מה אם בכלל אפשר להקיש מזה לגבי הסיכוים של הklr650 להגיע ארצה?
הגיע ה-dr, מדהים וקליל ביחס למה שציפיתי, רק בעיה אחת. הספידומטר שלו מודדמהירות ומרחק במיילים, מדובר בספידומטר אנלוגי כך שלא ניתן לתכנת אותו למדוד בקילומטרים. למישהו יש רעיון ? ואני לא מתכוון להתקין מד מהירות אלקטרוני של טריילטק, לטעמי הפתרון צריך להגיע מעופר אבניר, לא ?
לדעתי זה לא סיפור גדול. מייל שווה 1.6 ק"מ. לא קשה לחשב. אתה תתרגל מהר מאוד.
טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!
החיסרון זה שאין מד סל"ד
טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!
בן האדם הוא אחת החיות היותר סתגלניות בטבע, אבל למה אני צריך להתרגל ? לטעמי זה ממש לא תקין, חושבני שזה אפילו בניגוד לתקינה הישראלית ואני לא רוצה לחשוב מה יעשה הבוחן בשעת הטסט כשירשום את הקילומטראז', הוא בטח יגרד בראש עד לגולגולת.
לגבי מד הסל"ד, בדרוזי שהיה בבעלותי גם לא היה וזה לא הפריע לי יותר מדי, צריך להרגיש את המנוע וכך נהגתי ורכבתי תמיד.
אוקיי!
הגעתי למסקנה!
למרות כל החוסר אהדה שלי לdr למינהם, קרה משהו טוב בעת ההשקה שלהם בארץ ומטרו (להפתעתי הרבה) הורידה במחיר של הwr250r.
אז סעו ברכה, ובתקווה שנראה עוד wr על הכביש.
תשמע אופציה : שירכיבו לוח שעונים של דגם 96, מבחינתם אפשר להביא מהחברה והוא כולל גם מד סל"ד בחתיכה אחת.
רעיון מעניין השעון של 96', אבל יש לי קצת רתיעה מהבלוק הגדול הזה. בינתיים אני מחכה להם, נראה מה יציעו.
תודה על הרעיון בכל מקרה.
אם צריך נחיה, אבל לא על זה שילמתי, ניחא אם הייתי מייבא אישית, או שהייתי רוכש במכרז אופנוע מספינה להברחת נשק. נחכה ונראה מה יהיה.