לרפאל, אין לי עוד תמונות אך תאמין לי שזה אנודייז
יש מצב לעוד תמונות של הנאבות אחרי האנודייז ?
האם אתה בטוח שזה אנודייז ?
לרפאל, אין לי עוד תמונות אך תאמין לי שזה אנודייז
הבטחתי שהציג את רשימת החלקים שנקנו בעיקר בסין לאופנוע:
חילזון למד מהירות, רגלית הילוכים, מגנטו, דיסק קידמי מחורר,קיט 300 סמ"ק, ראש מנוע קומפלט,דסקיות קלאצ, גלגל שיניים קדמי ואחורי, מובילים לשרשרת טיימינג, שרשרת טיימינג, שפיצים לג'נטים קדמי ואחורי, קרבורטור קומפלט, אטמים למנוע, אטמים לבולמים הקדמיים, סטרטר, רגולטור, שעון מהירות, מצבר אנטיגרביטיציוני, מאותתים, פנס אחורי משולב עם תושבת מספר. אני מקווה שלא שכחתי כלום. כדי לא לעייף אני מציג רק חלק מהחלקים...
![]()
אז כן שכחתי חלקים: קיט קירור שמן. מראות סופיות כידון. שעון מהירות מיניאטורי. קליפ אונים. וזהו...
שים תמונות של כל החלקים!
Fap fap
לצורך הפיכתו של הGN ל"קפה" יש צורך בשינוי המראה הקסטומי למראה מאוזן וישר.
לצורך הבנה לאן אני שואף בתצורה:
[/url]
תמונה לפני:
ביצעתי שלני מהלכים עיקריים:
1. הנמכת הבולמים הקדמיים ב 10 ס"מ (פורסם בפוסט קודם)
2. החלפת הבולמים האחוריים בגבוהים יותר. התורם - "מג'סטי" לאחר תאונה הבולמים באורך של 440 מ"מ
והנה התוצאה:
![]()
נערך לאחרונה על ידי caferacer; 05-07-2015 בשעה 18:33.
השינוי בבולמים יצר אופנוע מאוזן וקרבי. אך הצריך התאמות נוספות.
האופנוע גבוה יותר מאחור וגק' האמצע אינו מגיע לרצפה. כמו כן הגלגל מתחכך מג'ק.
הג'ק נחתך והוספה תוספת של 5 ס"מ לאורך .
לפני:
ואחרי:
ועכשיו עומד כמו שצריך
בהמשך סגירת יחידת הזנב והתאמות נוספות
נערך לאחרונה על ידי caferacer; 05-07-2015 בשעה 18:35.
רוצה סנט? קבל שניים.
אני מניח שקנית את הרוב ב-aliexpress.
1) המניפולד יתפורר לך דיי מהר (מניסיון עם 3 כאלה...). הגומי באיכות נמוכה. קנה מקורי - סדר גודל של 300 ש"ח.
2) הדיסק הקדמי מצוין.
3) משאבת בלם עליונה - תבחר טוב טוב כי הפשוטות ספוגיות. יש אחת במוטו דיפו שעולה 300 ש"ח והיא מצוינת. מניסיון.
4) צינור בלימה ארוך מדי, אם כי באיכות טובה. עדיף להשקיע עוד קצת ולקנות באיביי. סדר גודל של 150-170 ש"ח.
תעדכן עוד כמה חודשים את הקיט 300 שינה לך משהו מבחינת מהירות שיוט. כמו כן, האם שמרת על יחסי העברה מקוריים?
בהצלחה !
תודה רבה על הטיפים. יחסי ההעברה בגיר לא ישתנו. אבל הגלגל שיניים הקדמי יהיה עם 13 שיניים כך שלאופנוע יהיה יותר כח
תעדכן בבקשה בנוגע לגג"ש. קח בחשבון שמהירות השיוט/סגירה שלך תושפע.
לפי כל מה שקראתי, בדגם gn ואחיו, יחס ההעברה המקורי הוא האופטימלי.
קיבלתי בדואר מיני שעון סל"ד מכני בקוטר 1.9".
לצערי, לא בדקתי אם המכסה שסתומים שיש באופנוע שלי שייך ל- gn או tu. מסתבר שהוא של tu, משמע ללא כניסה מכנית לשעון סל"ד.
אם זה מתאים לך לפרויקט, מוכן למכור לך במחיר עלות ומשלוח. יש גם כבל חדש.
זה השעון:
http://www.dimecitycycles.com/vintage-cafe-racer-caferacer-bobber-brat-chopper-custom-motorcycle-electronic-parts-mini-chrome-tach-tachometer-44-3014.html
נערך לאחרונה על ידי eran-go; 07-07-2015 בשעה 01:30.
חייב לציין, בהתייחסות להודעה אחרת שראיתי כאן בתחילת האשכול, שה-gn הזה לא מתפתח להיות ל"עוד gn בתצורת קפה רייסר כמו כולם", אלא נהנה מהשקעה יוצאת דופן. כזו שלא מסתכמת ב"קניית חלקים באי ביי, קליפ אונים ומושב יחיד". סחתיין!
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אעדכן בשמחה