אני מבהיר, שעה זה להעתיק את החומר פעם בשבוע למחשב.
כמה נקודות:
550 כולל משלוח, ומה לגבי אחריות?
על הצילום לילה אין לך תלונות?
אתה רוכב בגשם עם הכיסוי הגדול שלה?
ולא עדיף כבר סשין בעוד 400 שקל?

אני מבהיר, שעה זה להעתיק את החומר פעם בשבוע למחשב.
כמה נקודות:
550 כולל משלוח, ומה לגבי אחריות?
על הצילום לילה אין לך תלונות?
אתה רוכב בגשם עם הכיסוי הגדול שלה?
ולא עדיף כבר סשין בעוד 400 שקל?
אני לא טוען שהחסרונות שרשמת אינם נכונים.
כל חסרון שציינת אכן קיים (חוץ מההורדה, אני לא מבין את זה אבל יכול להיות שזה גם תלוי במחשב, חיבור וכו).
השאלה היא איזה משקל נותנים לכל דבר.
לאחד נתון כלשהו הוא קריטי ולאחר לא.
מישהו אחד יכול להחליט שבשבילו אם למצלמה אין צילום בלופ אז היא לא באה בחשבון ואת מישהו אחר (כמוני) זה בכלל לא מעניין.
אחריות - אכן אין. מהנסיון שלי, במדינתנו בעלת תודעת השירות "המדהימה" אם הגעת למצב שאתה צריך להפעיל אחריות, עדיף שתתייאש מראש. אני יכול לספר לך אין סוף מקרים אבל בשורה התחתונה, בחלק גדול מהמוצרים, פשוט עברתי לרכישה באינטרנט. מידי פעם אני נופל אבל בטווח הארוך זה משתלם בענק (פה למשל אתה יכול לראות שמדובר בחצי מהמחיר הרשמי ו - 60% מהמבצע).
צילום לילה - השאלה היא מה אתה מחפש. אם אתה מחפש מצלמה שתצלם טיולי לילה באיכות של סרט אז זו לא המצלמה. אם אתה מחפש תיעוד לאירועי כביש, לטעמי אין איתה בעיה.
שוב זה לא שאתה לא צודק, אבל השאלה היא עד כמה זה מפריע לכל אחד.
גשם - אני רוכב עם הכיסוי הגדול כל הזמן כדי לשמור על המצלמה (גם כשאין גשם). קצת כבד, קצת מסורבל אבל ממש לא נורא. לי אישית זה לא מפריע אפילו קצת.
סשין - לא מכיר. יכול להיות שיותר טוב. אם זה בתצורה של גו פרו אז מבחינתי, צורת החיבור לקסדה לא באה בחשבון (ושוב רואים שמה שמפריע לאחד אינו חשוב לשני ולהיפך).
כאמור מבחינתי המידלנד מצויינת ונותנת מענה לכל מה שאני צריך