מישהו יכול להמליץ על מוסך מורשה שמטפל באופנועי הונדה (לא מוסך חאפר שמחפש לעשות כסף כי כבר נתקלתי בכאלו), מקום עם חלקי חילוף באזור המרכז-שפלה?(עדיף אזור אשדוד).
מישהו יכול להמליץ על מוסך מורשה שמטפל באופנועי הונדה (לא מוסך חאפר שמחפש לעשות כסף כי כבר נתקלתי בכאלו), מקום עם חלקי חילוף באזור המרכז-שפלה?(עדיף אזור אשדוד).
באשדוד יש את אבירון שהוא מופיע באתר של הונדה כמרכז שירות בדרום. לא ממליץ עליו, הוא לא הכי ישר ולוקח יותר כסף מהנהוג.
אני באופן אישי מטפל בשבח במוסך המרכזי, וגם חבר מהעבודה, שם לדעתי המחיר סביר והשירות אחלה.
דוגמא: טיפול הרצה לסיביאר 300 שעשיתי בעבר, באבירון רצו לקחת לי 650-700 ולשים כל היום את הכלי במוסך "כי זה טיפול גדול".
בשבח המוסך המרכזי שילמתי 520, ולקח 40 דקות.
זוהר אופנועים בבית אלעזרי,וכל מילה מיותרת
אוקיי...ואיזה טיפולים אפשר לעשות לבד?
אני מתכנן לעשות לו החלפת שמן (ואולי פילטר שמן אם צריך), ניקוי פילטר אוויר, החלפת רגולטור, ניקוי קרבורטור ובכללי טיפול שוטף
אני ממליץ ממש על המוסך המרכזי שלהם בתל אביב, נראה כמו קליניקה של מרפאת שיניים יוקרתית, המוסך נקי ומסודר (ברמה של רצפה מבריקה וכלים מסודרים בצורה שלא יודעים שזה מוסך בכלל) השירות מאוד אדיב ומהיר, והמחירים הוגנים לחלוטין, ברגע שמגיעים לשם אתה מבין שזה מקום שאתה יכול להשאיר את הבייבי בלי דאגות.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
אני גם מצטרף להמלצה על זוהר אופנועים ,בבית אלעזרי.
מקצועי אמין ובעל תודעת שירות גבוה.
ההונדה שלי מטופל במחיר הוגן מאוד, במקצועיות וברמת שרות מדהימה ב"סדנא לאופנועים" ברמת החייל.