אוריאל הרוסו 2 חי 6-12 אלף בלחץ זה 8 אלף זה הממוצע שלו וזה אחלה .
צביקה כמה אורך חיים אתה רוצה?
אוריאל הרוסו 2 חי 6-12 אלף בלחץ זה 8 אלף זה הממוצע שלו וזה אחלה .
צביקה כמה אורך חיים אתה רוצה?
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
צביקה אני בטוח שאתה אתה יודע אבל בד"כ אורך חיים בא טיפה על חשבון דביקות והמישלין פילוט רוד 4 הוא בניגוד לשאר עם נטיות טיורינג
שניר זהו שהיום דווקא הצמיג הספורטיבי ברכיבה רגועה יותר פחות אוחז. אבל כן המישלין רואד 4 הוא ממש בכיוון התיורי מהקטגוריה שלו, האחיזה שלו מעולה רק שיש לו בעיה אחת כשממש לוחצים הוא מתחמם יתר על המידה ואז מחליק . מאידך על קר ובאורך חיים אין שני לא
נכון כי לרוב הם צריכים יותר חום כדי להיות דביקים אבל הוא מתאר בו חזירות גז ככה שאני מניח שיש לו הרבה פתיחות גז חזקות ומהכלי שלו אפשר לצפות שאחרי כמה פתיחות כאלה במהלך נסיעה מנהלתית יגיע לטמפ' עבודה של צמיג עם גישה יותר ספורטיבית שוב יש פה טריידאוף של אחיזה מול אורך חיים.
חברים תודה על התגובות.
אופי הרכיבה המשולב שלי הוא גם ספורט וגם טורינג. פעם-פעמיים בחודש סדומערד, פעם-פעמיים בשבוע נס הרים, השאר טיולים ארוכים וגם סתם בינעירוניים.
אני רוצה משהו שיתן שילוב של אחיזה ואורך חיים. כמובן שזה אחד על חשבון השני אבל אני גם לא זקוק לצמיגי מסלול כמו שבעלי סופרספורטים שמים ואחרי 2500-3000 ק"מ זורקים לזבל..
אורך חיים של 10k גם נשמע לי טוב עם היד הרגיזה שלי.
Sent from my Sony Xperia Z5 Premium
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
פירלי רוסו 2
נותן 8-9 עם יד רגיזה.קרוב לתחום ה 10
פירלי אנג'ל gt-
פגז של צמיג,אורך חייך גבוהה, מחזיק מעולה על רטוב כמעט כמו ליסוע על יבש, אוחז טוב גם על הצד.
למי שנוסע כמוני(60 קילומטר ביום) ובסופי שבוע נס הרים וכאלה,הוא היה מושלם.
מישלין רואד 4-
כמו הפירלי ככה גם המישלין,מאוד מאוד דומים בתכונות וקשה לשים את היד מי טוב יותר, שניהם מעולים לא נגמרים ונותנים המון ביטחון.
היה לי מישלין ושמתי פירלי בגלל המחיר,היה זול יותר. גם בסט הבא אני אשים את מי שיהיה זול יותר מבין שניהם.
Bt30- פגז,יותר נוטה לכיוון ספורט,אוחז מעולה על הצד. גרוע על רטוב .
דאנלופ רואד סמארט 2-
אוחז סבבה,ברטוב גוש חרא, לא נגמר לעולם(אחורי החזיק לי 26!!!)
ננקאנג דגם לא זוכר-
לא לפה לא לשם,זול ,נגמר מהר בצדדים,אבל עושה את העבודה.
אם אהבתה רוסו תישאר איתו או מצלר אמ 7 הם מספקים לך 10 אלף קמ שאתה רוצה
מעדכן כי בסופו של דבר לאחר כ7000 ק"מ החלפת אתמול אחורי.
הלכתי על ה Metzeler Roadtec Z8 שיותר ספורט-טורינג מאשר סופר ספורט כמו הM7 RR.
יש בו גם יתרון (על הנייר, נבדוק מחר..) ברטוב וממילא עוד חודשיים שלושה אחליף שוב..
תחושה ראשונית מאד היא שהאחיזה מעט נמוכה מהרוסו2, זה בא לידי ביטוי בבקרות שנכנסות לפעולה מוקדם יותר אבל זה עדיין מוקדם מדי לחוו"ד.
be a racer club
איזה דגם של z8 שמתה?
M? וכן הצמיג הזה דורש חימום מוקדם והוא די קשיח ועל הצד היותר תיורי בספורט תיור.
אם אתה רוצה את הצד הספורטיבי בספורט תיור אז קונטי או אנג'ל
כן, M.
יש לי לא מעט נסיעות ארוכות ומהירות בקו ישר (כביש 6 למשל) וזה פשוט אנס לי את הצמיג במרכזו הגם שיכל לסחוב עוד 3k בצדדים ולכן אני עושה נסיון לאחר קריאת כמה ריוויוז טובים.
זה לא חוכמה לשים צמיגי מסלול ולרכוב עם האופנוע לעבודה שזה חלק מהשימושים שלי. הבעיה הגדולה מתחילה עם זה שרוצים מקסימום אחיזה ומקסימום אורך חיים וזה דבר והיפוכו, אז עושים פשרות.. פעם מתפשרים על אחיזה ופעם מתפשרים על אורך חיים..
על איזה דגם ספציפי קונטי אתה מדבר?
be a racer club
האם מישהו אי פעם רכש צמיגים בהתאם ליעודו האמיתי של סגנון רכיבתו ?
אני נתקל בלא מעט רוכבים (בעיקר ספורט ונייקדים) שרוכשים צמיגי קצה שבכלל לא נכונים עבורם או יותר נכון סגנון רכיבתם.
שגומרים צמיג במרכז שבצד עדיין יש 90% לשייף זה אומר שסגנון הרכיבה הוא תיור (קו ישר)
אופנוע כמו שלך צביקה נועד לבלות בעיקר על הצדדים (מה לעשות ככה זה היפר מוטו) וכאן מתחילה הבעיה.
רוב צמיגי הסופר ספורט נועדו להיות שמישים בטמפרטורות רכיבה גבוהות על מנת ליצור "הדבקה" ראויה.
היום לא מעט צמיגי תיור נותנים אחיזה מצויינת גם על הצד אבל בעיקר אורך חיים במרכז.
ברידגסטון 023 לטעמי צמיג מצויין אחיזה טובה מאד אפילו לצד אורך חיים מכובד.
AVON STORM הדגם הקודם היה מעולה אני מאמין שגם זה
אלו מנסיון אישי שממש עשו עבודה יפה מבחינת אחיזה ואורך חיים.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
בעולם אוטופי (לא בישראל) אתה מחזיק כמה כלים למגוון שימושים ויכול למקסם את הייעוד העיקרי שלהם.
מאידך, כשאתה מחזיק כלי אחד גם להשתובב פעם או פעמיים בשבוע על הצד בנס הרים וגם לטייל איתו טיול סופש 700 קמ וגם לנסוע איתו לעבודה אתה צריך להתפשר על משהו. ה7000 ק"מ האלו שעשיתי בחודשיים היו הכי מגוונים וכללו את הכל מהכל.
אז נשאר עוד 30% בצדדים מה נעשה.
אגב, הסיפור הזה על אלו שנשאר להם 90% בצד לא מפתיע אותי. יש מגמה מאד חזקה של לא מעט רוכבים לאובר קיל.
זה בא לידי ביטוי גם בציוד היי אנד שאין בו צורך אמיתי, אבל זה חלק מהעניין ומי שבקטע - שיהיה לו לבריאות.
be a racer club
אני מפיל כאן פצצה שבזמנו הפלתי בפול גז מאז השוק התקדם ורוב המקומות יש פתרונות אבל !
בצמיגי הספורט תיור לכל דגם יש 2 תתי דגמים לפחות(טוב נו כמעט לכל דגם)!
יש תת דגם שנועד לכלים ספורטיים קלי משקל
ויש דגם שנועד למשקלים גבוהים יותר ואורך חיים גבוהה.
לדוגמא נלך על מישלין
pilot road 4 שאצלי עשה 14 אלף ק"מ
והפילוט רואד 4 gt שמתאים לכלי שלי עשה 27 אלף ועוד היה לו בשר
כנל במצלר יש m שזה הדגם שנגמר מהר לכלים הקלים יותר
ויש o שזה הדגם עם האורך חיים
זה ככה הדרך אגב , בגדול הטעות הנפוצה בארץ זה לשים לכולם את הדגם הפשוט יותר כמו z8m כשבפועל הדגם הזה מתאים רק למי שרוכב על כלי ספורטיבי
ויש את ה z8o שזה הדגם שמתאים לרוב המוחלט של הכלים
עכשיו בקשר לקונטי דיברתי על ה
road attack 2 אבל יש לו גם שם תתי דגמים
יש רגיל
יש evo
יש gt
ה evo נועד לטמפרטורות עבודה נמוכות יותר ובעל יותר חריצים לניקוז מים - זה מעולה למי שרוצה מקסימום אחיזה על רטוב אבל על יבש ובספורטיבי בשרב יכול להגיע למגבלות הצמיג מבחינת חום יתר
ה gt זה הדגם שבנוי למשקלים גבוהים\מומנט גבוהה\אורך חיים גבוהה אם אתה מרכיב הרבה מאוד ויש לך הרבה זיווד או כלי כבד זה הצמיג עבורך
אתה כל כך צודק !
בכל העולם המגמה היא לעבר הספורט תיור או הספורט השפוי! בארץ הנהירה היא לצמיג מסלול עם תקינת כביש ואז מתלוננים שהבולמים לא טובים או האופנוע לא טוב או הצמיג חרא כי אין אחיזה! בפועל הם פשוט לא מצליחים לחמם אותו לטמפרטורת עבודה בכלל.
ודווקא צמיג ספורט תיור יתן יותר אחיזה ביחס לספורטי לרוכב המצוי מהסיבה שבעיר אין את היכולת לייצר מספיק עומס על צמיג ספורטיבי כדי שיגיע לטמפרטורת עבודה בכלל
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 19-01-2016 בשעה 21:07.