בקיצור, אתה שואל האם שווה לי להוסיף 1,700 שקלים בשביל להיות יד 1.
לדעתי, אם אתה מתכנן להחזיק את הקטנוע במשך שנתיים לפחות, לך על ההצעה של 0 ק"מ יד שניה.
אתה מקבל כאן הנחה של 10%, זה נחמד.
היי
אשמח להמלצות
יש לי שתי אופציות לטרייד עבור קטנוע שברשותי ג'ויי רייד 200 2008 יד 3 עם רעש מהמנוע
אופציה ראשונה :
2000 שקל זיכוי +15200 עבור קטנוע חדש יד ראשונה מיבואן עם 0 קילומטר (אני יד שניה)
רשום מפברואר 2015
אופציה שניה
3000 שקל זיכוי +169000 עבור קטנוע חדש 2015 (אני יד ראשונה)
בקיצור, אתה שואל האם שווה לי להוסיף 1,700 שקלים בשביל להיות יד 1.
לדעתי, אם אתה מתכנן להחזיק את הקטנוע במשך שנתיים לפחות, לך על ההצעה של 0 ק"מ יד שניה.
אתה מקבל כאן הנחה של 10%, זה נחמד.
ללא ספק הצעה 1.
לא זה ולא זה. מה זה בדיוק "רעשים מהמנוע". קמה ק"מ הקטנוע עבר. איזה יד. מה המצב.
הבחור נתן שתי אופציות..
אם זה ככה, למה לא למכור פרטי את הג'ויירייד?
מה זה משנה?, הבחור עושה טרייד אין, הוא יקבל קטנוע חדש בעסקה, כנראה שהחברה תדאג לטפל ולמכור את הישן שלו.
בהצלחה עם זה, ניפגש עוד 3 שנים, אני מאמין שעד אז תתיאש.
לפני שנתיים ניסיתי למכור קטנוע אקסיבו 250 שנת 2009 בהתחלה ביקשתי 8500, אחרי זה ירדתי בהדרגה עד ל6500 ולא קיבלתי אפילו לא טלפון אחד במשך כחצי שנה.
בסוף לא נמכר, אלא עשיתי טריידאין.
הייתי בודק האם לדגם מ-2015 יש abs שכיום נפוץ יותר באופן תקני (ולו אופציונאלי). זה יכול להכריע את הכף לכיוון הדנדש.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 29-10-2015 בשעה 18:33.
לפני שנתיים רציתי להחליף בדחיפות xmax עם מצב קוסמטי בינוני. מחירון 15000. סוכנות אחת (נחשו איזו) הציעו לי 5000 ש"ח. ניסיתי סוכנות אחרת (הונדה) והציעו לי 9000... הסכמתי! מפה לשם עד שהקטנוע החדש שלי הגיע מכרתי באופן פרטי ב-12000! תוך שבוע!!!
המסקנות: קודם כל לך לעוד סוכנויות. שנית, במקביל תפרסם מודעה ביד 2.
לשאלה המקורית של פות"ש - אופצייה ראשונה.
בהצלחה.
יורי, זרקת רעיון טוב.
תן לו לשקוע.
אל תשכח שזה ג'ויירייד ויש כלכך הרבה מהם.
כשאני אפרסם את האופנוע למכירה, הטלפון יצלצל.
לפני חודש היו 3 rx למכירה ואחת שירדה מהכביש.
עכשיו אין אף לא מודעה אחת בלוח.
השוק משתנה מאוד מאופנוע לאופנוע.
uriar.
בדקתי ביד 2 בדיוק ברגע זה, יש:
40 מודעות XMAX 250 למכירה.
לעומת זאת, יש 135 מודעות XEVO 250 למכירה.
ואיך לא, 167 ג'וי רייד 200 למכירה.
אני חושב שזה די משקף את המצב.
בדיוק מה שאמרתי..
עכשיו חפש ג'ילרה ראנר.
נקסוס או 300.
או אפריליה rx.
או wr250x.
הג'ויי רייד שלי כנראה הולך לשפוך מנוע (מזל שלי שזה בדיוק לפני טיפול גדול) מיד 2 לא הגיעו טלפונים בכלל וגם אם כן בחיים לא אקבל 3000 ...אני דווקא הולך לכיוון האופציה השניה של קטנוע חדש ..קטנוע 2015 במחירון מפסיד 200 שקל על כל חודש שהוא רשום כבר ברישיון (מאז פברואר) בנוסף בעוד 4 חודשים אצטרך לעשות טסט שזה עוד 350 שח פלוס העברת בעלות 73 שח יוצא כבר שההנחה ירדה ל1300 ...להוסיף לזה מחשבה שלך תבין איך זה שג'ויי רייד לא נמכר מעל שנה ו8 חודשיים נראה לי להוסיף אלף פלוס בשביל הרגשה וגם לקבל קבלה של חדש ולא יד שניה שווה את זה ..אם זה לא היה טרייד אז כן שווה הנחה של 13.5% להיות יד 2 עם 0 קילומטר אבל בפועל בהתאם ל2 הצעות יוצא שההנחה היא פחות מ6%..
תודה למגיבים
החלק החשוב בהצעה שלי היה שליך גם לסוכניות אחרות. יש סוכנויות שייתנו לו מחיר "לא ריאלי" רק כדי שיקנה אצלם חדש. זה בעצם מעין הנחה ועושה את כל העסקה לכדאית. במטרו הם מורידים לך מחיר מהמשומש שלך אבל לא נותנים שקל הנחה על החדש. בעיני זו חזירות וניסיון לרווח כפול.
זה אולי נכון אם תתבע פעם, חס וחלילה, את המקיף. כשתמכור אותו זה לא ישנה כלום. אפילו היד לא תשנה יותר מידי אבל החודש בכלל לא. 0 ש"ח הבדל.