שמעו, יש משהו שגיליתי שתמיד גורם לי להיכשל, אפילו אם אני הכי מרגיש מוכן שבעולם ונוסע כמו שצריך על הכביש ובמגרש בשיעורים לפני הטסט.

תראו למשל, התרגילים על המגרש...אני עובר אותם בסדר גמור. קורה לי אולי אחד ל 10 שאני מוריד רגל, אבל רוב הפעמים אני עושה אותם חלק ויפה. גם על הכביש המורה מחמיא לי וזורק מילים טובות, שאני זהיר ומציית לחוקי התנועה וכאלה. מיותר לציין שתמיד כיף לשמוע את זה, כן?

אבל מה... כשהגעתי לטסט עצמו אני פשוט לא מצליח לתת את אותם ביצועים שאני נותן בשיעורים אצל המורה. לא יודע. הטסט מרגיש לי שלמרות שאני עושה את אותם הדברים שעשיתי 100 פעם בשיעורים עם המורה - זה פי 10 מרגיש יותר קשה, למרות שזה משהו שאני יודע איך לעשות. לא הייתי אומר נלחץ, אני בן אדם יחסית רגוע מטבעי, אבל לא מצליח לתת ביצועים זהים בטסט עצמו.

עכשיו, לא הייתי נותן לזה חשיבות כלכך גדולה אם היה אפשר, למשל, לגשת לטסט נוסף כבר למחרת בבוקר ושמחיר הטסט היה 100 שח ולא איזה 600 כמו שזה עכשיו. אבל זה לא ככה. טסט זה דבר יקר, מכריע מאוד ודורש הרבה זמן המתנה במידה ונכשלים.

לכן, אני רוצה שתתנו לי כוול מה שיש לכם ומה שאתם יודעים שעזר לכם להצליח בטסט, במיוחד אם עברתם כבר בטסט הראשון שלכם. זה מאוד יוכל לעזור לי. לא, אני לא מחפש טיפים איך לנהוג נכון, אני מחפש טיפים מהבחינה הנפשית - איך להיות מוכן נפשית, לטסט.

תודה מראש ובע"ה אוציא רישיון עוד השנה