תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: קניית קסדה בבודפשט

Junior Member

קניית קסדה בבודפשט

היי,

בעוד שבועיים אהיה בבודפשט ואשמח להתחדש לי בקסדת Shoei חדשה.
    הבעיה? אתרים הונגריים לא ממש דוברי אנגלית, התרגום של גוגל לא משהו, ובעזרת חיפושים באינטרנט לא ממש מצאתי חנות שמוכרת קסדות שואי.

מישהו מכיר קצת את האזור ויכול להמליץ על חנות? (עדיף זולה כמובן, אבל שגם תהיה מרחק מונית ממרכז העיר)

תודה!

Senior Member
    תחפש קצת אחורה בפורום, הייתי לפני חודשיים והמליצו על חנות, לצערי לא יצא לי לבקר בה בסוף.
    נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 21-12-2015 בשעה 10:46.

אם לא אכפת לך קצת לנסוע, וינה היא 3 שעות אוטובוס/רכבת מבודפשט. יש שם 2 חנויות גדולות עם היצע ענק, בטוח יותר גדול מבודפשט.
    עבדתי תקופה בשתי הערים האלו, בבודפשט אין הרבה מה לחפש לכלי..
    אני זוכר רק חנות של דיינס, לא זוכר מה היצע הקסדות שם
    לחנות קראו Karasna Motorsbolt

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Member
    אני קניתי בבודפשט קסדה ומגף.
    החנות שהייתי בה מוכרת קסדות x-lite במחירים שווים. מגפיים של tcx.
    יש שם שלל מעילים מכמה חברות וכפפות. אבל קסדות של שואי לא זכור לי.
    בשביל למצוא את החנות אתה צריך להגיע לחנות של אופנועי הונדה ששם מוכרים קסדות שונות לא זוכר שואי אבל יש כמה חברות טובות. יש להם גם מוצרי מיגון של דיינז . דרך החנות של הונדה הפנו אותי לחנות בה קניתי את הקסדה והמגף. היא מרחק הליכה 2 3 דקות ברגל משם אבל אני לא זוכר את שם החנות או את הכתובת. היא קרובה יחסית לנהר.
    חפש בפייסבוק או בגוגל חנות של אופנועי הונדה.
    אם אתה נעול על שואי אז לפי מה שזכור לי אין שם. אבל x lite x802 עלתה שם בסביבות 2200 בצביעות היפות של המירוץ. שווה.
    מגף של tcx עלה לי 600 וקסדת x lite x602 עלתה 1000. בזמנו בארץ הקסדה עלתה פה 2400 ו2000 לאחר מבצע. המגף יעלה בארץ 1000+

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    תחפש קצת אחורה בפורום, הייתי לפני חודשיים והמליצו על חנות, לצערי לא יצא לי לבקר בה בסוף.
    תודה, מצאתי, אבל זה לא רלוונטי לקסדה שאני מחפש.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    אם לא אכפת לך קצת לנסוע, וינה היא 3 שעות אוטובוס/רכבת מבודפשט. יש שם 2 חנויות גדולות עם היצע ענק, בטוח יותר גדול מבודפשט.
    עבדתי תקופה בשתי הערים האלו, בבודפשט אין הרבה מה לחפש לכלי..
    אני זוכר רק חנות של דיינס, לא זוכר מה היצע הקסדות שם
    לחנות קראו Karasna Motorsbolt

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    אז זהו, שלא יהיו לי את הכמה שעות האלו

ציטוט נכתב במקור על ידי guyg צפיה בהודעה
    אני קניתי בבודפשט קסדה ומגף.
    החנות שהייתי בה מוכרת קסדות x-lite במחירים שווים. מגפיים של tcx.
    יש שם שלל מעילים מכמה חברות וכפפות. אבל קסדות של שואי לא זכור לי.
    בשביל למצוא את החנות אתה צריך להגיע לחנות של אופנועי הונדה ששם מוכרים קסדות שונות לא זוכר שואי אבל יש כמה חברות טובות. יש להם גם מוצרי מיגון של דיינז . דרך החנות של הונדה הפנו אותי לחנות בה קניתי את הקסדה והמגף. היא מרחק הליכה 2 3 דקות ברגל משם אבל אני לא זוכר את שם החנות או את הכתובת. היא קרובה יחסית לנהר.
    חפש בפייסבוק או בגוגל חנות של אופנועי הונדה.
    אם אתה נעול על שואי אז לפי מה שזכור לי אין שם. אבל x lite x802 עלתה שם בסביבות 2200 בצביעות היפות של המירוץ. שווה.
    מגף של tcx עלה לי 600 וקסדת x lite x602 עלתה 1000. בזמנו בארץ הקסדה עלתה פה 2400 ו2000 לאחר מבצע. המגף יעלה בארץ 1000+

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    נשמעת ממש אחלה חנות, אבל אני די נעול על הקסדה. לפני שנה הייתי שם ולקחתי מונית לחנות שמוכרת מגפיים של Daytona, אני עד עכשיו מרוצה מהם, כנראה ציוד הרכיבה הכי טוב שרכשתי מעודי.

ציטוט נכתב במקור על ידי bestmail93 צפיה בהודעה
    נראית אחלה חנות, אבל לצערי לא מחזיקה את השואי שאני מחפש

Junior Member
    למי שמתעניין, להלן סיכום הדברים:

בחיפוש באינטרנט מצאתי שתי חנויות בבודפשט שמוכרות קסדות שואי.
    האתר הזה מצאתי כתובת אימייל של שואי, כתבתי להם והם אישרו שלו שתי החנויות היחידות:
    1. http://pardi.hu/ - כתבתי להם ושאלתי אם יש להם את הקסדה שאני מחפש (Shoei GT-Air מידה S בצבע שחור). קיבלתי תשובה שיש להם רק בצביעה אחרת (EXPOSURE TC-5), שהם לא יכולים לספק לי מסמכים עבור החזרי מס בשדה התעופה, ושהם יתנו לי הנחה וימכרו לי את הקסדה ב-499 אירו.
    2. http://imet.hu/ - כתבתי להם ושאלתי את אותה השאלה. קיבלתי תשובה שיש להם רק בלבד, שהם יספקו לי מסמכים עבור החזר מס, וימכרו לי את הקסדה ב-430 אירו.

הגעתי לחנות השניה, פגשתי מוכר אדיב מאוד שלבסוף שכנע אותי לקנות מידה XS, הרכיב לי פינלוק, ומילא עבורי את הטפסים הנחוצים. התשלום היה במזומן, את הטפסים החתמתי בשדה התעופה, כעת יש עלי לשלוח אותם אל החנות ואז אקבל זיכוי.

סה"כ - שילמתי 430 אירו ואני הולך לקבל החזר של 116 אירו - אז המחיר של הקסדה יצא 1350 ש"ח (רק 2000 ש"ח פחות מהמחיר באבזריון).

משהו קטן אחרון: החנות (IMET) קטנה וחמודה, אבל לא כוללת את כל ציוד הרכיבה האפשרי (כמו הרבה חנויות בארץ. לדוגמה: לא היו להם דיבוריות לקסדה). בעבר חיפשתי לקנות בבודפשט מגפי רכיבה של Daytona ונסעתי במיוחד לחנות די רחוקה. נראה ששם (בשונה מבארץ) חנויות ציוד הרכיבה לא ממש נמאות אחת ליד השניה אז אם אתם מחפשים ציוד ספציפי - מומלץ לחפש באינטרנט באיזו חנויות הוא נמצא וליצור קשר על מנת לבדוק מלאי.

איך עברת עם הקסדה במכס? מסלול ירוק? בתוך תיק או מזוודה?