ומה איתנו, לנו לא מגיע קישור ?
לפותח השרשור, הדרוזי הוא אכן כלי סבבה, מהירות השיוט שלו היא מקסימום 100-110 קמ"ש (כבר ראיתי 160 באופן חד פעמי, כשבדקתי אותו בישורת ארוכה לאחר הרכישה). אתה יכול לשים גלג"ש אחורי 39 שיניים וזה אמור לשפר מעט את מהירות השיוט, על חשבון הזינוק (בקטנה ולא מניסיון שלי). לנסיעות בינעירוניות, לא הייתי ממליץ עליו, במיוחד אם מדובר בנסיעות קבועות של מעל ל-30 ק"מ לכיוון. פעם ב, זה בסדר ויכול אפילו להיות נחמד. יש לציין שאני מדבר מניסיוני האישי, אני בעליו המבסוט מאוד של דרוזי sm כבר 5 שנים, אם תטפל בו בצורה מסודרת הכל יהיה בסדר.
נערך לאחרונה על ידי the striker; 11-11-2015 בשעה 10:09.
במחילה!!
https://www.youtube.com/c/SM26
115 על WRX לא נחשב?
חחחח
ואני תמיד חלמתי לשים עליו קיט 280/290/310.....רק אומר....
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
די מבאס האמת, אני אמשיך לחפש wrx או סופרמוטו שמסוגל לרכיבות בין עירוניות על בסיס יומי.
אם בשבועות הקרובים אני לא אצליח למצוא, כנראה שכבר אני ישאר עם אופנועי ספורט.
ובוא נגיד שאני עוקב אחרי ערוץ היוטיוב שלך כבר תקופה ויצא לי כבר לשמוע שלא תמכור את האופנוע שלך כל כך בקלות
תודה לכולם על העזרה![]()
עזוב אותך מדינוזאור הזה שעונה לשם drz, תם זמנו.
אופנוע כבד, חלש, מיושן ובנוי על טכנולוגיה של dr350 משנת ה"לך תזכור"
גם השנים לא עשו להם טוב, הכלי הכי "חדש" יהיה בן מינימום 7 שנים, בלי לדבר על כמות הידיים, האחזקה הפושעת, והמועדות לפורענות של כלים מהסוג הזה, ולפני שדיברנו על אם יגנבו לך אותו ומתי.
היום אתה קונה KTM DUKE390 ב39 אלף שקל עם הניילונים, שנתיים אחריות, הזרקת דלק, בלי בעלים קודמים, מנוע עם 41 סוסים על 139 קילו, מהירות שיוט 140, סוגר 175 קמ"ש, כלי מודרני, חוליגן לא קטן בכלל, מה שאני נוהג לכנות "סופרמוטו נוח"
משומשים ממודל 13-14 אפשר למצוא באיזור ה30+-
מה שיפה בדיוק 390 זה העובדה שהוא יזרום איתך גם ברכיבת כביש עם ברך באספלט, גם ברכיבת סופרמוטו לייט, גם בסטאנטס.
בקיצור, טיפש מי שקונה היום DRZ ועוד מעל המחירון.
נערך לאחרונה על ידי danielk; 20-11-2015 בשעה 09:21.