על איזה אופנוע אתה רוכב?
איזה מכנס אתה מצוות למעיל עם בכלל
אני מתלבט מכל מה שיש בשוק למכירה, ואני לא ממש מבין את המונחים, מעיל קורדורה, בטנה עם חלקיקי אלומניות ועוד כל מיני דברים שאני ממש לא מבין.
בעיקרון, מחפש מעיל חורף אטום לקור ולמים 100%, שיהיה בעל הגנה מלאה מקור באזור הצוואר, כמובן שיהיה ממוגן בעל תקן ידוע כלשהו, ושיהיה ארוך ולא חצי בטן, כרגע יש לי מעיל חורף שלא מכסה את האזור הרגיש, אני רוצה מעיל חורף בלבד ולא קיץ או רב עונתי, פשוט לקיץ יש לי מעיל מעולה של ICON. הכוונה שהמעיל יהיה חורף בלבד , אין צורך במעיל רב עונתי יקר.
כמובן שאני מדבר על מעיל חדש ולא משומש, התקציב הוא עד 1000 שקלים.
מצטער שחפרתי, תודה לכל העוזרים.
על איזה אופנוע אתה רוכב?
איזה מכנס אתה מצוות למעיל עם בכלל
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
נשמע שאתה מחפש מעיל אנדורו.
הוא יחסית ארוך ומאסיבי יותר.
אבל להגנת צוואר מלאה אתה צריך חם צוואר או משהו בסגנון בנוסף למעיל
http://www.avnoa.co.il/product/8931/...-שחור-מוגן-מים
זה מעיל מעולה שחברים רוכבים איתו ומבסוטים ממש , אין לי נסיון אישי עם הדגם הזה ספציפית כי לא היה במידה שלי כשמדדתי
תודה רבה חברים.
אני רוכב כרגע על cb500x, המעיל הזה נראה מעולה, צריך רק למצוא את הזמן לנסוע לשם.
את האמת.אני בדיוק חיפשתי גם,עברתי מדדתי רכבתי הרגשתי ובסוף לקחתי מכולבוטקס את הפוריגן.
מה אני אגיד לך,אחת הקניות היותר מוצלחות שעשיתי.מבודד בטירוף.גם היום רכיבה ב2 מעלות בבוקר עם חולצה קצרה לא מורגש כלום.נוח,איכותי מאוד,תפרים עבים. הרבה אפשרויות התאמה,באמת המון מעיל בלא הרבה כסף.
תודה סטרלוק, אני כנראה אצטרך לנסוע לתל-אביב לבדוק את המעילים שיש בקולבוטקס ואבנוע.
ניצן יש קישור למעיל הזה מהאתר שלהם? יש 3 שם, על איזה אחד אתה מדבר? ומה המחיר שלו?
נערך לאחרונה על ידי adnan; 06-12-2015 בשעה 09:56.
http://www.sportsbikeshop.co.uk/moto...nt_prod/217339
זה
ואני רוכב זקוף אין בעיה![]()
ניצן, המעיל הזה הוא גם אטום למים?
כן אטום.נבדק בגשם מבול מטורף לאורך חצי שעה
אז אני אסע לבדוק את המעיל הזה ואת הmugen, שניהם חורגים מהתקציב שלי אגב, אך אני אבדוק איתם אם יוכלו לעשות לי הנחה.
תודה.
לפי דעתי.הפוריגן הרגיש יותר איכותי,גם יותר מהדיינז שהיה מתלה לידו.