טוב עדכון: הזמנתי מהאתר שלהם הרגע. המוצר עצמו עלה 70 דולר ובחרתי במשלוח אקספרס של dhl שעלה עוד 30 דולר. סה"כ 100 ביחד.
אתקין את זה על הקסדה שהמשלוח יגיע, ארכב עם זה ואתן סקירה בצירוף תמונות לחברי הפורום.
טוב עדכון: הזמנתי מהאתר שלהם הרגע. המוצר עצמו עלה 70 דולר ובחרתי במשלוח אקספרס של dhl שעלה עוד 30 דולר. סה"כ 100 ביחד.
אתקין את זה על הקסדה שהמשלוח יגיע, ארכב עם זה ואתן סקירה בצירוף תמונות לחברי הפורום.
זה קצת יקר, אך רעיון מעולה להסבת צומת ליבם של נהגי הפחיות שלא משנה מה קורה, תמיד יש להם את התירוץ הזה שלא רואים את הרוכבים בשעות החשכה.
האמת שלא בדקתי לפניי הרכישה.. האם למשטרת התנועה יש עילה לעצור אותי בזמן רכיבה עם הלדים האלה? האם יש בעייה חוקית עם זה? אודה לכם למענה, תודה!
https://www.youtube.com/watch?v=O34u6MVSarU
לא חושב שיש בעיה חוקית עם זה..
כל עוד זה לא מהבהב כמו כדור דיסקו ולא יותר מדי מסנוור וכו'.
אברי, המטרה העיקרית של הרכישה היא נראות בלילה. אני רוכב מלא, בעיקר בלילה. רוב הרכיבות שלי, למעשה 70% מהם נעשים בלילה. לא מעט גם בכבישים ללא תאורה כלל. כך שהגדלת הנראות היא המטרה העיקרית כאן. וכן , כמה שזה יותר "ערסי" כך מה לעשות, ישימו לב לזה יותר.
לא אכחיש, כמובן שמבטים שמופנים אלייך בהתלהבות והצומת לב החיובית זה תמיד נחמד וזה בונוס מבחינתי. אבל זו ממש לא הייתה המטרה כאן. המטרה היא למקסם את הסיכויים שאחזור הביתה בריא ושלם. כבר עברתי תאונה שלמזלי הייתה קלה לפני חצי שנה, שנהגת שלא הבחינה בי נכנסה בי והעיפה אותי לכביש, כך שאין לי ספק שהלדים הללו היו סביר להניח, מונעים את זה.
אין שום בעיה חוקית עם זה כל עוד אתה רק שם את זה על עצמך ולא על האופנוע. ברגע שאתה שם איזה שהוא דבר על האופנוע זה שינוי מבנה וכל החרטא ולא חוקי...
תודה לאל על הגוף שלנו עדיין יש לנו כמה זכויות.
בצד הפחות חיובי:
1. לא נראה בולט בכלל האור הזה אלא יותר בכיוון של סתם פוזה. לדעתי, ב20 שקל נצנץ של חנות אופניים, על הקסדה\תיק\גב, פי 100 יותר בולט ולא עולה כלום..
2. הזמנת את המשלוח בdhl אז צפה פגיעה. מעמלות שונות ומשונות ועד אישור משרד התחבורה עם רשום על זה motorcycle או כל מינוח אחר שקשור לתעבורה.
לפעמים זה עובר חלקלפעמים לא
![]()
צחי הכל בסדר תתקין וספר לנו.
לא מאמין שזה חוקי, אני זוכר בפול גז נאמר שגם לד על התיק זה לא חוקי.
זה שזה עליך זה לא באמת קשור, אני אשים מנורה בתיק גב זה יהיה תקין?
כמובן שעדיף לשאול אבל שוטר.
בארץ הקודש הכל אפשרי
אבל אני מאמין שאם הנורות אינן מסנוורות אז לא צריכה להיות בעייה עם זה.
כמובן שתמיד אפשר ליפול על השושנים אחרי מנת דונטס רווית סוכר והמון אנרגיה אז תקבל דו"ח עם ברירת ביקור בטוביה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מגניב מאוד, ראיתי את הפרסומות אבל עוד לא ראיתי כזה באריץ
עדכן בהמשך :-)