תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: שני ניסים על הכביש בהפרש של 5 דקות

תצוגה בשכבות

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי sniper434 צפיה בהודעה
    תקנתי ורשמתי "ההימור".
    כשבאת לעולם לא שאלו אותך.. הדוגמה שרשמת ממש לא הגיונית.
    אבל כשהחלטת להוציא רישיון לאופנוע והחלטת לרכוב בשוליים במחשבה שכל העולם רואה אותך אותך אז זאת טעות מרה.
    כמו שיש נהגי רכב טיפשים ככה יש גם רוכבים טיפשים,אז אין לך מה להתרגז כי נסיעה על שוליים זאת עבירת תנועה נ-ק-ו-ד-ה !
    אם זה אבן גדולה,קקה של סוס,או דביל שלא הסתכל לצד או למראה... במקרה הזה אתה אחראי וזאת רשלנות.
    אף ביטוח בכדור הארץ לא יכיר בך אם תעשה ח"ו תאונה בשוליים.

אותי זה גם היה מרגיז,אבל לא הייתי מאשים אחרים כי למעשה אני זה שהבאתי את זה על עצמי.
    אחי...אתה הזוי לגמרי.

1. גם אם הדוגמה שהבאתי היא לא הגיונית. זה רק מחדד את זה מה שאני חושב על אמירתך לגבי הסיכון/הימור, שמה שאמרת פשוט לא הגיוני.

2. ברור לי שלא כל העולם רואה אותי כשאני רוכב בשוליים..ושמע קטע, גם שאני רוכב באמצע הכביש לא ממש רואים אותי (או כל רוכב אחר). אבל זו לא הנקודה - הבן אדם הגיע אלי מאחור והשתחל ברווח, אז הייתי אומר שדי ברור שהוא ראה אותי.

3. רכיבה בשוליים בתנאי עומס תנועה ופקקים "מותרת" לרוכבי דו"ג ולא אוכפים את זה. זו ההנחיה, וגם ביום יום עברתי אין ספור פעמים ליד שוטרים על אופנועים, ניידות וכו' ואף אחד לא עצר אותי. אני מניח שהעובדה שאני רוכב רגוע עם וינקרים בשני הצדדים מאוד עוזרת לזה.

4. במקרה הזה אני אחראי? Wtf??? תקרא שוב את נסיבות האירוע ותחשוב מחדש עם מורה פרטי. מה גם שבתאונות דרכים יש אחריות מוחלטת וכל רכב מבטח את נוסעיו.

5. אף ביטוח בכדור הארץ לא יכיר בי אם אעשה תאונה בשולים? אתה יורה שטויות בצרורות. זה פשוט לא נכון, קבל מילה של עו"ד מהתחום (אני).

6. "אני זה שהבאתי את זה על עצמי" + במקרה הזה אני אחראי = תסמונת האישה המוכה.

אין לך שמץ של מושג על מה שאתה מדבר.
    נערך לאחרונה על ידי yonatan.s.; 02-11-2015 בשעה 19:21.