למה לך. אתה שואל וכל פעם משנה את הדרישות. אם לא תגדיר תאריך יעד לא תסיים לברבר לנו אף פעם.
אתה נשמע כמו ילד בן 17 שדרה יודע לקבל החלטות (סליחה על הביטוי). קיבלת המון תשובות ואתה כבר לא מסוגל לסנן את העיקר עבורך.
למה לך. אתה שואל וכל פעם משנה את הדרישות. אם לא תגדיר תאריך יעד לא תסיים לברבר לנו אף פעם.
אתה נשמע כמו ילד בן 17 שדרה יודע לקבל החלטות (סליחה על הביטוי). קיבלת המון תשובות ואתה כבר לא מסוגל לסנן את העיקר עבורך.
אני חושב שהוא נהנה סתם להציק.
הוא פשוט עושה את זה באומנות ואנשים ממשיכים לענות לו.
ספורים האנשים שעושים 100 ק"מ לכיוון כל יום ולא פושטים את הרגל (העבודה שלו תפשוט את הרגל) או נשבר להם הגב,
או הם מותשים מעוד שעתיים וחצי של ריכוז מכסימלי על האופנוע כל יום.
גם אם נניח לרגע שהוא אמיתי (אין מצב והייתי שם על זה כסף),
גם אם יעשה רישיון a ויקנה nc750 זול או ויסטרום נוח, אין מצב שהוא שורד יותר מחודש ככה.
מזלו שהפסד ירידת הערך של האופנוע יהיה על העבודה.
פיי...
א. ההחלטה על האופנו היא לא רק שלי ולכן אני בודק כמה שיותר אופציות
ב. אני לא רוצה לקנות סתם אופנוע שאני אתאבס ממנו אח"כ ולא יהיה לי יותר מדי מה לעשות
ג.לגבי עניין יישבר\לא יישבר זה לא השאלה, השאלה הייתה טכנית. כמובן שמי שמרגיש צורך להחוות את דעתו על הסיטואציה, כל דעה או המלצה יתקבלו בברכה.
ד.אני יודע ש"קצת" חפרתי אבל הסיטואציה אמיתית והלוואי ולא היתה כך.
ה.כמובן שמי שלא מעניין אותו או נמאס לו , לא חייב להגיב. אפשר לחשוב שאני מקפיץ כל שניה את האשכול.
זה מה שיש לי להגיד
http://wheelz.co.il/forums/showthrea...=5042#post5042
אמיתי או טרול?
הוא בטוח טרול. מה גם שאני בטוח שגילי גבוה בעשור או יותר ממנו.
ובטח לא גלש בפורום הישן...
לאחר מעבר על השרשור אני בהחלט מסכים עם אלו אשר ממליצים על אופניים חשמליות ורכבת לת״א ולו מבחינה פיננסית, אולם גם מבחינה פיזית. נסיעה יום יומית שכזו בהחלט שוחקת וכפי שנאמר, תנאי הדרך אינם קלים (בייחוד בחורף).
כולנו מכירים את זה שמדגדג ופשוט רוצים, אבל המהלך של רכישת דו״ג שהפות״ש מעוניין בו, נראה לי כמו קפיצה מעל לפופיק כשמדובר במהלך יום יומי.
לפני שש שנים הייתי באותה נקודה. מזל שלא שאלתי אתכם... לא שאלתי אף אחד, חוץ מאשתי. קניתי אופנוע 500 והתחלתי לסוע כמעט 100 ק"מ לכל כיוון. קל זה לא היה, אבל באנו לעולם הזה להנות, לא לנוח, לא? לפי שאלות הנוחיות והכדאיות של הפות"ש, ובהנחה שהוא לא טרול - זה בכלל לא בשבילך. צריך שזה יבוא ממקום אחר, הרבה יותר חזק, ולא מחישוב כדאיות.
חבל .. אולי הינו יותר נחמדים.
יש הבדל בין לשאול שאלה והשרשור החל בכוון הזה, ולי וגם לאחרים נראה כי הפתרון של אופנוע לא מתאים לו, ובכל זאת שאל וקיבל תשובות.
מתישהו זה הפך לדיון הזוי ומשעשע, בכל מקרה אותי וכנראה גם חלק מהאחרים ולכן גם התשובות הטיפשיות שהוא קיבל.
להתחיל מקטנוע / אופנוע מסוג א לסוג ב לסוג ג לחזור ל-ב לעבור לרכב גז ועוד כל מיני שאלות שלא מראות על הקשבה או קריאה של מה שכתבו אז ככה זה נראה
למה שאלות שלא מראות על הקשבה? אני בוחן את כל הסיטואציות האפשריות עבורי (לגבי הרכב גז זה באמת לא היה במקום וגם ירדתי מזה),
אופנוע/קטנוע - הצעה של חלק מהאנשים כאן אבל לא משתלם מבחינת טיפולים
הסיטואציה שאני נמצא בה היא די הזויה ולכן כל השאלות , כי ההחלטה על האופנוע הנכון תלווה אותי לפחות ל 3 שנים.
בכל מקרה אני אשאל עוד משהו ואם זה "הזוי" לכם אז לא חייב לענות :
אנחנו בוחנים אופציה לקניית כלי מהמשטרה (קצת קומבינות) - r1200gs והבנתי שיש להם גם את הדגם של ה 800 יכול להיות שאני טועה.
עכשיו אני יודע שזה כלי אמין ומחזיק ימבה קילומטרז', השאלה היא האם ידוע לכם עלות טיפולים בערך (זה כל 12000) בכל זאת מדובר ב BMW,
מה הקילומטרז' ההגיוני לקנות כלי כזה בהנחה שאני הולך "לשחוט" אותו?
אלא אם אתם מקושריםפ למחלקת רכב במשטרה - אתם לא "בוחנים" אופציה, אלא "מפנטזים" על אופציה. אני מפסיק לזהות קשר כלשהו בין השרשור הזה למציאות.
אולי תבדקו עוד כמה אופציות? למשל הונדה אינובה 125 (תסע 70-80, וזה ייצא יותר זול מכרטיס לרכבת), ימאהה FJR 1300 חדש (שיהיה לך מהר ונוח. המעביד משלם), ולקינוח, איזה YZ250 (כדי לחסוך את הפקקים, ולהגיע לעבודה דרך השטח). באותו נשימה, אפשר לנסות לעשות ייבוא אישי לאופנוע טורבו-דיזל. בעצם, לאור שאר הרעיונות - זה לא כזה הזוי.הינה, קח, תחשוב:
http://www.motorcyclistonline.com/eva-track-t-800cdi
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אל תדאג - אופנוע שיצא מהמשטרה הוא כבר "שחוט"...
לפי דעתי הbmw האחרון שהיה אמין זה הדגמים עם קרור אויר.
נדב אני אנסה לעמות רציני לשאלה שלך. הבימר גדול עליך בכמה מידות. עלות אחזקה לא זולה. ועם הכח שיש לו תקנה גם ביטוח ואמבולנס שיסע אחריך.