דברים בסיסיים בדקת?
killswitch?
דלק?
הייתי גם מנסה להטעין את הסוללה
יש לך מטען?
קטנוע עמד בגשם?
שלום לכולם,
לאחונה אינני נוסע בקטנוע אך אני מתניע אותו מדי כמה ימים. לפני יומיים התנעתי והכל היה על הכיפאק.
היום ניגשתי להתניע ואין אופציה כזאת. יש אורות בסוויץ והמאותתים עובדים (הם אינם חלשים) ככה שנראה שהמצבר טעון.
בעת פתיחת הסוויץ' יש רעש של של "הטענה" חשמלית ובעת לחיצה על הסטארטר יש צקצוקים והוא לא מניע בכלל.
מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לעשות ?
המון תודה.
דברים בסיסיים בדקת?
killswitch?
דלק?
הייתי גם מנסה להטעין את הסוללה
יש לך מטען?
קטנוע עמד בגשם?
Killswitch - אם הכוונה למשבת שמונע מלהתניע אז הוא סגור- ובכל מקרה גם אם הוא פתוח אז הרעש הוא שונה כאשר אתה מנסה להתניע.
דלק - יש
איך מטעינים את הסוללה ועל איזו סוללה מדובר ?
וכן - קטנוע עמד בגשם. מה המשמעות של זה?
גשם = מים במקומות לא רצויים. במיוחד אם אתה באשקלון בימים אלה.
נסה להטעין את המצבר (סוללה).
בכלים האלה לעיתים נדירות השלט לא עובד בגלל הקור או משהו.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
האם יש סכנה בלנסות להטעין/להתניע את עם מצבר של רכב ?
בכל אופן כרגע נראה שיש חשמל והמצבר טעון. יש רעיונות נוספים ?
אני לא חושב שיש בעיה לשים כלי דו גלגלי בגשם.
אני תמיד נסעתי בגשם והחניתי את האופנוע בחוץ כל היום בעת סופה, והכלי מניע כרגיל.
אני חושב שהבעיה שלך כאן זה המצבר, תנסה להטעין, אם אתה לא יכול אז כנראה שתצטרך להחליף מצבר, אני לא מכונאי מוסמך, כך שכל מה שהצעתי לך כאן קח בגדר המלצה בלבד, ליתר ביטחון עדיף לך לפנות למוסך לגבי זה, מקסימום ובמידה ומה שאמרתי נכון, יחליפו לך מצבר.
ה"תקתוקים" שאתה מתאר הם רעש אפייני לסטרטר שמנסה להיכנס לעבודה עם מצבר לא תקין. כדי לבדוק אם זה באמת המצבר אתה יכול לנסות להניע עם כבלים מרכב (עדיף שמנוע הרכב לא יעבוד כשאתה מנסה זאת). אם אכן זו הבעיה, סביר להניח שאם תטעין את המצבר עם מטען חיצוני זה יסתדר.
אם אתה לא רוכב על הקטנוע, עדיף להשאיר אותו כשהמינוס של המצבר מנותק. פעם ב-3 שבועות-חודש חבר את המצבר, תניע וצא לרכיבה של לפחות חצי שעה.