תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: מכה(?) בלוח המחוונים

תצוגה בשכבות

Junior Member הסמל האישי של 338cal.

מכה(?) בלוח המחוונים

שלום חברים יקרים.
    למי מכם שיודע ולמי מכם שלא - לפני קצת יותר משבוע רכשתי את הכלי הראשון שלי - קוואסאקי נינג’ה 300 ירוק.
    מיום הקניה אני שומר עליו בקנאות, מכסה אותו בעבודה ובבית גם אם אני חוזר הביתה ויודע שעוד חצי שעה אצא לרכיבה.
    אתמול הכנסתי אותו לטיפול 1000, טיפול סוף הרצה. ביקשתי מהמכונאי שיתייחס אליו כאילו זה הכלי שלו ובאמת עמדתי שם בצד, עישנתי 2-3 סיגריות עם כוס קפה ומדי פעם הצצתי וראיתי שהוא נזהר עליו. שטפו לי אותו שם עם זרם בלחץ גבוה ורכבתי הביתה מאושר.
    היום בבוקר בדרך לסידורים, בעזרת השמש הבחנתי במשהו שלא היה על הזכוכית או החלונית שמכסה את לוח השעונים. יש שם מן נקודה כזו שמאוד מטרידה אותי - במיוחד כי אני מאוד קנאי לכלי וגם כי הוא חדש.
    מטריד אותי ברמה שאני מוכן לשלם כדי להחליף את החלונית הזו. מיותר לציין שהכלי בתקופת האחריות שלו. שוב אציין שזה מטריד אותי כי זה גם חלק שנמצא מול עיניי בכל זמן הרכיבה וקשה לי להתעלם מהמצאותו שם. ניסיתי עם ספריי חלונות ומטלית מיקרופייבר וזה לא עוזר, העברתי את הציפורן בעדינות כדי לראות אם זה מרגיש כמו שקע של שריטה ואני לא בטוח במאת האחוזים. אין לי מושג מהיכן זה יכול היה לצוץ.
    חשוב לציין שגם אין לי שום דבר על הצרור חוץ ממפתח הכלי וממחזיק המפתחות העשוי בד של מטרו למי שמכיר.

מצורפת תמונה; מימין לפס הצהוב זה הצל של המכה.
    מימין לפס האדום זו לכאורה המכה.

*אני יודע שבעיניי חלקכם זה יראה מוגזם ושולי, אבל אשמח לחוות דעתכם ועצות מה ניתן לעשות בנושא.
    המון תודה למי שקרא עד לכאן!
    נערך לאחרונה על ידי 338cal.; 12-11-2015 בשעה 01:05.