ציטוט נכתב במקור על ידי Mark צפיה בהודעה
הרשה לי לתקן אותך,מבחינת חברות הביטוח מסלול מירוצים הוא מסלול מירוצים לכל דבר,לא מעניין אותם אם אתה מתחרה או לא.
גם כשאני ביררתי אז קיבלתי כל מני תשובות מוזרות כי מבחינתם הם שומעים את המילה מסלול אז זהו אתה אוטומטית עבריין ולא רוצים לדבר איתך
איפה התיקון? הם יכולים לחשוב מה שהם רוצים ולהבין מה שהם רוצים. זה לא אומר שזה נכון.

כמו שרשמתי קודם - חובה לקרוא הכל עד לאותיות הקטנות ביותר. בתור אחד שעושה את זה עם ובלי לרצות (קורא הכל. פעמיים. לפחות.) אני יכול להגיד לך שההתנערות היחידה שלהם בהקשר הזה היא מסגרת תחרותית. כל חברה ומדיניותה היא, כל פוליסה ותנאיה הם. אבל אם זה לא כתוב זה לא קיים. ולפעמים גם כשזה כתוב וזה נתון לפרשנות זה עוד לא אומר שהם יכולים לעשות מה שבא להם.

הלכה למעשה, אם אני מחר מחליט להצטרף לקורס כזה או אחר אני אלך ואחפש לי את הפוליסה הרלוונטית ביותר עבורי - ואם תנאי פוליסות המיועדות עבור "ספורט אתגרי" לא נותנות לי ערך מוסף בהיבט הביטוחי אז אני לא ארכוש אותן בתקווה שזה יעניין אחר כך מישהו. אם חו"ח תיגרם לי פציעה במהלך הקורס ואני אזדקק לטיפול רפואי, אני אמצה את הפוליסה ה"רגילה"/"מורחבת" שלי עד תום מתוך הבנה (אם לא שלי - אז של העו"ד שלי) והתעקשות על כל סעיף וסעיף. ועל מה שחברת הביטוח לא תסכים - לא נורא, יש בימ"ש.