כמו רוב האופנעים... כל עונה מוכרים אותם... אבל לגביי הקילומטר זה באמת לא ברור... זה השנתון הכי חדש שמצאתי של כי אס למכירה ככה שכל השאר בטח עוד יותר גרועים :/ אוף
אז מעבר לקילומטרז לא ברור,הכלי הזה נמכר בממוצע כול שנה וחצי.
כמו רוב האופנעים... כל עונה מוכרים אותם... אבל לגביי הקילומטר זה באמת לא ברור... זה השנתון הכי חדש שמצאתי של כי אס למכירה ככה שכל השאר בטח עוד יותר גרועים :/ אוף
זו הייתה התוכנית..: אבל פתחו לי פה את העיניים... והתחלתי לקבל רגליים קרות :/ לא בא לי שהכלי הראשון שלי יהיה אנדרטה בחניה...
לא חושב שכדי לך לעלות על כלי כזה אחרי רק חצי שנה על אופנוע
אין מה לעשות אבל יש לך עוד הרבה ללמוד ולדעתי אתה עדיין לא בשל לכלי שכזה
קח לך איזה 250 לא חסר cbr/cbf /קומט וכו... תלמד קצת את נושא הנהיהגה הנכונה בהילוכים והתנהגות בכביש בהילוכים.
ואז תעלה לרמה של הגדוליםזה לבטחונך האישי בלבד
אמרו לי שגי אס זה כלי למתחילים .. מאוס סלחן וקל לטיפול... ככה הגעתי אליו מלחתחילה..
אין שום בעיה עם gs בתור אופנוע למתחילים. עליו עשיתי את הרישיון שלי לפני שמונה שנים. האופהנוע הראשון שלי, אי פעם, היה gpz.
ה-250מים חמודים ואחלה והכל - אבל להגיד שצריך להתחיל מהם כדי לעלות ל-500 נשמע לי מוגזם לחלוטין. אסף, מה הנסיון שלך שזו ההמלצה?
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
ה gs500 אחלה אופנוע למתחילים.. ושלא יבלבלו את המח.
אפשר להתרסק עם 125 כמו גם עם 1000rr לסוגיו, תלוי באופי הרכיבה ולקיחת סיכונים.
אני עשיתי ב 92' את הרישיון הראשון שלי (אז היו שתי מדרגות - עד 500 ומעל) על ה gs. אחלה כלי למתחילים, אבל בסיבובים קצת לא בטוח אם דוחפים אותו לזויות שהמתלים והשלדה לא אוהבים.
לך תראה את הכלי וכמו שציינו - בדיקה !!!
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
+1
רכבתי על הסיביאר 250 ועשיתי את שעורי הנהיגה על ה-er5 שדומה מאוד ל-GS (ה-ER5 לא נכנס לרשיון A1 בגלל 50 כ״ס).
אהבתי ב-er5 את ההילוך שני הארוך שמרגיש נחמד בעיר וסה״כ מרגישים הבדל בכח ביחס ל-250.
החסרון הוא שהוא הרגיש לי מאוד כבד ומעט מגושם.
הסיביאר מרגיש קל ומודרני, יש לו הזרקה שמעולם לא עשתה לי בעיות, הוא לא מתחמם בקיץ והוא מדהים בתמרונים זריזים בעיר.
במבט לאחור, החסרון שלו מבחינתי הוא תיבת הילוכים קשיחה ומהלך רגלית ארוך שהיה סבבה בנסיעות ארוכות על כביש מהיר אבל היה מבאס בפקקים של המרכז כשכל העברת הילוך אתה צריך להעלות את כל הרגל במקום להזיז את הבוהן.
הייתי באותה התלבטות ובחרתי בזמנו בסיביאר כי לא ראיתי אף GS שלא נראה כאילו הוא הולך לשפוך מנוע עוד כמה ק״מ.
רציתי ראש שקט, יכולת להשתחל בעיר ויציבות בכביש מהיר ואני חייב לציין שהוא עושה את הכל בצורה סבירה ביותר.
אני בספק אם תרצה להשאר עם אחד מהם יותר משנה-שנתיים אבל לתקופה הזו של A1 זה מספיק+
קניתי סיביאר 250 חבריםתודה על העזרה.
לידע כללי הגי אס שבדקתי היה חצי כוח לגמרי.