אם זה לא מקום קבוע שאפשר להשאיר בו עוד שרשרת ואתה לא רוצה להוציא על תיקים ייעודיים למיניהם אתה יכול לשים שרשרת בתיק רגיל ולקשור אותו עם רשת סבל למושב האחורי.
בוקר טוב,
אני מחפש דרך פרקטית לקחת איתי את השרשרת כאשר אני משאיר את האופנוע במקומות אחרים בלילה שהם לא בבית.
ידוע לי על תיקי זנב סטנדרטים בסגנון ogio וידוע לי גם על תיקי זנב קטנים בנפחים של 3 ליטר כמו cortech לצרכים האלה, אך אין כל כך מבחר בקטנים והם גם יקרים מדי.
תיק סטנדרטי מצד אחד הוא מגושם ואין לי צורך בנפח הזה. מצד שני, המחיר שלו שווה את התמורה.
תיק קטן מצד אחד פרקטי מבחינת גודל ונשיאה לטובת הצורך. מצד שני, המחיר לא שונה בהרבה מתיקים בגודל רגיל.
יכול להיות שאין יותר מדי מקום ליצירתיות ואלה שתי האופציות היחידות, תיק זנב רגיל או קטן, ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ לי על תיק זנב קטן עם מחיר שפוי? אלא אם כן יש לכם רעיונות אחרים.
תודה, יום טוב.
אם זה לא מקום קבוע שאפשר להשאיר בו עוד שרשרת ואתה לא רוצה להוציא על תיקים ייעודיים למיניהם אתה יכול לשים שרשרת בתיק רגיל ולקשור אותו עם רשת סבל למושב האחורי.
Tracer 900
מה עם פאוץ׳ אחורי גדול מספיק? יהיה קצת כבד אבל המשקל נשאר על המושב ולא על הכתפיים אז זה לא נורא.
אתה יכול לחזיק אותו בתיק גב כשאתה לא משתמש בו או לנסוע רק איתו.
אני בטוח שיש גרסאות יפות יותר ואולי עם קצת בטיחות וריפוד.
תיק מיכל רגיל קטן או גדול. נותן אופציות לקחת עוד דברים במידת הצורך.
נותן, אבל לא הייתי מעז לשים שרשרת שעשויה מברזל על טנק הדלק שלי, המהמרות והבאמפרים שיש לנו בארץ יגרמו לתיק מיכל להידפק כלפי פנים ותוך נסיעה שתיים יהיה לך שקע בטנק דלק, פות"ש תיק זנב זה הפתרון האידאלי או רשת מטען. ואת זה אומר מישהו שברוב טיפשותו, נסע עם שרשרת בהצלב על גופו כמה פעמים כי לא רציתי להיסחב עם תיק כלשהו עלי.
האמת שניסיתי פעם אחת לקחת שרשרת בתיק גב והגעתי למסקנה שזאת תהיה הפעם האחרונה משתי סיבות:
1. מסוכן בטירוף במקרה של תאונה.
2. שובר את הגב, אני ממש הרגשתי כאבי גב אחרי נסיעה של חצי שעה עם השרשרת. הגעתי למצב שברמזור אני נשען אחורה בשביל "להושיב" את השרשרת על המושב מורכב.
אני גם באותה דילמה והגעתי להחלטה שאני פשוט קונה עוד שרשרת לבית של החברה.
במהלך היום אני משתמש במנעול דיסק... במידה ואני בסידורים וכאלה.
ובלילות אני מחנה רק בבית שלי או של החברה ככה שזה פתרון מעולה שבשבילי. גם לא "שוכחים" פתאום את השרשרת.
תקשור אותה לזנב ותחזק באזיקונים. רק לא לשכוח לשים משהו מתחת לשרשרת שלא יגרום נזק לפלסטיקה
קניתי בעבר פאוץ שנתפס עם רצועת סקוטש מתחת למושב המורכב.
מיועד לשרשרת אם כי צריך קצת להתאמץ להכניס את כולה.
Sent from my iPad using Tapatalk
BMW F800 GSA
היי,
רציתי לומר שיצא לי לקחת את השרשרת איתי כמה פעמים ומה שעשיתי זה לשים בתיק קטן ופשוט שיש לי את השרשרת, ולשים אותו על הזנב מתחת לרשת.
פתרון מאוד זול, פשוט, מהיר ומחזיק מצויין. ממליץ לכולם.