אחוקה.. קח את הכלי למקווה.
אחוקה.. קח את הכלי למקווה.
תשמע, לא נעים לי להגיד לך, אבל מלבד הנאחס יש לך פה אחריות על חלק גדול ממה שקרה...
1. גרירה ראשונה, בנאדם מגיע עם ציוד לא מתאים. אתה לא עומד לידו ומוודא שהוא קושר את האופנוע כמו שצריך?
2. השארת את האופנוע בשוליים באיזה כביש, שלוש שעות בלי השגחה, בלילה?!
3. והכי גרוע - הזמנת שוב את אותו הגרר שדפק לך את האופנוע בגרירה הקודמת, ונתת לו להעמיס שוב בלי שאתה לידו?
טעויות קורות, אבל צריך ללמוד מהן ולא לחזור עליהן שבוע אחרי שבוע...
הגרירה נעשתה במסגרת ביטוח גרירה של אחת משתי החברות המוכרות.
הגרירה הראשונה - נסעתי לעבודה ואבא שלי קיבל את הבחור. סיפר לי רק בדיעבד - שום דבר שיכולתי לעשות.
הגרירה השניה, האופנוע הושאר בשוליים בשעה 14:00 בצהריים. עד 17:30 הוא כבר היה בתהליכי העמסה. אין לי את הפריבילגיה לפספס עבודה - עצמאי ועובד יחיד. הגרריסט הפעם היה אחד אחר - את זה וידאתי.
אני עדיין הולך עם הנאחס בכל הסיפור הזה.
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
אתה יכול להגיד מי החברת גרירה של יודעת לגרור אופנוע?
תוסיף תמונות של לפני הצביעה ושל אחריה
תודה,
אילן
גם אני אשמח לדעת מי החברה... לא אשלם כסף לחברה שהורסת אופנועים ולא לוקחת על זה אחריות.
נערך לאחרונה על ידי sweet bamba; 21-12-2015 בשעה 10:52.
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
אפשר לומר שהניסוי בצבע הצליח, יצאו יפה מאוד, לא בוהקים מדי ורואים את הטאצ של האדום.
אם אתה משנה את הצבע מהאדום פרארי לבורדו הזה
באופן אישי אני אתבאס עליך.
הג'אנטים נראים מעולה!
הבחור הזה שמבצע צביעה, מפרק את החלקים בעצמו? או שצריך לקחת לו חלק מפורק?
שוקל לצבוע בולם.
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
לא חושב. הבאתי לו את החלקים בעצמי.
אז "השבוע" המתוכנן התעכב. המון. גם בגלל אטם קרוע שהתגלה בתהליך ההרכבה והסתבר שאין בהונדה בארץ. עלה לי בעוד שבוע בלי האופנוע ו 220 שקל משלוח. על חלק של 40 ש"ח.
ולמרות הכל, הנה החבוב:
מסקנות מבחינתי: הברגים המוזהבים מוסיפים המון. הג'אנטים נראים נהדר. צביעת ה"אף" שבא בשחור בשנתון של האופנוע שלי לאותו גוון כמו שאר האופנוע עושה הבדל משמעותי - לפחות לי. וזה מה שחשוב, לא?
ולממתק האחרון,
יש לי מכנס ממוגן של רוויט, נעליים-מגפיים ממוגנות של דיינז ומעיל רכיבה מעור יחד עם כפפות רציניות - אבל חליפה וסליידרים עדיין אין לי. אז נמנעתי כל השנים מלהוריד ברך - אבל השבוע, כשהאופנוע חזר, זה קרה:
![]()
למרות כל הבאסה משרשרת הבאסות..
תתחדש! יצא יפה מאד..
שמעתי מעוד אנשים דברים טובים על גל מcpc. הבחור מומלץ!
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
הכלי נראה פשוט מדהים! כל הכבוד על התושייה ^_^
מה שמבאס אותי שלא צימלת תמונה מהצד השני- הצד של השרשרת....
אגב, מה השובי של הכלי הזה היום בשוק במצב שלו ?
Evolution Team