למה צריך לפרוש ממרוצי אופנועים בגיל 37? זה לא פוטבול.
איזה יתרון יש לילד בן 20 על רוסי מבחינה פיזיולוגית?
גם העובדות לא מצליחות לבלבל אותך. רוסי סיים את מלאכת העקיפות שלו בהקפה ה 13 כשהוא מפגר אחרי פדרוסה ב 11.3 שניות. רוסי סיים את המרוץ כשהוא מפגר אחרי פדרוסה ב 19 שניות. גם אחרי כשרוסי במקום הרביעי הוא מאבד כחצי שניה להקפה מול שלישיית החוד. יכול להיות שרוסי גמר את הצמיגים ויכול להיות שלא. הרוכב היחידי שרכב מהר יותר ב 1/3 האחרון של המרוץ היה פדרוס ולא בפעם הראשונה. יש ערמה של מידע, רק שאתה בוחר לעצום את עיניך.
איללכא...ולגבי מרקז, אמתין לשרשור שלך וגם אז אני מניח שתבחר שלא להתבלבל מהעובדות.
למה צריך לפרוש ממרוצי אופנועים בגיל 37? זה לא פוטבול.
איזה יתרון יש לילד בן 20 על רוסי מבחינה פיזיולוגית?
דגדג לי כל המירוץ שמארקז לא יעקוף כי יש סכנה שגם פדרוסה יעקוף, ואם לורנזו היה שלישי, היה מספיק לרוסי מקום 6 לאליפות.
אם הוא היה ממש רוצה, מארקז היה נכנס מתחת לורנזו כמו שעשה פעם אחר פעם לרוסי בספאנג.
פשוט מתאבד בקו פנימי ומעיף את לורנזו החוצה. התירוץ שלו בראיון בסוף הרגיש לי מאוד מלאכותי.
וזה שבגללו פדרוסה לא עקף את לורנזו בכלל חירפן אותי.
רפלקסים, קואורדינציה, פחד מתאונה חמורה אם דוחפים חזק מידי (לא פזיולוגי אבל קריטי)
אני לא בטוח שרוסי האמין שהוא יוכל לצמצם שניה להקפה על המובילים (מרגע שהגיע למקום 4). אולי ניסה 2-3 הקפות ואח"כ נרגע כדי לסיים על הגלגלים.
לורנזו רכב חד כתער (כמו כל המירוצים בהם ניצח), חבל בשבילו שהתערב בערעור של רוסי (ושמארקז שמר עליו).
אני מקווה שרוסי לא יתבזה בעונה הבאה, מצד שני הכי מתאים שיפרוש עם אליפות.
הנס בוולנסיה לא קרה:
http://wheelz.co.il/?p=98643
עכשיו שאנחנו עם הפנים ל 2016. מי יכול להגיד מה מצפה לנו ?
היו שמועות על חילופים בין לורנזו ופדרוסה. דובי ואינונה נשארים ? מה משתנה בסוזוקי ?
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
מרוץ מושלם ללורנזו . זינק ראשון . שמר על קור רוח.
הוכיח לכולם שהוא רוכב מצויין , אוהבים או לא אוהבים .
אני לא חושב שמארקז אפס ". כמו שאמרו כאן , אתם יודעים מה גם לא חושב שמארקז שמר על
התחת של לורנזו. " הוא היה קרוב אליו , רק מה לא התאבד. הריי כבר אמרו לו אל תסכן את
המתמודד על האליפות... ולמה כולם נופלים על מארקז - גם בדרוסה היה שם , מה הוא לא רצה לנצח.
מצד אחד רוסי חייך ונופף לאוהדים שלו, מצד שני שהוא דיבר ,הוא המשיך להאשים את מארקז ,
במקום להאשים את עצמו . רק את עצמו .. ",אלוהים נמצא בפרטים הקטנים , השטן גם .."
אני כבר מחכה לעונה הבאה ולאלוף חדש .
להתראות במרץ.{ לא ממליץ למארקז ומשפחתו לטייל באיטלייה השנה..}
סאלם עלייכום.
עכשיו שאני חושב על זה רוסי עבר אחד אחד מהרוכבים , ולחלקם אף הניד בראשו קסדתו - שלום שלום
זה אני . אה זה אתה אדוני המלך , תעבור...
רק שבנתים השלישיה נעלמה לה באופק.
מה שלא יהיה אף אחד עוד יורש העצר.
רוסי לא אמר את המילה האחרונה , ולמארקז יש עוד הרבה לעבור.
ואחרון חביב -שלום לך ניקי היידן , להתראות בסופרבייק.
רוסי מדבר על מה שהכי הפריע לו במירוץ:
http://www.motorcyclenews.com/sport/...otect-lorenzo/
זה לא באופי של מרקז לנהוג בטוח.
ידוע שהוא לא מוותר בקלות וראינו זאת במירוץ הקודם שעשה לרוסי חיים מאוד קשים.
אבל שמדובר בלורנזו, פתאום מרקז רוכב רגוע..
בשתי ההקפות האחרונות שפדרוסה התקרב, פתאום מרקז נותן פייט רציני בחזרה.
אז משהו בדבריו של מרקז לא נשמע אמין.
לגבי לורנזו, תמיד ראו שהוא שחצן אבל יחד עם זאת המון פעמים הערצתי את הכישורים שלו על המסלול.
לורנזו באמת רוכב גדול, אבל קצת ביאס ההתנהלות שלו מול רוסי.
אין לי ספק שלורנזו יכל לקחת את האליפות גם עם מרקז לא היה משתתף במרוצים כלל. אבל מאוד חבל שככה התנהלו המירוצים האחרונים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
רוסי עצוב לו ממשיך להתלונן על מארקז."
עצוב לי על רוסי. עצוב שרוכב כמהו מאשים אחרים ולא את עצמו .
הרבה אנשים עובדים אצל רוסי . - קבוצת ימאהה על מכונאי , מהנדסיה . מאמניה .
לרוסי יש יחצנים , שומרי ראש ואנשי סוד ומגבת. לרוסי יש גם קבוצה במוטו 3.
ולא נשכח את החברות פרסום וחסות. רק רוסי שכח דבר אחד. - לא כולם עובדים בשבילו ,
ישנם רוכבים כמו יאנונה , לורנזו , ובחור מוכשר וצעיר בשם מארק מארקז שלא עובד בשבילו.
אבל את זה רוסי לא מקבל . חבל ועצוב לקראת סיום הקרירה ולדעת שלא למד כלום.
קראתי את התגובה שלך וזה מרגיש לי כמו ימני שמתבכיין על המצב אצל שמאלני שעשה 30 ימי מילואים כל שנה במשך 22 שנים רצופות.
עכשיו, אחרי שהבהרנו את הנקודה הזאת. נמשיך.
כל העולם, אשתו וכנראה גם כמה חוצנים טוענים שמרקז נתן את האליפות ללורנזו. אממה, אין שום הוכחה לטענה הזאת מעבר לתחושה לא מבוססת של אוהדי רוסי, פרשנים כאלה ואחרים ורוסי עצמו. טענות, תחושות, נראה לי, מרגיש לי ועוד אין סוף טענות סוביקטביות יש מכאן ועד ולנסיה. עובדה אחת אין.
אלא אם היית הצמיג הקדמי, אקח את ההרגשות שלך בערבון יותר ממוגבל.
מצד שני, ההקפה האחרונה של מרקז בפיליפ איילנד היא עובדה חד משמעית כנגד הטענה שמרקז מכר את האליפות ללורנזו. הגישה הקונספירטיבית שטוענת שמרקז היה עסוק כל פיליפ איילנד בלחרבן לרוסי את המרוץ ואז סתם בשביל הכיף הוא מראה ללורנזו מי הבוס האמתי של ה Motogp לא באמת מחזיקה מים. וכמו תאוריות קונספרציה אחרות, גם זאת לוקה חוסר סבירות קיצוני.
לטעמי, רוסי רכב עונה מושלמת ורק אובדן עשתונות שלו הביא לאבדן האליפות.
לורנזו, היה יכול לא לטפוח על השכם של פדרוסה ויאנונה שמנעו מרוסי נקודות שבדיעבד מנעו ממנו אליפות. לורנזו היה יכול לשתוק מספנג ועד קו הסיום בולנסיה ולזכות באליפות בקלאסה. אבל לורנזו זה לורנזו.
מרקז, היה יכול להזים האשמות חמורות כלפיו לו היה מנצח בולנסיה, מה שלא קרה. לטעמי האשמות הללו ימשיכו להעיב על הקריירה שלו גם אם אי פעם יעבור את 9 האליפויות בהן מחזיק רוסי. שזה אומר לזכות בלפחות 7 אליפויות ב Motogp. וכל בעלי תאוריות הקונספירציות, בהבל פה או עט, טוענים שזה גם יבוא למרקז ממש בקלות. בקלות כמו העונה האחרונה?
איללכא...ונפגש בקאטר 2016
אז אתה מודה שאתה שמאלני?קראתי את התגובה שלך וזה מרגיש לי כמו ימני שמתבכיין על המצב אצל שמאלני שעשה 30 ימי מילואים כל שנה במשך 22 שנים רצופות.
סתם סתם פשוט היתה הרמה להנחתה.
אנחנו לא הצמיג הקידמי, לא מחשבי איסוף הטלמטריה ולא מבצעים סימולציות מחשב על דעיכת צמיגים טמפ' מסלול וכך הלאה שאר נתונים טהורים של אף רוכב בשום מירוץ
ועדיין אנחנו מרשים לעצמנו (גם אני וגם אתה וגם כותבים אחרים) לנתח להביע פרשנות שהיא מבוססת על תחושות....
ולכן הטענה כי יש צורך להישען על נתונים מוכחים בלבד ומראה עיניים על התנהלות רוכבים "אסורה" בפירוש נשמעת לי קצת .....חלשה.
אילליכה ונפגש ובמילואים (;
נ.ב.
אין לי טענות כנגד איך שאתה מבין את המירוץ לאליפות פשוט קצת לשים דברים בפרספקטיבה על השיטה להגיע להבנה הזאת.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51