"בירה מעורפלת ללא סינון וללא פיסטור
שמועשרת בשמרי בירה בשיטה קדומה
כאשר התסיסה נעשית בבקבוק לשימור הטעם המיוחד"
מה שטוב בירושלמים זה שלפחות אחד מהם יודע להוריד את הכנען לרחוב העליה בעשרים זוזים טבין ותקילין.
יאמי יאמי
![]()
"בירה מעורפלת ללא סינון וללא פיסטור
שמועשרת בשמרי בירה בשיטה קדומה
כאשר התסיסה נעשית בבקבוק לשימור הטעם המיוחד"
מה שטוב בירושלמים זה שלפחות אחד מהם יודע להוריד את הכנען לרחוב העליה בעשרים זוזים טבין ותקילין.
יאמי יאמי
![]()
וואלאק,אתמול נתנו במבשלה לאיזה שעה וחצי.
הברמן [zx250] פינק ב-4 טעימות.
לקחתי חצי ליטר לאגר כהה,זה מזכיר לי קולה.
אחרי 4 שלוקים בריאים ראיתי כוכבים בערפל.
מה אמרת על הכנען?
אבל בלי פיסטור נשארים כל החיידקים המנוולים... לא?
התחלתי מאוד לאהוב בירת חיטה מעורפלת בזמן האחרון, נותנת אחלה ערפול. משתדל להשאר אבל במחירים של עד 14 שקל לבקבוק (בסופר), לא 20.
אני מדבר על 750 סמ"ק.
אתה חשבת שבזלת היא טובה?
לא נורא![]()
כל החיים אלכוהול דחוף ת'בזלת שלך לת** (וגם ת'עצמך).
מה המצב טריבל? הכל בסדר איתך?
ולפות"ש - ב-20 ש"ח לבקבוק אני מקווה שזו בירה עם happy ending. מה זה המחיר הזה?
ונעבור ברשותכם לנושא הבא:מהי הבירה בעלת אחוזי האלכוהול הנמוכים או הגבוהים ביותר שיצא לכם לשתות ואל תלכו לגוגל.
ועוד שאלה,נניח בחרת בוויינשטופל בעלת 5.8 אחוז,האם זו בירה טובה או זו שיש בה יותר אחוזים,תיחשב לבסט טייסט?
לה שוף!!
בירה ממש טובה ו 8% אלכוהול...
la-chouffe-artisanal-belgian-golden-ale.jpg
רק בהירה ורק קורונה.