שלום חברים יקרים! אני מעונין לרכוש קטנוע יד 2 , 250 סמק, בתקציב של 10-11 אלף. יש למישהו המלצה למגרש אמין באזור ת״א? אני מאוד אשמח לשמוע. תודה רבה!
שלום חברים יקרים! אני מעונין לרכוש קטנוע יד 2 , 250 סמק, בתקציב של 10-11 אלף. יש למישהו המלצה למגרש אמין באזור ת״א? אני מאוד אשמח לשמוע. תודה רבה!
יש את החנות של אלבר בדרך סלמה. יש שם אחלה קטנועים במחירים שונים, מאמין שתוכל למצוא שם משהו.
אישימוטו
חבר שלי לדוגמא יצא ממגרש בסלמה , כמו שהקודם ציין, ואמנם היה לו קצת קשיי התאקלמות בהתחלה לא שמעתי אותו מתלונן יותר מידי על הכלי שקנה , אולי שווה ללכת לבדוק שם, מקסימום לא .
אישית אחרי שחודש וחצי,חיפשתי לחברה קטנוע יד 2 גם בסוכנויות וגם ביד 2, יכול להגיד לך שבמגרשים לרוב לא תמצא מציאות אלא כלים עם הרבה ק"מ עליהם שבגלל זה נותנים עליהם מחיר יותר נמוך. הייתי אני חושב ב10 מגרשים ומוסכים שונים בתל אביב, פתח תקווה, בני ברק/רמת גן ויכול להגיד לך בכנות שלא מצאתי אף כלי ברמה טובה שלא "אנסו" אותו בק"מ או שהוא חבוט. בסוף ביום שבת עלתה מודעה חדשה ביד 2, ביום שני כבר אחרי בדיקה עשינו העברת בעלות על הכלי ובאמת נפלנו על כלי טוב מבחור פדנט.
מציע לך, לעבור על יד 2 לפני הכל, אלא אם מדובר במקרה שאתה רוצה לעשות תשלומים ואז תנסה למצוא את הכלי הכי טוב שאתה יכול ואל תתפשר לקחת לבדיקה, ה200-400 שקל האלה יחסכו לך כמה אלפים עוד כמה חודשים.
אתה מוזמן להגיע אלינו למוטו יש לנו מגוון ענקי של קטנועים מכל הסוגים,עם ידיים נמוכות קילומטרים נמוכים
אנחנו נמצאים בבני ברק מבצע קדש 56 בני ברק
מוטו הבית לקטנוע שלך.
http://motoshop.co.il/