גם אני הייתי שגריר של כבוד לחנות מוטורייב ולאנשים שעובדים בא
במשך 5 שנים (עוד שהיו בשוקן) לא העזתי לרכוש במקום אחר ותמיד דאגתי להמליץ לכולם על המקום ועל השרות הטוב בו .
3 זוגות כפפות חורף
3 קייץ
2 מעילים
4 קסדות
ועוד ציוד כזה או אחר.
כן מעולם לא יתיימרתי לרכוש את הציוד הכי איכותי או יקר בשוק .
לפני כ8 חודשים הגעתי במטרה לשרג את הציוד במסגרת "הכן רוכבך לחורף".
הגעתי במטרה של כפפות חורף שיעשו באמת את העבודה ומעיל חורף מאחר ו apro הראשון נקרע הריצרץ לאחר 4 שנים וקסדה חדשה .
לאחר כשעתיים של מדידות והמלצות של המוכר יצאתי עם
קסדת סייבר.
מעיל דו עונתי (שוב אותה טעות).
כפפות .
פה התחיל הברדק !!
לאחר נסיע אחת(זה היה יום שישי) הבנתי שהקסדה ממש אינה נוחה (סייברג).הרגשתי כמו מין מחנק שכזה בנסיעה.
יום ראשון על הבוקר טלפון לחנות ומי שמכר לי ענה , הסברתי לו את המצב ונתבקשתי להגיע לבדיקה .
פה התחילו אי אלו תירוצים למה זה לא נוח לי ואיך זה שאני אשם באי הנוחות ומה שהוצע לי זה או לקחת קסדה מהאחזרות או לוותר על 1/3 מעלות הקסדה ולקחת אחרת.
כמובן שכלום לא עזר ובסוף נשארתי עם הקסדה עד היום .
עם הגשם הראשון הבנתי שגם במעיל והכפפות אכלתי אותה .
טיפטוף קל ומייד מרגישים רטיבות בעצמות הבולטות , הכפפות מהר מאוד מסיימות אית הספיגה שלהם והידיים נרטבות וחבל.
הגעתי במטרה שלקנות איכות ויצאתי מאוכזב .
לצערי אני חושב שגם את זה אנשים צריכים לשמוע ואיני כותב את זה בכדי "ללכלך" על החנות .
אלה בשביל שאנשים יגיעו מוכנים לחנות , ידעו מה הם רוצים לרכוש , יעשו בדק בית ליפני שמחליטים ושלא יתנו למוכר לשנות את דעתם (כמובן שיעוץ תמיד מתקבל בברכה)
המעיל ככל הנראה ישאר לשמש כמעיל רשת לקיץ .
הקסדה בכלי הבא תוחלף מייד.
הכפפות ישארו לטיולים עם הכלבה בלילות הקרים .
רק לציין שהכפפות קייץ האחרונות שקניתי עם של חברת revit ושם עשיתי את מה שציינתי מעל לפני שהגעתי לחנות והייתי חדוד מטרה לגבי הכפפות גם כאשר לא היו זמינות באותו הרגע .
יש לציין שמוטורייב מייד נענו לבקשתעי ודאגו תוך שעתיים להביא לי כפפות כאלו במידה המתאימה.

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה