עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 47

אשכול: ספויילר הספויילרים ***** מירוץ סיום העונה רוסי במקום.....

Senior Member
    נעם 1 תעקוף את כולם בשמאלי ותן גז.

" כל העולם , אשתו גם כמה חוצונים טוענים שמארקז נתן את האליפות ללורנזו."-אז אומרים.
    "
    תרבות ההעדר . "טענות סוביקטביות בלבד ללא כל בסיס .

מסכים לכל מילה.

גונטן - אן ספק שלהיות ימני זה יותר אופנתי.- .וגם להיות פרו רוסי.

אבל כל אחד ודעותיו הוא. בכל מקרה לא תמיד העדר והרוב הוא הצודק גם אם זה

ההעדר הימני של רוסי.

סאלם עלייכום ומארקז ישר כוח 2016.

Member
    הוכחות אין אבל

אם זה נראה כמו תרגיל מסריח הציבור יתפוס את זה כתרגיל מסריח, אוהדי רוסי או לא,ולזה יהיו (וכבר יש) השלכות מעשיות מסחריות ואחרות.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
    אז אתה מודה שאתה שמאלני?
    סתם סתם פשוט היתה הרמה להנחתה.

אנחנו לא הצמיג הקידמי, לא מחשבי איסוף הטלמטריה ולא מבצעים סימולציות מחשב על דעיכת צמיגים טמפ' מסלול וכך הלאה שאר נתונים טהורים של אף רוכב בשום מירוץ
    ועדיין אנחנו מרשים לעצמנו (גם אני וגם אתה וגם כותבים אחרים) לנתח להביע פרשנות שהיא מבוססת על תחושות....

ולכן הטענה כי יש צורך להישען על נתונים מוכחים בלבד ומראה עיניים על התנהלות רוכבים "אסורה" בפירוש נשמעת לי קצת .....חלשה.

אילליכה ונפגש ובמילואים (;

נ.ב.
    אין לי טענות כנגד איך שאתה מבין את המירוץ לאליפות פשוט קצת לשים דברים בפרספקטיבה על השיטה להגיע להבנה הזאת.
    שמאלי. שמאלני זה כינוי גנאי.

הנושא אינו הפרספקטיבה. הנושא הוא, האשמות חמורות ביותר כלפי מרקז שמבוססות על תחושות בלבד. לא ראיתי מי מהמאשימים כאן מסייג את דבריו, להיפך, הדברים נכתבים כאילו הם חקוקים בסלע.
    בכתבות שלי אכן מופיע פרשנות על בסיס תחושות ועל בסיס עשרים שנות צפייה במרוצים. אבל. על אירועים כפי שהיו בין רוסי ומרקז בארגנטינה, באסן ובספנג אני כותב אחרי שאני צופה בהם עשרות פעמים, נעזר במגוון זוויות הצילום כולל בצילומי ה on board ובצילום בהילוך איטי.
    את המרוץ בפיליפ איילנד שהיה המחולל הראשי לאירועים בספנג ובולנסיה אני ממליץ לראות שוב. אתם תגלו שבמהלך המרוץ מרקז קרוב לאבד את האופנוע יותר מפעם אחת. זה נכון שלמרקז סגנון רכיבה הרבה יותר חופשי ופרוע משל אחרים אבל גם בשביל מרקז היו רגעים שעל הקצה ומעט מעבר. להזכירכם, מרקז סוגר על לורנזו פער של שניה ומנצח אותו. לא ראיתי מישהו טועם שמרקז נתן לרוסי 5 נקודות אליפות.

לגבי ולנסיה, אתם מוזמנים לבחון את האימונים למרוץ. פעם אחרונה שבדקתי, הקצב של לורנזו ומרקז היה דומה אבל עם יתרון של שבריר ללורנזו.

איללכא...ומרוצים טובים

Senior Member
    אילו המרוץ היה מתנהל כמתוכנן ולורנזו היה זוכה בתואר כולם היו שותקים, אך האופן שבו הוא קטף את האליפות פשוט מבזה אותו (בהתחשב באופן שבו הוא התנהל לאחרונה) ויותר אותנו הצופים / מעריצים.

יתרה מזאת, מאז המרוץ היה קשה לאתר מתוך עשרות אלפי התגובות בפרסומים של Motogp בפייסבוק, איזו תגובה חיובית לגבי מרקז או לורנזו. היינו יש קונצנסוס מקיר לקיר שהאליפות לא הסתיימה כראוי (ושיהיה ברור - לא נראה לי שיש חולק לגבי יכולות הרכיבה של לורנזו או לגבי העובדה שמבחינת הרכיבה שלו הוא בהחלט ראוי היה לזכות באליפות... אך לא כך).

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    ...
    בכתבות שלי אכן מופיע פרשנות על בסיס תחושות ועל בסיס עשרים שנות צפייה במרוצים. אבל. על אירועים כפי שהיו בין רוסי ומרקז בארגנטינה, באסן ובספנג אני כותב אחרי שאני צופה בהם עשרות פעמים, נעזר במגוון זוויות הצילום כולל בצילומי ה on board ובצילום בהילוך איטי.
    ...
    לגבי ולנסיה, אתם מוזמנים לבחון את האימונים למרוץ. פעם אחרונה שבדקתי, הקצב של לורנזו ומרקז היה דומה אבל עם יתרון של שבריר ללורנזו.

איללכא...ומרוצים טובים
    שמע נעם, אתה יודע שאני אוהב אותך אבל אתה סותר את עצמך כאן פעם אפשר לנתח פעם אתה לא יושב לו על הגלגל ורק אם יש לך את הטלמטריה אפשר לדעת...
    או רק מי שיש לו את מצלמות ה ON BOARD וצפה עשרות פעמים מותר להביע דיעה ולשאר הכותבים כאן אסור/לא לגיטימי.

בו נהייה כנים מארקז חירב את הספורט באותה דרך שבה f1 התחרבה בעבר (רק ששם זה היה הוראות קבוצה ולא איזה מסע נקמה אישי).
    אני יודע שאתה שמאלי (== שמאלני שעושה מילואים), אף אחד לא מושלם אבל....

אבל אל תמנע מאנשים להביע דעה (ואני יודע שאתם השמאליים אוהבים לשמור על זכות הדיבור במיוחד כשהיא מכוונת כלפי הצד השני) בטענה שאין להם את הידע ולכן אסור לנו לשפוט את מרקאז (שתאמין לי שם עלינו כאן בפורום בישראל קצוץ).

בעצם לדעתי הוא אפילו לא מודע לקיומנו אז אין חשש.
    נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 10-11-2015 בשעה 23:00.
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
    When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn

ROGUE RC51

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    דעה: אכזבה!

http://wheelz.co.il/?p=98686

Senior Member הסמל האישי של erani99
    וואלה אביעד בדיוק אתמול נזכרתי ביריבות שהייתה בין סטה ג'יברנאו (שאת השם לא זכרתי ורק אחרי כמה שעות של נבירה בתאי הזיכרון שלי זה צף) לאחד בשם רוסי.. אז רוסי היה בתפקיד הצעיר וסטה בתפקיד הנעלב והפגוע, אבל ממש לא זכור לי שזה הגיע לרמות האלה כמו היריבות המרה הזו עכשיו בין מרקז ורוסי.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וואלה אביעד בדיוק אתמול נזכרתי ביריבות שהייתה בין סטה ג'יברנאו (שאת השם לא זכרתי ורק אחרי כמה שעות של נבירה בתאי הזיכרון שלי זה צף) לאחד בשם רוסי.. אז רוסי היה בתפקיד הצעיר וסטה בתפקיד הנעלב והפגוע, אבל ממש לא זכור לי שזה הגיע לרמות האלה כמו היריבות המרה הזו עכשיו בין מרקז ורוסי.
    היריבות עם סטה היתה על רקע שונה: רוסי היה אלוף עולם שביסס את מעמדו (הן ב 125 250 500 ו 990 סמק 4 פע' פעמיים ) סטה ורוסי התחרו אחד מול השני כשסטה היה יריב ישיר - לא ספורטיבי במיוחד (במיוחד מצד רוסי ולא משנות הטענות שלו כלפי הונדה בזמנו) אבל שונה.
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply

ROGUE RC51

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    דעה: אכזבה!

http://wheelz.co.il/?p=98686
    אביעד סיכמת את זה יפה לדעתי ולא בגלל שאני אוהד של רוסי (אני גם/או הייתי אוהד של מרקאז) ואני משווה את זה לאליפות של 2006 שם רוסי הפסיד את האליפות בסיבוב האחרון ב 5 נק' כמו הפעם להיידן.

שם האש הופנתה לרוסי כי ההרגשה היתה שהוא נתן לזה לקרות חוסר ריכוז של רוסי.
    כאן ההרגשה שגנבו רימו עשקו אותנו הצופים מלקבל את מה שמגיע למי שמשקיע זמן ואנרגיה ועוקב אחרי האליפות.

וזה לא רק מרקאז (הוא הגורם העיקרי הוא המעגל הראשון)
    זה גם ה race direction (שהתעלמו מההקשר)
    גם דורנה (שלא התערבו ואספרזה ישב על הגדר ונהנה מהתקשורת - אין דבר כזה פרסומת רעה נכון?)
    וגם הגיבוי שקיבל מרקאז מ hrc שלא זרקו אותו מכל המדרגות אחרי אוסטרליה (כי בניגוד אלינו ולנעם , hrc כן יושבים למרקאז על הזנב על הטלמטריה על המשכורת על הכל שידעו מה קורה ולא רק ששתקו אלה גם תמכו ברוכב שלהם)

כולם ,כל השרשרת הזאת שציפינו שיעמדו לצידנו שישמרו על הספורט כי בסופו של דבר אם הצופים הולכים הספורט נמחק, מכרו אותנו הצופים ולטובת מה?
    לטובת ריב של ערסים שבינו ובין הספורט אין שום קשר.

וזה מה שכל כך מפריע לנו, האוהדים.
    נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 11-11-2015 בשעה 17:27.

ROGUE RC51

Junior Member
    נעם 1 - אני לא מתכוון להיכנס אתך לפינות.

לעניינו, תמיד הערצתי את רוסי, הוא היה וישאר הפייבוריט שלי בMotoGP.
    למרות זאת, אני מאוד אוהב את לורנזו, מארקז ופדרוסה.
    אני ממש לא אוהד קיצוני של רוסי, אני לא עיוור לשאר הרוכבים שעל המסלול.
    לצערי הרב, הדברים שמארקז עשה במירוצים האחרונים של הסבב גרמו לי (כמו להרבה אחרים) לבוז לו.
    מארקז במו ידיו הרס את התדמית שלו בעולם הMotoGP.
    מי שרוצה (נעם1,ilang) מוזמן להמשיך להתכחש לדברים שמארקז עשה ולחיות באשליה שלו.

נ.ב

מארקז ללא כל ספק הרוכב הטוב ביותר בעולם כיום.
    לורנזו ללא כל ספק הרוכב העקבי ביותר במוטוג'יפי.
    כל זה לא אומר כלום על מה שהשני חראות האלה רקמו (ביחד או בנפרד) כדי שלורנזו יקח את האליפות ללא קרב.

Senior Member
    אם תחושות ורגשות קשה להתווכח. הכל זה רק תחושות סוביקטיביות .

אם זה חוק לא להפריע למתמודדי האליפות , אז למה שרק המתמודדים יעלו וירכבו ראש בראש.

מעניין אף אחד כולל אביעד , לא כותבים את המלחמה והניצחון של מארקז בפיליפ איילנד ,\\\\

עם עקיפה על הקשקש על לורנזו. נשכח הדבר.

רוסי מאוכזב , ולכן התחיל עם תאוריית מארקז, הוא הדליק לילד את הסעיף

הנער דינמיט , ואקדח במערכה הראשונה יורה באחרונה.

אני לא מאוכזב, מגיע ללורנזו לקחת אליפות בדיוק כמו הדוקטור.

אני מאוכזב מרוסי. אבל אפשר להבין אותו.

האיש מריח את הסוף של עצמו . ובדרך רוצה לקחת איתו את היורש. \

סי יו סון .

Senior Member
    אם תחושות ורגשות קשה להתווכח.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    אם תחושות ורגשות קשה להתווכח.
    התכוונת לתקן את עצמך?.. אם כבר אז עם תחושות ורגשות קשה להתווכח
    (לזה התכוון המשורר?)
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Member
    למישהו יש סרטוני יו טיוב של זה?

Senior Member
    התכוונת לתקן את עצמך.? " בדיוק. אז האישה ישנה , הכיסא חרק , והרצפה עקומה... אופס - נשמע כמו הדוקטור ,

שתו לי אכלו לי. וקפצה לי השורה. לזה התכוון המשורר .

עם תחושות ורגשות קשה ...

ואחרי דברי התרברבות של לורנזו , ודבריו של רוסי ,התיעוב בימאהה עולה ,ובלתי נסבל.

מעניין איך אפשר להחזיק קבוצה ,ש2 רוכביה לא סובלים אחד את השני.?

הרי אמור להיות שיתוף פעולה והם שכנים מוסך ליד מוסך.

לא שמארקז ופדרוסה חברים.

לגבי מארקז והמשבר בדעת הקהל אחרי האליפות , אן מה לדאוג, יש לו משפחה תומכת.

הילד נורמלי. ואנשים אוהבים לאהוב ווינרים , והבחור ווינר , ואחד הכשרונות הגדולים שצמחו במוטו.

משהוא ראה פעם את ההורים והמשפחה של רוסי.?
    ולגבי לורנזו , מקווה שיחזור לרכב ופחות להפעיל את האגו. האגו התנפח למימדים ענקיים. אני ואני.

סאלם עלייכום.