קאמבק העשור..
בשורה משמחת לגנבים ובשורה עצובה למוכרים ביד 2 שמוכרים כלי יד 100 עם פלסטרים ב30k
קאמבק העשור..
בשורה משמחת לגנבים ובשורה עצובה למוכרים ביד 2 שמוכרים כלי יד 100 עם פלסטרים ב30k
אלוהים אדירים...רק בוכים כל היום....מביאים אופנוע חדש מהניילונים בארבעים אלף, גם לא טוב.
***בלי גזענות בבקשה***
נערך לאחרונה על ידי uriar; 08-12-2015 בשעה 11:40.
מה עם xr650r?
העיקר אלפ 350 חדש של בטא עולה 40 אלף חחח.
גרסאת הסאדו מאזו (dr-z 400sm)גם אמורה להגיע עוד מספר חודשים, זה מצויין!
ההתלהבות היא (לפחות לגבי הdrz) שמאז שהוא יוצר לראשונה בשנת 2000, כמעט לא קמו מתחרים אמיתיים בקטגורייה שלו, עד כדי כך הוא אופנוע מדהים.
עד היום, 15 שנה אחר כך, כשרוכב מתחיל יכנס לפורום ויבקש המלצה לאופנוע ראשון לשטח, עם קצת יכולות כביש ליומיום והתניידות לשטח, זו ההמלצה שהוא יקבל, לצד הwr250r שהוא פחות לטעמי, אבל הוא בהחלט מתחרה ראוי.
איזה עוד אופנוע אתה מכיר, שרלוונטי ברמה הזו 15 שנה לאחר ייצורו לראשונה?
אני בדרך לטרייד אין על ה-sm שלי, לטעמי אכן בשורה מעולה. אם אלו יהיו גם המחירים אז בכלל, אששששששש.
ההתלבטות קשה, בין ה-650 ל400, ה-650 הוא חלום ילדות, אבל ה-400 מעט יותר מודרני ויעיל ממנו. כנראה שאלך על ה-400 גרסת ה-S.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
לא קמו מתחרים? wtf?
wr250r קל ממנו, יפני ואמין בידיוק ואפילו יותר ממנו, מוזרק דלק, ועדיין נותן את אותם ביצועים, שיוט 110, סגירה 150.
גם בשטח הוא קליל יותר, גם בסופרמוטו הוא קליל יותר.
גם פחות גניב.
דינזאור ותו לא.
מבחינת הסופרמוטו גם בעשיריה פחות, 38,500 אתה רוכש דיוק 390, אז מה זה drz??
מאז שהוא יוצר בשנת 2000 על בסיס אופנוע מ1980, ואנחנו ב2015.
"אני בדרך לטרייד אין על ה-sm שלי, לטעמי אכן בשורה מעולה. אם אלו יהיו גם המחירים אז בכלל, אששששששש.
ההתלבטות קשה, בין ה-650 ל400, ה-650 הוא חלום ילדות, אבל ה-400 מעט יותר מודרני ויעיל ממנו. כנראה שאלך על ה-400 גרסת ה-S."
נכון ה400 יותר מודרני, תוכנן ב1980, בעוד ה650 תוכנן ב1970. ממש פאר הטכנולוגיה.
ישראלים ישארו עדר, והנה ההוכחה הגדולה מכל.
אגב, היום קווסקאי מציעה kl250\450 עם רישוי כביש. אז מה זה drz???
ההבדל הוא שהdr ישרוד הרבה יותר טוב מה-wr בשימוש יומיומי ולא רק בתוך העיר, ולאורך שנים.
מי שיחפש מתלים, משקל וכוח ימצא את פתרונו בכלים הרבה יותר מקצועיים משניהם.
תפתח יד 2 ותראה עם איזה קילומטראז' נמכרים drים (בעיקר ה-650) רמז, המספר כה מביך שרוב המוכרים לא יפרסמו, או שיפרסמו את מה שמופיע בספידומטר אחרי שכבר התאפס פעם או פעמיים (ב650 מתאפס במאה אלף).
בהחלט הפתעה
זה אומר שהדגמים קיבלו פטור מתקינה אירופאית?
זה פטור רק להם ספציפית או שזה תופס לגבי דגמים אחרים?
אם יבוא אישי אפשרי (שנתון, תקינה) זה יכול להפוך את העסקה לכדאית בהרבה.
ה-dr לא משנות השבעים וה-drz לא משנות השמונים. ברור שישנם כלים יותר משוכללים ויותר מושחזים, אבל אני לא גראהם ג'ארוויס, ואתה יודע מה אני ממש ממש בטוח שגם אתה לא, אפילו לא קרוב. אז כל המקצוענים של הק.ט.מ וההוסקוורנה בסופי השבוע, יכולים להמשיך לזלזל בסוזוקים הוותיקים שחוזרים. אבל אני, שחולם על dr 650 מגיל מאוד מאוד צעיר ולא הצלחתי להגשים את החלום, כי עד שהתארגנתי לרכישה הוא כבר לא היה קיים בארץ-הולך להזמין אותו עכשיו חדש מהניילונים ובמחיר שלדעתי הוא לא רע בכלל, כלי עם אמינות פשטות ואיכות, אמנם לא מודרני ומושחז, אבל לחלוטין מספק אותי. אני מתחייב שאין לי שום קשר ליבואן סוזוקי ואני בסך הכל חולם, שהולך להגשים את החלום שלו אחרי 20 שנה. ולגבי הקוואסקי שלך, אני אשתדל מאוד מאוד לעולם לא לרכוש כלי מחברה שהשתתפה בחרם הערבי ולא משנה כמה הוא יהיה טוב או משתלם.
נערך לאחרונה על ידי the striker; 09-12-2015 בשעה 22:20.
אני חשבתי על הDR650 ככלי לכביש
עם זה:http://www.safaritanks.com.au/home/s...-dr650-fairing
ואיזה מגן רוח, 3 ארגזים צמיגי כביש וואיזה שינוי קטן בגגלי שיניים לטובת מהירות סופית... כמובן עוד כמה שנים כיד שניה.