240 קמ ביום wtf?
לפני כמה זמן הייתי עובד 12 שעות ביום במשלוחים ולא הייתי מגיע ל-240 קמ...
וואו אתה מטורף חח...
ואני הייתי הולך על ה-cb או z800 לא מתחבר ל-z1000
שבת שלום,
אני מעוניין לחזור לתחום הדו"ג אחרי תקופה קצרה עם רכב, שבה הבנתי שאני פשוט לא מסוגל להיות בתוך הפחוניות האלה.
הבעיה היחידה (שאפשר להגיד נלקחה בחשבון ) היא המרחקים - כ-230 /240 ק"מ ביום.
בכל אופן, ההשלכות נלקחו בחשבון, עכשיו השאלה באיזה כלי לבחור.
במשך כשנה עשיתי את הנסיעות האלה עם ויסטרום 650. היה נחמד מאוד, אבל לא מספיק מרגש... יותר מדי פרקטי
השאלה אם לקפוץ לכלי כגון הזד 1000 זה לא מעט מוגזם מדי עם הנסיון היחסית דל שיש לי על הסטרום.
אולי הסיבי והצפרדע הקטנה יותר יעשו את העבודה "יותר טוב"?
מה דעתכם?
240 קמ ביום wtf?
לפני כמה זמן הייתי עובד 12 שעות ביום במשלוחים ולא הייתי מגיע ל-240 קמ...
וואו אתה מטורף חח...
ואני הייתי הולך על ה-cb או z800 לא מתחבר ל-z1000
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
לא מתחבר לzים בכלל,הcb יפיוף אמיתי ויש לו הרבה מה להציע מעבר לפרקטיות.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
בנדיט 1250 מישהו?
going once? going twice?
למה לא אדוונצ'ר בשרני? ק.ט.מ 1290\1190 או במוו s1000rx?
לפי מבחנים הם השילוב הכי מנצח לנוחות וריגוש
Don yosef - הכלים שציינת קצת יקרים לי. חשבתי יותר על משהו באזור ה-80 אלף. give or take
הבעיה שאני לא מעוניין לקחת נסיעות מבחן (אף פעם לא אהבתי את הסיכון הזה של לקחת משהו יקר ערך שהוא לא שלך ולקוות שתחזיר אותו בחתיכה אחת)
לכן אני מנסה להתבסס על נסיון של אחרים דרך האינטרנט (מעולם לא איכזב אותי)
איך הייתם מדרגים את הכלים שהוזכרו למעלה מבחינת עלויות תחזוקה? (לפי סדר של יקר עד זול באופן יחסי)
ATr1X - כן אני המון על הכבישים. 90 אחוז מהנסיעות שלי הן על כביש 6.
אברי - אופציה מעניינת שתישקל
(אני אתחיל לחקור עליו קצת ברשת)
נסיעות כאלה לאורך זמן בכלי ספורטיבי לדעתי שוברות את הגוף. אם הסטרום 650 היה פרווה, לא חסרים היום אופנועים באותו סגנון ישיבה ופרטיות רק עם הרבה יותר
פילפל. כיוון שלא דיברת על תקציב, קשה להצביע בדיוק על כלי אבל יש לך היום את הטופ של הבחורה במולטיסטראדה, או bmw 1000xr או אחד מהאדוונצ'רים הקטומים.
כולן מפלצות- בחלק התחתון של החבורה יש לך את הmt09 טרייסר, עולה בערך חצי מהממוצע בחבורה למעלה, אבל לא בהכרח מתפקד כך...
בין לבין יש לך כל מיני נייקדים כוחנים כאלו ואחרים שעם מעט אקססוריז וכיוונוים יכולים להפוך למכונות התניידות קרבית ונוחה (היום לדוגמא ראיתי r1200r חדש של
ב.מ.וו עם משקף גבוהה, ארגז, מושב נוח..נראה כמו כלי שאפשר לגמוע עליו מרחקים בלי להתעייף).
מתנצל שלא ציינתי את התקציב לפני
הבימרים למיניהם קצת חורגים מאזור ה-80
כנ"ל גם לגבי האדוונצ'רים הקטומים.
אני הולך לזרוק פה משהו שהוא קצת לא קשור, אבל החוליגניות שלו מטריפה אותי: דורו 1200 של אפריליה.
האם הוא יכול להיות בכלל רלוונטי למרחקים האלה עם קצת שיפצורים של מגני רוח וכד'? (אם כי אני לא כ"כ בטוח שהרוח היא הבעיה במקרה הזה)
https://www.youtube.com/watch?v=IinFyoeGUzg.. כיף.
אני בכלל מאוהב במותג האיטלקי הזה אבל הרבה מלכלכים על הוצאות תחזוקה גבוהות וחלקים יקרים.
מי שמטפל לבד ומזמין חלקים מחול לא אמור לעניין אותו יותר מדי.
וורסיס 1000. ב-80 תוכל לקנות 2015 משומש, אולי כדאי לקחת תשלומים ולקנות חדש ב- 94k שמעוצב יפה ביחס לדגם הקודם.
מנסיון רב של 20,000 ק"מ בשנה וחודשיים איתו, רבים מהם במאות ק"מ בימי טיול-מאוד נוח, רחוק מלהיות משעמם, בולע את המרחק הזה בקלות.
מומלץ.
אני בקרוב גם מקבל את הסטורם 650 לאותו מרחק נסיעה. אתה יכול לפרט יותר איך הנסיעה איתו יום יום?
הייתי מחפש כלי נוח ספורט תיור או דו״ש גדול.
באנדיט ( אין לי מושג לגבי החדשים) נוחות המושב סבירה ולא מעבר לכך מבחינת שימושיות הוא מצויין
( את המושב ניתן לרפד ולפתור את בעיית הנוחות)
יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יש לי cb1000, ובשבועיים האחרונים יצא לי לעשות מרחקים דומים ביום. אני לא הייתי ממליץ עליו בשבילך.
החוסר מיגון ברוח די מעיק, ולמרות האדרנלין המטורף, לעשות את זה כל יום נראה לי קשוח מידי.
לגבי הורסיס 1000 - לא יצא לי לרכוב עליו, אך אני קצת בספק לגבי החלק של הריגוש (אולי אני טועה)
מבחינת יעילות למרחקים שאני גומע - אין בכלל ספק שהוא מושלם.
Tartaruga - תוכל לפרט יותר על הקושי? מיגון רוח תמיד אפשר להוסיף.
מה לגבי התנוחת רכיבה עליו במרחקים האלה?
nadavh55 - המרחקים האלו שעשיתי עם הסטרום 650 שהיה לי עד לא מזמן הייתה חוויה כיפית סה"כ. אם אשתי לא התלוננה הרבה, כנראה שהוא עשה את העבודה
אני לא חושב שהרגשתי חסרונות כלשהם, כמובן למעט כל הנושא של הריגוש.
אני מחפש לחזור לחיוכים מתחת לקסדה בכל פתיחה של המצערת, וההרגשה שלי היא שרק נייקד עמוס סוסים יספק לי את זה![]()
נערך לאחרונה על ידי Milk-Inc; 23-10-2015 בשעה 23:38.
מה עם הטרייסר של יאמהה?
לגבי הוורסיס 1000, יש דיון ארוך ומעשיר בפורום של advrider. ממה שראיתי אנשים מאוד מחמיאים למנוע ולא נראה שיש לו בעיות מיוחדות. לפחות לא כמו שהיה עם המנוע של ש-650.