יש לי את הLIGHTMODE PROTON. באריזה מגיע הסיב (לא אופטי, משהו אחר שמאפשר גמישות רבה), חוט עיצוב, 2 דפי מדבקות לעיצוב, דבק ומאיץ, מאריך חשמל, תא סוללות (2xAA). אורך הסיב והחוט בערכת זו הינו 4.5 מטרים. בגרסאת ELCTRON זה 3 מטרים עם פס שטוח באורך חצי מטר (אם איני טועה).
עיצוב ראשוני עם החוט מאוד פשוט ומחזיק ע"י המדבקות המסופקות. לאחר העיצוב פשוט לאט ובסדר מחליפים את החוט בסיב, כששוב המדבקות מחזיקות אותו במקום.
לאחר שהסיב מונח לפי טעמך, מדביקים נקודתית כל 2 ס"מ לערך ומקשים ע"י המאיץ. שמים סוללות וסע.
הזמנתי את האור בצבע אדום, אשר על פי החברה הינו הכי חלש (רמת תאורה 7), אך הוא נראה טוב בחושך וגם מעט באור יום. האור אינו מסנוור.
ישנם 3 מצבים. רציף, הבהוב איטי, הבהוב מהיר.
הסיב עצמו אטום, לכם אין בעיה בחורף. תא הסוללות לא אטום. מה שאני חשבתי לעשות זה לאטום אותו עם סיליקון שקוף מסביב לדלת הסוללות, ובכך לטפל בעניין המים.
אני לא מכיר ולא שמעתי שהייתה למשטרה בעיה עם זה (מדובר על חו"ל. בארץ לא יודע על מישהוא עם הערכה), אבל אני גם לא רואה בזה בעיה. אין פה שום עניין של התחזות למשטרה או אמבולס (כפי שנכתב פה בתגובה), זה לא מסנוור ולכן לא פוגע בנהגים אחרים, זה לא מפריע לראות שלך (אם לא הדבקת את זה על המשקף). להיפך, זה מגביר את הנראות שלך על הכביש אשר עוזר לך להשמר.
אם אין לך בראש עיצוב מאוד מורכב כמו ה"מונה ליזה", 4.5 מטרים הם המון. אני עשיתי עיצוב שכיסה הרבה שטח, ועדיין נשאר לי מטר מיותר שלא ידעתי מה לעשות איתו.
לכן אני ממליץ להזמין את ערכת האלקטרון ואם לא בא לך על הפס השטוח, פשוט אל תשתמש בו.
אני ניסיתי לגזור את המיותר מהסיב (ניתן לעשות זאת, אבל מזהירים מפני זה כי זה בקלות יכול להרוס את הסיב), והרסתי אותו.
בגלל זה גם אין לי תמונות/וידאו לשתף כדי להראות איך זה נראה גמור.
שים לב, לאחר ההדבקה (השלב הסופי) זה לנצח על הקסדה. אי אפשר להוריד, אי אפשר להעביר לקסדה אחרת. אז זה משהו לקחת בחשבון.
אם יקרה משהו לקסדה אשר יוציא אותה משימוש, או שתחליף קסדה. זה לקנות ערכה חדשה ולעשות הכל מההחלה.
הסיבה לזה הינה הדבק. למה הם בחרו לעשות כך? כדי ליצור לערכה פרופיל כמה שפחות מפריע/פוגע ושעדיין יחזיק על הקסדה גם ב300 קמ"ש.
אני ממליץ על הערכה, אבל תחשבו טוב לגבי איזו אתם רוצים כדי שלא תעשו טעות גורלית כמוני ותשארו בלי כלום.
זה וידאו שבדקתי את חוזק התאורה והמצבים של הסיב:
https://youtu.be/gGyaTI6_T0c