עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 18 מ 18

אשכול: רכיבת מסלול בחו"ל - B.M.W-race academy VS DUCATI-Riding Experience

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה
    בעבר (לפני 2-3 שנים) חיפשתי ולא מצאתי ביטוח כזה. נציגי חברות הביטוח התבלבלו כששאלתי אותם ותמיד בקשו לחזור אלי אחרי שיבררו - אבל לא מצאו תשובה.
    גם מי שהתיימר למכור את הביטוח הכי יקר לא כיסה רכיבת מסלול בהגדרתה.
    רכיבת שטח דווקא יש.
    למה? סתם, כי יש יותר אנשים שרוכבים/נוהגים בשטח ורכיבת מסלול היא נישה כל כך קטנה שאף אחד לא השקיע בה מחשבה.

מצד שני, קורס במסלול הוא לא "תחרות" (להבדיל ממסגרות אחרות בחו"ל שבהן הרכיבה יכולה להיחשב כתחרות. ע"ע אליפות הסופרבייק הרומני) ולכן במקרה של תאונה שם חו"ח הביטוח לא יכול להתנער בטענה שתישען על עניין זה. עדיין כדאי וצריך לקרוא את כל האותיות הקטנות והמעייפות בפוליסת הביטוח שרוכשים כדי לדעת מה מכוסה בודאות ומה עלול שלא להיות מכוסה.

יכול להיות שהיום העניין השתנה קצת, אם יש פה גולשים שמכירים ביטוח כזה אשמח גם כן לדעת בעצמי.
    הרשה לי לתקן אותך,מבחינת חברות הביטוח מסלול מירוצים הוא מסלול מירוצים לכל דבר,לא מעניין אותם אם אתה מתחרה או לא.
    גם כשאני ביררתי אז קיבלתי כל מני תשובות מוזרות כי מבחינתם הם שומעים את המילה מסלול אז זהו אתה אוטומטית עבריין ולא רוצים לדבר איתך

Member
    אז אין פתרון לנושא? האם חברות ביטוח בחו"ל יכולות לתת מענה לנושא?
    איפה כל המתחרים הישראלים בסופבייק הרומני מבטחים את עצמם?

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mark צפיה בהודעה
    הרשה לי לתקן אותך,מבחינת חברות הביטוח מסלול מירוצים הוא מסלול מירוצים לכל דבר,לא מעניין אותם אם אתה מתחרה או לא.
    גם כשאני ביררתי אז קיבלתי כל מני תשובות מוזרות כי מבחינתם הם שומעים את המילה מסלול אז זהו אתה אוטומטית עבריין ולא רוצים לדבר איתך
    איפה התיקון? הם יכולים לחשוב מה שהם רוצים ולהבין מה שהם רוצים. זה לא אומר שזה נכון.

כמו שרשמתי קודם - חובה לקרוא הכל עד לאותיות הקטנות ביותר. בתור אחד שעושה את זה עם ובלי לרצות (קורא הכל. פעמיים. לפחות.) אני יכול להגיד לך שההתנערות היחידה שלהם בהקשר הזה היא מסגרת תחרותית. כל חברה ומדיניותה היא, כל פוליסה ותנאיה הם. אבל אם זה לא כתוב זה לא קיים. ולפעמים גם כשזה כתוב וזה נתון לפרשנות זה עוד לא אומר שהם יכולים לעשות מה שבא להם.

הלכה למעשה, אם אני מחר מחליט להצטרף לקורס כזה או אחר אני אלך ואחפש לי את הפוליסה הרלוונטית ביותר עבורי - ואם תנאי פוליסות המיועדות עבור "ספורט אתגרי" לא נותנות לי ערך מוסף בהיבט הביטוחי אז אני לא ארכוש אותן בתקווה שזה יעניין אחר כך מישהו. אם חו"ח תיגרם לי פציעה במהלך הקורס ואני אזדקק לטיפול רפואי, אני אמצה את הפוליסה ה"רגילה"/"מורחבת" שלי עד תום מתוך הבנה (אם לא שלי - אז של העו"ד שלי) והתעקשות על כל סעיף וסעיף. ועל מה שחברת הביטוח לא תסכים - לא נורא, יש בימ"ש.