עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 33

אשכול: המלצות על כפפות חורף הכי מחממות שאפשר

צפייה משולבת

Junior Member

המלצות על כפפות חורף הכי מחממות שאפשר

שלום לכולם,

בכל חורף אני סובל מקור עז בידיים (גם עם כפפות חורף אני חוזר מכל רכיבה עם חתכים בכל האצבעות).
    אשמח להמלצות על כפפות החורף הכי מחממות שיש להן מיגון טוב יחסית ואם אפשר אז גם במחיר סביר

תודה!

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של מיכאל סמטנוב
    קודם כל, בקרוב בע"ה תעלה כתבה שעוסקת בכל נושא החורף אבל חשוב לי מאוד להדגיש את הנקודה הבאה:
    אם קר לך בידיים, לחמם את הידיים לא יעזור יותר מדי. אם קר לך בידיים - סימן שקר לך בכל הגוף והמקום הראשון שמתחילים להרגיש בו את זה זה בידיים.
    1) האם אתה אוטם את כל הגוף מהקור כשאתה יוצא לרכיבה? כולל בצוואר? הצוואר הוא מקום עיקרי מאוד לאיבוד חום גוף, וגם מכנסיים שזה מקום שאנשים מזלזלים בלחמם אותו.
    2) כפפות חורף עם בטנה מחממת זה נחמד, אבל לא יציל את המצב אם שאר הגוף לא מחומם - גטקעס על הרגליים וחולצה תרמית עושים פלאים ומשפרים מאוד
    3) אני אישית רוכב עם Held cold champ והן מומלצות בחום לצרכים שלך, אבל הדרך היחידה שתרגיש הבדל היא אם תקפיד על נקודות 1 ו2.
    בתכלס - אם אתה ממש סובל תשקול גריפים מחוממים

Member הסמל האישי של ComanDo
    ציטוט נכתב במקור על ידי מיכאל סמטנוב צפיה בהודעה
    קודם כל, בקרוב בע"ה תעלה כתבה שעוסקת בכל נושא החורף אבל חשוב לי מאוד להדגיש את הנקודה הבאה:
    אם קר לך בידיים, לחמם את הידיים לא יעזור יותר מדי. אם קר לך בידיים - סימן שקר לך בכל הגוף והמקום הראשון שמתחילים להרגיש בו את זה זה בידיים.
    1) האם אתה אוטם את כל הגוף מהקור כשאתה יוצא לרכיבה? כולל בצוואר? הצוואר הוא מקום עיקרי מאוד לאיבוד חום גוף, וגם מכנסיים שזה מקום שאנשים מזלזלים בלחמם אותו.
    2) כפפות חורף עם בטנה מחממת זה נחמד, אבל לא יציל את המצב אם שאר הגוף לא מחומם - גטקעס על הרגליים וחולצה תרמית עושים פלאים ומשפרים מאוד
    3) אני אישית רוכב עם held cold champ והן מומלצות בחום לצרכים שלך, אבל הדרך היחידה שתרגיש הבדל היא אם תקפיד על נקודות 1 ו2.
    בתכלס - אם אתה ממש סובל תשקול גריפים מחוממים
    אני חייב לשאול, held cold champ זו לא כפפה שצריך למכור כליה בשביל לקנות ?

ציטוט נכתב במקור על ידי ComanDo צפיה בהודעה
    אני חייב לשאול, held cold champ זו לא כפפה שצריך למכור כליה בשביל לקנות ?
    עם קצת סבלנות, קצת מזל, והמתנה למבצעי חגים (כמו שהיה לפני כשבוע 20 אחוז על כל מה שיש במוטואין) אפשר לקנות את הכפפה בכ550+- שקלים לפני משלוח
    בכל מקרה אני לא מבין אף פעם את הדיונים האלה על מחירי כפפות.

1) כמה אתה מוציא בשנה על האופנוע? 5-6 אלף על ביטוח? כמה אלפים טובים על טיפולים? כמה אלפים או עשרות אלפים על דלק?
    בכל שנה לפחות 20 אלף שקל? וכפפה שצריכה להגן לך על היד אתה "מוכן" לשים 300 אבל "לא מוכן" לשים 800? מה כבר ההבדל בהוצאה השנתית על דו גלגלי? לי זה נראה כמו הבדל קטן. שים לב שה20 אלף שקל זאת הוצאה שתוציא בכל שנה ושנה, ופרטי ביגוד איכותיים יחזיקו לך כמה שנים (בפרט הכפפה הנל - עם חמש שנות אחריות, ואחריות ממים לכל החיים)
    2) אני צריך את הידיים שלי בשביל לעבוד. ליפול על הידיים שלי ולפגוע בהן, אפילו אם תקופת ההחלמה תיקח שבוע, תעלה לי הרבה יותר מהכפפה הכי יקרה שיש להלד להציע. מכאן - משתלם לי למגן את עצמי למקרה של תאונה כי אחרת זה יעלה לי הרבה יותר. בפרט - משתלם לי למגן את הידיים שלי כי בלעדיהן לא אוכל לעבוד
    3) כפי שהזכרתי - אחריות ואיכות. אפשר לקנות כל שנה שנתיים ולזרוק 300 שקל לפח, וללכת לקנות חדש. אפשר להשקיע טיפה יותר (באמת לא יותר, לי זה יצא כ600 שקל עד הבית) ולקבל מוצר שיחזיק מעמד הרבה יותר זמן מזה. בטווח הרחוק זה יוצא יותר זול מאשר לקנות כל שנה

Member הסמל האישי של ComanDo
    ציטוט נכתב במקור על ידי מיכאל סמטנוב צפיה בהודעה
    עם קצת סבלנות, קצת מזל, והמתנה למבצעי חגים (כמו שהיה לפני כשבוע 20 אחוז על כל מה שיש במוטואין) אפשר לקנות את הכפפה בכ550+- שקלים לפני משלוח
    בכל מקרה אני לא מבין אף פעם את הדיונים האלה על מחירי כפפות.

1) כמה אתה מוציא בשנה על האופנוע? 5-6 אלף על ביטוח? כמה אלפים טובים על טיפולים? כמה אלפים או עשרות אלפים על דלק?
    בכל שנה לפחות 20 אלף שקל? וכפפה שצריכה להגן לך על היד אתה "מוכן" לשים 300 אבל "לא מוכן" לשים 800? מה כבר ההבדל בהוצאה השנתית על דו גלגלי? לי זה נראה כמו הבדל קטן. שים לב שה20 אלף שקל זאת הוצאה שתוציא בכל שנה ושנה, ופרטי ביגוד איכותיים יחזיקו לך כמה שנים (בפרט הכפפה הנל - עם חמש שנות אחריות, ואחריות ממים לכל החיים)
    2) אני צריך את הידיים שלי בשביל לעבוד. ליפול על הידיים שלי ולפגוע בהן, אפילו אם תקופת ההחלמה תיקח שבוע, תעלה לי הרבה יותר מהכפפה הכי יקרה שיש להלד להציע. מכאן - משתלם לי למגן את עצמי למקרה של תאונה כי אחרת זה יעלה לי הרבה יותר. בפרט - משתלם לי למגן את הידיים שלי כי בלעדיהן לא אוכל לעבוד
    3) כפי שהזכרתי - אחריות ואיכות. אפשר לקנות כל שנה שנתיים ולזרוק 300 שקל לפח, וללכת לקנות חדש. אפשר להשקיע טיפה יותר (באמת לא יותר, לי זה יצא כ600 שקל עד הבית) ולקבל מוצר שיחזיק מעמד הרבה יותר זמן מזה. בטווח הרחוק זה יוצא יותר זול מאשר לקנות כל שנה
    כל אלה נקודות טובות, ואלה בדיוק הדברים שאני שוקל כשאני מחפש ציוד. בנוגע להשקעה לשנים קדימה, זה גם הרבה פעמים שאלה של כמה שנים עוד אתה מתכנן לרכב.
    בכל מקרה תודה על התגובה המפורטת.
    ולמען הבהרה, לא אמרתי שאני לא אמשכן כליה בשביל ציוד טוב אם צריך :-)

Member הסמל האישי של droravr
    +1 לגריפ מחומם, אם אתה ממש סובל.

Junior Member
    תודה על ההמלצות!

מיכאל - לשאלתך,
    ברוב הנסיעות שסבלתי, דווקא היה לי *יחסית* נעים בשאר הגוף, כי הייתי מצוייד כהלכה.
    יש לי תמיד בעיה ספציפית בידיים כשהן נחשפות לקור עז, הן מתייבשות מהר מאוד, נסדקות ומדממות.
    (כל הגוף שלי חם והידיים בצבע קרח )
    אז כנראה שהתמגנות כללית טובה יותר אולי תעזור קצת למצב, אבל אני עדיין זקוק לפתרון ספציפי לידיים.

מלבד ה-Held Cold Champ, יש עוד כפפות סופר-מחממות? במיוחד כאלה שאין בעיה להכניס את היד אליהן אם היא קצת רטובה?
    והמלצות על גריפים מחוממים?

ציטוט נכתב במקור על ידי NaSh צפיה בהודעה
    מלבד ה-Held Cold Champ, יש עוד כפפות סופר-מחממות? במיוחד כאלה שאין בעיה להכניס את היד אליהן אם היא קצת רטובה?
    והמלצות על גריפים מחוממים?
    אם היד קצת רטובה והכנסת אותה לכפפה - יהיה לך קר, לא משנה כמה מבודדת הכפפה. תדאג שהן יהיו יבשות לגמרי לפני שהן נכנסות, אחרת אין לכפפה סיכוי לבודד אותך כמו שצריך.
    ואני בדיוק הזמנתי מאתר motoin כפפות Held Freezer 2, והן אמורות להגיע השבוע או שבוע הבא אם המכס לא יהיו רעים מדי...
    הן צריכות להיות הדבר הכי חם שאפשר למצוא ועדיין סביר שתרגיש מספיק בשביל לתפעל את האופנוע.
    נדווח איך הן בהמשך.

אני שוב אומר - זה סבבה שהיה לך יחסית נעים בשאר הגוף, אבל אתה תראה שאם תחמם אותו עוד יותר - יהיה לך יותר נעים בידיים
    אבל למה להאמין לי? תנסה בעצמך - שב בבית בלבוש שיגרום לך להרגיש שקצת קריר לך, ואז שים על הראש כובע גרב עבה ותראה שפתאום נעים לך בכל הגוף. אולי זה ישכנע אותך.
    יש המון כפפות מעולות - כל כפפה שתבחר שהיא GORE-TEX ושכבת thinsulate או חימום עבה אחר תעשה את העבודה

וכמו שציינו פה - מים שואבים ממך את חום הגוף אז הכפפה לא תצליח לייבש אותך ולחמם אותך. אין מצב. כפפה יכולה רק לשמור על חום - ואם לא היה שם חום מלכתחילה היא לא תצליח לייצר כזה. לא זאת ועוד - הרטיבות של המים רק תעכב או תמנע לחלוטין את היכולת להתחמם

יוב,
    לא הייתי בונה על זה יותר מדי. אני תיכף סוגר על חודש מההזמנה ממוטואין, עדיין מתעכבות במכס לבדיקה.
    "The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May

Junior Member
    לגבי המים בכפפה, אני רק רוצה להגיד שלא הובנתי נכון.
    הכוונה שלי הייתה שכשהיד טיפה רטובה, הבטנה הפנימית של הכפפה נדבקת ליד בצורה כזאת שאי אפשר להשחיל בכלל את היד אל תוך הכפפה.
    זה משתחרר לאט לאט בנסיעה, אבל בהתחלה מלבד תחושה קלאוסטרופובית מטורפת ביד, פשוט אין לי שליטה בכלל באצבעות בזמן הרכיבה שזה קצת מסוכן...
    אז קיוויתי שיש כפפות שהבעיה הזאת לא קיימת בהן.

בינתיים אני אספר שקניתי את ה-Re'vit H2O Element 2, וממבחן נסיעה קצר (תל אביב - נתניה) ב-16 מעלות בערך, אני כבר מרגיש שטיפה קר לי בידיים, מה שאומר שכשנגיע לנסיעות הארוכות יותר בתוך החורף ב-5 עד 10 מעלות בממוצע (ויש לי לא מעט כאלה), אני הולך לסבול קשות.

מיכאל, אני אנסה לשדרג את שאר הביגוד שלי מבחינת החימום בתקווה שזה גם יעזור.
    מעבר לזה, כנראה שאין לי ברירה אלא ללכת על גריפים מחוממים.

אמרו לי שזה עלול להרוס את הכפפות, מישהו יודע על זה משהו?

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    ציטוט נכתב במקור על ידי NaSh צפיה בהודעה
    לגבי המים בכפפה, אני רק רוצה להגיד שלא הובנתי נכון.
    הכוונה שלי הייתה שכשהיד טיפה רטובה, הבטנה הפנימית של הכפפה נדבקת ליד בצורה כזאת שאי אפשר להשחיל בכלל את היד אל תוך הכפפה.
    זה משתחרר לאט לאט בנסיעה, אבל בהתחלה מלבד תחושה קלאוסטרופובית מטורפת ביד, פשוט אין לי שליטה בכלל באצבעות בזמן הרכיבה שזה קצת מסוכן...
    אז קיוויתי שיש כפפות שהבעיה הזאת לא קיימת בהן.

בינתיים אני אספר שקניתי את ה-Re'vit H2O Element 2, וממבחן נסיעה קצר (תל אביב - נתניה) ב-16 מעלות בערך, אני כבר מרגיש שטיפה קר לי בידיים, מה שאומר שכשנגיע לנסיעות הארוכות יותר בתוך החורף ב-5 עד 10 מעלות בממוצע (ויש לי לא מעט כאלה), אני הולך לסבול קשות.

מיכאל, אני אנסה לשדרג את שאר הביגוד שלי מבחינת החימום בתקווה שזה גם יעזור.
    מעבר לזה, כנראה שאין לי ברירה אלא ללכת על גריפים מחוממים.

אמרו לי שזה עלול להרוס את הכפפות, מישהו יודע על זה משהו?
    16 מעלות וקר לך בידיים עם הכפפות האלו? אולי אתה לא סוגר טוב עם המעיל והקור חודר לך.
    מביקורות של אנשים גם 5 מעלות זה כלום לכפפות האלו.

Member
    Rst shadow 2. רכבתי איתם בחורף עשו את העבודה מעולה. אני בחורף סובל בידיים מאדמומיות כוויות וחתכים כאלה אם אני לא מקפיד לשמור על הידיים מפני הקור.
    הכפפות של rst היו מעולות. עלו בארץ 300 שח בכלבוטקס בת"א. אגב הפרש המחיר באיביי הוא פחות 30 שח בערך. עדיף בארץ.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי guyg צפיה בהודעה
    Rst shadow 2. רכבתי איתם בחורף עשו את העבודה מעולה. אני בחורף סובל בידיים מאדמומיות כוויות וחתכים כאלה אם אני לא מקפיד לשמור על הידיים מפני הקור.
    הכפפות של rst היו מעולות. עלו בארץ 300 שח בכלבוטקס בת"א. אגב הפרש המחיר באיביי הוא פחות 30 שח בערך. עדיף בארץ.
    מצטרף להמלצה ,לא מזמן קניתי את הכפפה זו ,נוחה מאוד יושבת טוב על היד ,תלך לכלבוטקס ותמדוד.