ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
לא, אבל.....
קודם כל, כבוד על היוזמה הברוכה. אני בטוח שחיים ייחסכו.

מצד שני, תחשוב על זה: מוסד ציבורי שפונה לפורום ומבקש נתונים? מה אחוז האופנוענים (מכלל רוכבי הדו-גלגלי בישראל) החברים בפורום זה?
לא, ג'ק, לדעתי זה קצת פתטי (עם כל הרצון לעזור). למוסד כמו מע"ץ (או איך שקוראים להם היום) יש נגישות לכל האינפורמציה והסטטיסטיקה של תאונות הדרכים. הדרך הנכונה לעשות זאת בצורה מקצועית זה לפלח את הנתונים כדי לקבל את המקומות בהם גדר לא ממוגנת גרמה להחמרת תוצאות של תאונות אופנועים. זה צריך להיעשות ע"י בעל מקצוע, לא ע"י מדגם מקרי של רוכבים מלאי רצון טוב לעזור.
הנחת היסוד שלך שגויה, איני נסמך רק על הפורום שלכם ולא על פורומים נוספים בהם אני דולה מידע.
זה אינו מדגם אקראי ובטח לא פתטי, לכל כביש שהוצע כאן וממקורות אחרים יגיע מתכנן מלווה בפקח שלי לביצוע תכנון מפורט. ובהחלט יתכן כי חלק מהכבישים לא יקבלו פס הגנה
מסיבות תכנוניות (רדיוס סיבוב, שיפוע המיסעה וכו' )
בנוסף אני בקשר עם איגוד הרוכבים ועם אגודת אור ירוק. הסטטיסטיקות בידי אך ברצוני לגבש טבלת כבישים מסוכנים שתשמש את מחלקת אחזקה של נתיבי ישראל שנים קדימה.
אני עובד מול מערכת ביורוקרטית ושינויים דורשים זמן רב, במקרה יצא ששניים מהמנהלים של תחום המעקות לשנת 2015/2016 הם גם רוכבי דו גלגלי ולכן הנושא יקבל דחיפה משמעותית.

אשמח לקבל עוד כבישים בעייתיים, טבלה ראשונית או סיכום אני כבר אגבש בתחילת השבוע ואשתף את מי שמעוניין לתרום לנושא.

תודה