לגביי סטפן אני לא ממליץ בלשון המעטה (ראה ערך "לייזרים וחירטוטים").
כן ממליץ על גיא אילתם מrpm, בחור הגון- מחיר אם אני לא טועה סביב ה500-600 לטימקס.
לגביי סטפן אני לא ממליץ בלשון המעטה (ראה ערך "לייזרים וחירטוטים").
כן ממליץ על גיא אילתם מrpm, בחור הגון- מחיר אם אני לא טועה סביב ה500-600 לטימקס.
מתנצל מראש אם אני טועה, אך מכל מיני פורומים ושמועות,
ידוע לי שיש לכלים האלה בעיה כלשהי בשסתומים.
זאת אחת הסיבות שבזמנו הלכתי על וי סטרום ולא ורסיס, למרות שמצאתי כמה כלים מדגם ורסיס במצב חדש וטוב יותר מזה של הויסטרום שקניתי, הכוונה חדשים יותר עם קילומטראג' נמוך יותר באותו מחיר.
יש די הרבה חברות רשמיות (כמו דיאלים למשל) שנותנות מחיר מחירון על בטרייד אין.. לי זה יצא משתלם
לגבי מוטו דיל, ממליץ בחום חבר'ה טובים, ידועים בתור אמינים בתחום. ולרוב עם מחירים טובים על אופנועים שקיבלו בטרייד אין ומכאן המחיר היותר נמוך שקיבלת, כי אם הבחור עשה טרייד אין הוא לא קיבל מחיר גובה על er6n ואני אומר זאת מניסיון שכן את הcbr שלי קניתי מהם וויתרתי על עסקת הטרייד אין עם הer6 שלי בגלל המחיר הנמוך שרצו לתת לי,מכרתי אותו כעבור יומיים בסוף
לגבי האמינות של הer6 ישנם הרבה מאוד דעות חיוביות ושליליות וכן ידוע שיש בעיה שתלתל יכול להתנתק בנסיעה ולגרום להרס המנוע כליל, לעומת זאת, הייתי הבעלים של אחד כזה במשך שנה ששירת אותי נאמנה וחוץ מהטיפולים השוטפים מעולם לא עשה לי בעיה וגם עד כמה שאני יודע גם לבעלים הנוכחי שלו מעולם לא הייתה בעיה עם המנוע. בעצם אני יודע שהוא רוצה למכור אותו עכשיו ואישית מתחייב לך מדובר באופנוע שמור אם הוא שמר עליו כמוני, er6f שנת 2009 עם מעט קילומטר, אם תהיה מעוניין אקשר בנכם.