איזה שנה הTU?
הג'אנט שיש לי הוא 15 אינץ' אם אני זוכר נכון
איזה שנה הTU?
הג'אנט שיש לי הוא 15 אינץ' אם אני זוכר נכון
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
לפני הכל - חוב מהעבר השלמת ליטוש והברקת מגן שרשרת קדמי
ליטוש בנייר מים:
ליטוש בנייר 1200
הברקה:
לאחר התוצאה אני לא בטוח שלא עדיף לצבוע את מגן השרשרת בשחור (כמו כל הבלוק ) ולהרכיב רשת בצבע כסף מגולוון לכיסוי המקטע שנחתך להשלמת המראה.
ועכשיו להתקנת הקרבורטור. רכשתי קרבורטור חדש במחיר של דיאפרגמה של הקרבורטור הישן כמו כן רכשתי דיזות מוגדלות שיותקנו רק לאחר התנעה עם דיזה מקורית או במילים אחרות - "קודם שיניע ואחר כך נדבר" להשלמת המראה נרכש גם פילטר פתוח תואם ולהלן התוצאה:
![]()
נערך לאחרונה על ידי caferacer; 30-10-2016 בשעה 20:47.
בהמשך להתקנת המאותתים האחוריים התקנתי גם זוג זהה קדמיים:
כמו כן הגיע שלב התקנת השרשרת:
עדכונים נוספים בקרוב...
שמע, באמת פרויקט מרשים! סחטיין!
אם הבנתי נכון את השאלה, הכוונה היתה בדיוק לנקודה שהעלית - פעם אחת בחרת למלא את מרבית הרווח מצידו החיצוני ובכך מיקמת את ציר הבולם קרוב יותר לשלדה, ובפעם השניה להיפך, כאשר משקולת הוריאטור הרחיקה את הבולם בחלקו העליון מן השלדה. (מבחינה קוסמטית, גם אני אישית אהבתי יותר את הפתרון השני).
השאלה היא באיזה מן המקרים הבולם קרוב יותר למצב מאונך?
לפות"ש (ברור שמגיע לך 1000 שאפו על הפרויקט), באיזה מלטשת/כלי אתה משתמש לליטוש חלקי האלומניום? אשמח לפרטים ותמונות
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
לליטוש אני משתמש במלטשת חשמלית אקצנטרית עם מהירות משתנה המתאימה לניירות לטש עגולים - לחילופין ניתן להשתמש במלטשת על לחץ אויר.
לצורך ההברקה רכשתי ב"כהן משיח מוצרי לטש והברקה" בא.ת. ראשל"צ - גלגל בדים המתלבש על מקדחה רגילה + סבון הברקה. בתהליך אני מעביר את גלגל הבדים על הסבון וחומר עובר לגלגל ולאחר מכן מבריק את החלק בעזרת הגלגל.
אשתדל להעלות תמונות בשבוע הבא .
שאפו ניראה פרוייקט מדהים!
נצל"ש קטן- פותח השרשור אפשר ליצור איתך קשר בצורה כלשהי?
אני גם מתחיל לשפץ GN 250 ואשמח לרכוש ממך קצת ידע שיעזור לי ואולי לקנות אם יש לך חלקים שחסרים לי בתור התחלה..
השלב הראשון היה חיתוך חתיכת אלומיניום ליחידת הזנב + חורים לברגים + כיפוף הקצה לצורך חיבור בהמשך למגן הבוץ:
השלב השני - חיתוך אלומיניום לצורך יצירת מגן בוץ שיחובר למשולש השלדה + חורים לברגים וכיפוף קצה אליון לצורך חיבור לבסיס יחידת הזנב
חיבור בסיס הזנב:
חיבור מגן הבוץ:
חיבור שני החלקים יחדיו וכיפופים לצורך הסתרת המגן בניצב לצינורות השלדה כך שלא יחרוג כלפי חוץ:
המשך בקרוב...
לאחר התאמות מגן הבוץ ובסיס הזנב לשלדה. הם פורקו ונצבעו. להלן התמונות:
ועכשיו התייעצות: ליטשתי את מגן גלגל השיניים הקדמי והרכבתי אותו. כפי שניתן לראות הגוון המבריק לא מתאים ועל כן הוא יצבע בשחור כמו כל המנוע .
את הקטע שחתכתי אני רוצה לכסות ברשת שתהיה צבועה בצבע כסף - ניקל. למישהו יש רעיון מאיפה אני לוקח חתיכת רשת שתהיה קשיחה מצד אחת ובעלת רווחים בינוניים בגודלם? חשבתי על רשת שמשמשת לתקרות רביץ בבניית בתים?
תנסה את התחתיות האלה ששמים מתחת למגשי פיצות בתנור
כמו אלה למשל
אני יכול לפנק אותך עם רשת אלומיניום.
אפשר לחבר עם בגרים,ניטים או דבק מבנים מהצד הפנימי.
20161130_110701.jpg