עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 17 מ 17

אשכול: הקטנוע לא מניע דרך הסטרטר. וגם לא מצליח להניע בקיק ניתקעתי מה לעשות?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nadav צפיה בהודעה
    וואלה אין לי מושג למה קניתי תקטנוע הזה לא מזמן. אבל לא לפי מה שראיתי המצבר הקודם לא שיחקו בו הכל היה שם אבק. שזה אומר לא הטעינו אותו וכאלה דברים.
    אז מה זה מרמז שהוא היה נפוח הצד שלו כזה?. בנתיים המצבר שחיברתי עובד טוב.. רציתי לדעת המצבר עובד על ג"ל או מים שם? למה שפירקתי תמצבר שנפ הגמור שלי היה שם כזה 6 חורים כאלה פתחתי תגומי המכסה. וראיתי הם ריקים בפנים ... אולי לא היה מים ולכן התקלקל המצבר? או שזה עובד על ג"ל ...? ואותו דבר בקשר למצבר משומש שחיברתי כעת הוא עובד על מים או ג"ל. אני כבר לא מבין מישהו אומר לי מים אחד אחר אומר אין כזה דבר מים זה ג"ל... איך יודעים? מה עדיף?
    המצבר שהיה לך זה מצבר רטוב שמצריך טיפול, ז"א שכל כמה חודשים יש לפתוח את כל ששת הברגים ולבדוק אם יש נוזל שמכסה את פלטות המתכת שישנן בפנים,במידה וחסר נוזל יש למלא מים מזוקקים בלבד עד כמה מילימטרים מפתחי המילוי אם אני לא טועה 3או 4 מילימטרים.
    בקשר למצבר החדש אם הוא אטום אין לך מה להתעסק איתו ואם יש לו גם 6 פתחים יש לבדוק ולמלא מים מידי פעם.

Banned
    מה זה אומר מצבר אטום ומצבר רטוב איך יודעים את זה לפי איזה סימנים ..? אז גם במצבר החדש-משומש יש לי את ה6 עיגולים האלה ושמתי לב בקודם השנפ הזה 12 וולט ה8 אמפר הוא היה יבש לחלוטין יש מצב בגלל זה הלך לי המצבר? ואם הייתי מוסיף מים יכול היה לפתור את הבעייה וסתם הקשעתי במצבר אחר??? ואותו דבר במצבר החדש ה12 וולט - 9 אמפר כדאי לבדוק תעיגולים האלה אם יש מים? אז למה אמרו לי שזה עובד על ג"ל בלבד ולא מים כך אמר מוסך .... אשמח להסבר אם הנושא הזה אני מבובל מאוד מאוד