תוצאות 1 עד 15 מ 37

אשכול: נורת קסנון - חוקי או לא?

צפייה משולבת

Member
    אני במקום קסנון שמתי באופנוע שלי נורת הלוגן של פילליפס diamond vision.
    נותנת אור לבן לגמרי, ויותר חזק מהרגילה עם פיזור טוב יותר מהנורה שהייתה לי לפני. הנורה הזו ספציפית לא חוקית.
    אבל שוטרים פחות מתייחסים לזה היום, למספר חברים שלי יש קסנון ובינתיים לא עצרו אותם, לשיקולך.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tartaruga צפיה בהודעה
    אני במקום קסנון שמתי באופנוע שלי נורת הלוגן של פילליפס diamond vision.
    פותח השרשור, אם מדובר בהעלאת הנראות ולא בשופוני של אור לבן - אז Diamond Vision היא בחירה לא מוצלחת. אם אתה רוצה הגברת תאורה, חוקית אך רצינית - יש Philips Xtreme Vision ויש Osram Night Breaker. הנורות לא זולות כלל, והאור שלהן לא לבן, אבל חזק בהרבה מהרגילות ומה-Diamond Vision. לא צריך קסנון.

קסנון לא חוקי, ותהיה בעיה להכניס - אבל יש לו מבחר גוונים, אין שום בעיה לבחור גוון צהוב רגיל (4500K) - ולמעט זמן ההדלקה, אף אחד לא ייראה את ההבדל. האור של נורות שמיועדות להחליף נורות תקניות (H4/H7) לרוב יכוון כך שהנפח הזוהר יהיה באותו האזור של חוט הלהט. מכיוון שהצורה של הגוף שמייצר את האור בכל זאת שונה, ייתכנו עיוותים של עלומת האור, אם כי אני לא יודע עד כמה.

אם יש לך 2 נורות נפרדות, אור דרך ואור מעבר - אז תוודא שאתה מחבר את אור הדרך קבוע, אחרת כל הבהוב עם אור גבוה יפגע לך בתאורה הרגילה (קסנון לא נדלק מיד בעוצמה המלאה). מאותה הסיבה אל תחליף את נורת האור הגבוה לקסנון, אם היא נפרדת.

היו על זה מלא שרשורים בפולגז, חבל שנעלמו.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 24-10-2015 בשעה 19:01.

Member הסמל האישי של Zurs
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    פותח השרשור, אם מדובר בהעלאת הנראות ולא בשופוני של אור לבן - אז Diamond Vision היא בחירה לא מוצלחת. אם אתה רוצה הגברת תאורה, חוקית אך רצינית - יש Philips Xtreme Vision ויש Osram Night Breaker. הנורות לא זולות כלל, והאור שלהן לא לבן, אבל חזק בהרבה מהרגילות ומה-Diamond Vision.

קסנון לא חוקי, ותהיה בעיה להכניס - אבל יש לו מבחר גוונים, אין שום בעיה לבחור גוון צהוב רגיל (4500K) - ולמעט זמן ההדלקה, אף אחד לא ייראה את ההבדל. האור של נורות שמיועדות להחליף נורות תקניות (H4/H7) לרוב יכוון כך שהנפח הזוהר יהיה באותו האזור של חוט הלהט. מכיוון שהצורה של הגוף שמייצר את האור בכל זאת שונה, ייתכנו עיוותים של עלומת האור, אם כי אני לא יודע עד כמה.

היו על זה מלא שרשורים בפולגז, חבל שנעלמו.
    מגניב ממש, לא הכרתי אותן. אלמד עליהן קצת.
    האם יש לך נסיון איתן? האם ידוע לך איך אורך החיים שלהן ביחס לנורה רגילה (כפי שאמרת, הן לא זולות כלל).

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    למיטב ידיעתי, כשנה. לא יצא לי להרכיב אותן לעצמי. ה-reviews אומרות שאורך החיים הוא בערך כמו של נורה רגילה, ואלה מניסיון שלי מחזיקות שנה +-, אבל אין לי היכרות ארוכת טווח עם אף אחת מהנ"ל.