איך אפשר לדעת על סמך טופס הבדיקה?
המוסך כתב שיש רעש מהשסתומים... מאחר ואנחנו לא שומעים את זה מכאן, אתה פשוט צריך להחליט אם אתה סומך עליו או לא.
שלום חברים,
ביצעתי היום בדיקה לפני קניה לאופנוע mt07 , הכל עבר תקין רק למוסך הייתה הערה אחת בנוגע לשסתומים שיש צורך לעשות להם כיוונון שסתומים(עלות משוערת של 600 שח)
מצ"ב טופס הבדיקה, אודה אם רק מי שמבין באמת יענה.
על סמך הבדיקה בטופס האם אכן יש נחיצות לבצע טיפול מסוג זה? האופנוע יד 1 ועבר 10 אלף קילומטר.
תודה לעונים
איך אפשר לדעת על סמך טופס הבדיקה?
המוסך כתב שיש רעש מהשסתומים... מאחר ואנחנו לא שומעים את זה מכאן, אתה פשוט צריך להחליט אם אתה סומך עליו או לא.
לך לפי הספר וראה באיזה ק"מ פותחים לבדוק כיוון שסתומים. אין כמעט בדיקה שה"בודק" לא יכתוב לך רעש מהשסתומים סתם כדי למלא את הדף.
נשמע מוזר שבקמ כזה באמת יש רעש מהשסתומים.. ביקשת מהמוסך פרטים יותר משמעותיים מ"רעש"? יש הרבה מקרים שרושמים דברים כדי לכסתח במקרים של תקלות. קח בחשבון שלא פותחים מנוע בבדיקות ואי אפשר לדעת בוודאות.
זה לא נשמע מוזר זה כסת"ח נטו.
10 אלף ק"מ זה אופנוע חדש.
אני חושב שבדיקת מרווח שסתומים וכיוון מתבצע באופנוע הזה רק ב 40,000 ק"מ - בדוק בספר הרכב !
אני לא הייתי פותח לפני כן .
מה שכן אולי הרעש , אם אכן חריג , בכלל נובע ממותחן הטיימינג ,ראיתי בפורומים שונים בחו"ל של"אח הגדול" ה mt-09 היו כמה מקרים של מותחן טיימינג שלא תיפקד כמו שצריך ודרש החלפה במסגרת האחריות .אולי גם כאן זה קורה .
בהנחה שהאופנוע שלך עדיין באחריות ,אני מציע לך לקפוץ למטרו כפר סבא או מורשה אחר ( שמעתי המלצות על דינמיקה בחולון) שיקשיבו ויבדקו .
טוב אני מבין שאצטרך ללכת לעוד מוסך ולקבל חוות דעת בנושא
הייתי במוסך הראשי של מטרו אמרו לי שזה הרעש של מנועי ה mt07 ו mt09 , ואין מה לדאוג, עכשיו אני רגוע
נערך לאחרונה על ידי guyn1212; 12-01-2016 בשעה 19:25.