תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: מילים כנות (2)

Junior Member

מילים כנות (2)

אחרי כל הדיון המעמיק באשכול הקודם,
    אתמול הסתיים מירוץ הרומניאקס לשנת 2015.
    במירוץ הקשה ביותר של עולם ההארד אינדורו (דיי קונצנזוס בעולם השטח) השתתפו מספר חסר תקדים של מתחרים ישראלים - 10 במספר.
    בהתחשב בכך שבמירוץ אינדורו ממוצע בארץ מתחרים כ 70 רוכבים - מדובר במספר גבוה מאד.

למרבה הבושה (אין לי מילה אחרת לתאר), הופיע באתר שמתיימר להוביל את עיתונות האופנועים בישראל, סיקור קצרצר על הפרולוג ולאחר מכן דום שתיקה על 4 (!!!) ימי מירוץ.
    אפס התייחסות און ליין לימי המירוץ (כל המידע באתר של המירוץ), אפס וידאו (יש אלפים זמינים ברמת רישיון שימוש כזו או אחרת).
    למרבה המבוכה גם היום - 24 שעות אחרי שתומר שמש ניצח (!!!!) את קטגורית הברונזה וזיו כרמי סיים שלישי באותה קטגוריה, אחרי שגיל קינן סיים במקום ה 20 מתוך 109 משתתפים בקטגורית הסילבר - א פ ס סיקור!!!

תתביישו לכם!!!
    לא ככה מעודדים ספורט מוטורי, לא ככה מסקרים רוכבים ישראלים (כי בוואלה או ynet אין מה לצפות למשהו שהוא לא עם כדור או שקשור לערסים שהולכים מכות בבלגיה)!!!
    ולא, אין עניין להתרפק על ימי פולגז. מתו ולא יחזרו.

Member
    דווקא לקובי ליאני יש אחלה מבחן דרכים בוואלה רכב ל r3.
    בכלל וואלה רכב נהיה אתר רציני!

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי roinizan צפיה בהודעה
    אחרי כל הדיון המעמיק באשכול הקודם,
    אתמול הסתיים מירוץ הרומניאקס לשנת 2015.
    במירוץ הקשה ביותר של עולם ההארד אינדורו (דיי קונצנזוס בעולם השטח) השתתפו מספר חסר תקדים של מתחרים ישראלים - 10 במספר.
    בהתחשב בכך שבמירוץ אינדורו ממוצע בארץ מתחרים כ 70 רוכבים - מדובר במספר גבוה מאד.

למרבה הבושה (אין לי מילה אחרת לתאר), הופיע באתר שמתיימר להוביל את עיתונות האופנועים בישראל, סיקור קצרצר על הפרולוג ולאחר מכן דום שתיקה על 4 (!!!) ימי מירוץ.
    אפס התייחסות און ליין לימי המירוץ (כל המידע באתר של המירוץ), אפס וידאו (יש אלפים זמינים ברמת רישיון שימוש כזו או אחרת).
    למרבה המבוכה גם היום - 24 שעות אחרי שתומר שמש ניצח (!!!!) את קטגורית הברונזה וזיו כרמי סיים שלישי באותה קטגוריה, אחרי שגיל קינן סיים במקום ה 20 מתוך 109 משתתפים בקטגורית הסילבר - א פ ס סיקור!!!

תתביישו לכם!!!
    לא ככה מעודדים ספורט מוטורי, לא ככה מסקרים רוכבים ישראלים (כי בוואלה או ynet אין מה לצפות למשהו שהוא לא עם כדור או שקשור לערסים שהולכים מכות בבלגיה)!!!
    ולא, אין עניין להתרפק על ימי פולגז. מתו ולא יחזרו.

נראית לי ביקורת מוגזמת במקרה הזה.
    לפני הכל - הכתבה באוויר (ראה דף ראשי)
    זאת ועוד: המגזין לא צריך להעביד את הכותבים בו לדיווחים און ליין בשישי-שבת, ימי המנוחה. ולאור העובדה שאייל מור היה שם כדי לצלם ולדווח, אי אפשר להאשים את המערכת בהתעלמות מהאירוע. אולי הייתה תקלה טכנית שמנעה ממנו לדווח? אל תמהר לשפוט - זה ממש לא פשוט להרים כזו אופרצייה של דיווח און ליין בעברית מסיביו. (מניסיון אישי).
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Junior Member
    אין לי עניין לריב או להתנגח,
    אני ממעט מאד להגיב (בטח פה וגם בפולגז כשהיה) אבל באמת כרובי?!

לא ממש צריך להיות שם בכדי לדווח על תוצאות (היו באתר הרשמי תוצאות כבר בצהרי כל יום),
    חברי המערכת מכירים היטב את כל חלקם הגדול של המשתתפים בכדי לקבל תגובות מהם ישירות מבלי לשלוח נציג.
    יש נוכחות ישראלית נכבדה במקום (מידיעה לא מניחוש)
    להעביד את חברי המערכת בשישי שבת?! נניח... למרות שבחודש האחרון העלו פוסטים גם בשישי וגם בשבת
    יום המירוץ הראשון היה ברביעי, השני היה בחמישי... וגם אז היו ימי מנוחה - או פשוט חוסר עניין?
    עזוב... זה רחוק מלהתקבל כתירוץ.
    בתור מי שהיה בסיביו 3 פעמים בשנים האחרונות, ואללה זו עיר מודרנית ומתקדמת ולא איזה כפר נידח...

Member הסמל האישי של Zvika
    כתבתי משהו ארוך ומחקתי כי נראה לי שאין טעם, אז אכתוב את זה בצורה הכי ישירה וכנה;

קשקשנים, נמאסתם.

אנשים כאן קורעים את התחת כדי לבנות משהו. תנו פאקינג קרדיט קצת. מה יש לכם.

הנה תוך כדי שאני קורא את ההודעה הבכיינית והמיותרת הזו, עולה לאתר טור בענין הנ"ל בדיוק.

זה נשמע כמו אוי יו יוי. אויש כבר.
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

Member
    אכן נמאסו.
    עדיף לא לכבד את השרשור בתגובות נוספות.

Member הסמל האישי של guyt
    יש משהו מביך ומתסכל הרבה יותר -
    העובדה שלא ראיתי אזכור לדבר המטורף הזה בשום כלי תקשורת ישראלי גדול.
    SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
    Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R

Junior Member
    בהחלט מרשים, כבוד לחבר'ה שייצגו את הארץ!

(בקשר לכתבה לי חסר רק איזה סרטון מהשטח, אבל בקטנה)

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Zvika צפיה בהודעה
    כתבתי משהו ארוך ומחקתי כי נראה לי שאין טעם, אז אכתוב את זה בצורה הכי ישירה וכנה;

קשקשנים, נמאסתם.

אנשים כאן קורעים את התחת כדי לבנות משהו. תנו פאקינג קרדיט קצת. מה יש לכם.

הנה תוך כדי שאני קורא את ההודעה הבכיינית והמיותרת הזו, עולה לאתר טור בענין הנ"ל בדיוק.

זה נשמע כמו אוי יו יוי. אויש כבר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    אכן נמאסו.
    עדיף לא לכבד את השרשור בתגובות נוספות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    כבר כתבתי באחד השרשורים- חבורה של טרחנים בכיינים, נגעל כבר מכל ההודעות בכי האלה. כל שבוע מישהו חדש יתעורר מהאבל שלו על פולגז וינסה לפרוק את יגונו פה. על חצי הכוס המלאה שמעתם?

ציטוט נכתב במקור על ידי guyt צפיה בהודעה
    יש משהו מביך ומתסכל הרבה יותר -
    העובדה שלא ראיתי אזכור לדבר המטורף הזה בשום כלי תקשורת ישראלי גדול.
    יש משהו מביך ומתסכל גם שכליי תקשורת מרכזים בישראל בוחרים לא להתייחס להריגה של גל בק ז"ל ופרשת הטיוח התעצמת.
    כלומר- אין מה להלין או לצפות מכלי תקשורת בישראל- כל מה שמקבלים צריך להיות מרוצים ומופתעים, מה שלא- לצרוך במקום אחר.