Vfr800/1200
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
הי,
אחרי מספר שנות גלות בשטח, הגרדת הפכה בלתי נסבלת והבשלתי עם חזרה לכביש.
היה לי מספר שנים אופנוע בינוני - SV650, אופנוע מדהים לכשעצמו, אבל אם כבר הולכים על חדש - חשקה נפשי במשהו קצת יותר מגודל.
היעוד די סטנדרטי, כ90 קמ' ביום, פעמיים - שלוש בשבוע, טיול בזוג! בסופשים, וקצת סיבובי סולו קצרים בנס הרים
כשנגשתי לבדוק ולפשפש ישר קפץ לי הz1000sx, אבל ככל שהתעמקי התחלתי לפקפק - הוא כבד ומסורבל! משם עברתי לקו שאיתו התחלתי - נייקד/ סטריטפייטר, ישר קפצה השלישיה - cb1000r, z1000, gsxs1000 - הz ירד בגלל שעל פניו הוא פחות מתאים לטיולים, בcb משהו בלוק מפריע לי והסוזוקי נראה מושלם?! ביקורות מהללות וכו.
אבל כמובן לא נעצרתי שם תהיתי איזה מה עוד מסתובב שם, ובדרך לא דרך הגעתי לbrutale 800, ועוד לא החלטתי האם הוא בכלל אופצייה או סתם הזייה ...
ופה אתם, חברי המלומדים ובעלי נסיון, נכנסים לתמונה. מה דעתכם ? יש אופציות נוספות שחמקו מעיניי?
חוזר מגלות
Vfr800/1200
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
תציין תקציב
ויש הבדל בין ספורט טורינג כבד(vfr1200)
לבין נייקדים גדולים.
נניח לרגע שהתקציב לא מוגבל, תנו לפנטזיות להשתולל
לגבי vfr, לדעתי קצת הרסו את הלוק שלהם, ובלי להעליב אף אחד, הם נראים לי קצת בנליים.
חוזר מגלות
Bmw s1000r
S1000xr . חד משמעית .
אם כבר ספורט תורינג כבד אז
K1300S
Vfr1200
Fjr1300
Gtr1400
בינוניים יותר זה
R1200rs
Mt09 tracer
Vfr800
F800gt
יש גם
K1600 אם אתה רוצה ממש ענק
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אם שקלת את ה MV
http://www.motorcyclenews.com/bike-r...-1100-rr/2015/
יהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא אופנוע שמציע יותר.
איך בדיוק הברוטלה נכנס להגדרה של ספורט טורינג?
אין ספק שה ב.מ.וו s1000xr הוא אופציה מעולה (מקווה שיהיה האופנוע הבא שלי), אופציה נוספת מעולה הוא היאבוסה, אופנוע חזק ונוח בטרוף.
הפשרה בין מה שהאדם רוצה לבין מה שהוא באמת צריך לבין מה שהוא יכול להרשות לעצמו היא פער התסכול.
בעולם מושלם, היית מחזיק כמה אופנועים לכל הצרכים האמתיים והמדומים כאחד וככה היית פחות מתוסכל.
אבל אנחנו חיים בעולם אחר ולכן קניית כלי רכב (אופנוע הוא כלי רכב) היא פשרה בין כל הרצונות הצרכים והיכולת.
הבעיה מתחילה כשלא תמיד אנחנו יודעים מה אנחנו באמת צרכים או באמת רוצים או אם החלום שלנו הוא חלום בלהות.
אני רוצה פרארי, אבל רוב הסיכויים שאשבור לה את הצורה בבאמפ הראשון, שהעירייה קוראת לו פס האטה, בכניסה לשכונה.
פורשה 911 תהיה הרבה יותר שימושית עבורי, שניהם אגב הרבה מתחת ליכולת הרכישה שלי. אז יש לי פיאט פונטו...
.
לכן קשה מאד למצוא אופנוע שיכסה את הכל, אבל בעולם גילו כי מי שרכש את אופנוע הספורט הכי הכי הכי, מנצל ביום טוב
אולי 75% מהיכולת של האופנוע וזה ב-20% מזמן הרכיבה. (ביום טוב כן?)
ומי שרכש אופנוע טיול אולטימטיבי ומטייל איתו כל סוף שבוע שני בממוצע עדיין משתמש בו רק 60% לערך לייעודו האמתי.
די מבאס לחשוב שהמחיר הכבד שאנחנו משלמים על האופנוע מתבזבז על צרכים שקטנוע פשוט וזול היה נותן לנו בחצי חינם...
ואז התעוררנו לבוקר חדש כשכוכב חדש מפציע במזרח....קרוסטורר.
האם הוא האלוהים החדש?
מסתבר שהמון המון המון רוכבים בעולם חושבים שכן. גם היצרנים משנים מפעלים
ופותחים קווי יצור חדשים.
למה?
כי האופנועים האלה מציעים הכי הרבה מהכי הכל, מעבר לאופנה חולפת וטרנד שיעבור.
כלי שימושי ליום יום, מכונה שלא תבייש אותך בכביש בטיולי שבת עם חברים ממהרים, יכולת סבירה גם
לצאת לטבע וחבר אמין שסביר שאתה תגביל אותו ביכולת הרכיבה שלך מאשר הוא ימנע ממך דבר או חצי
דבר מעצמו...
מי מבין השפע שמצוי היום מתאים לך?
זה כבר בינך ובין מנהל הבנק שלך/האישה או מקבלי ההחלטות שלך.
החידוד ביכולות האופנוע יביאו להקצנה של כל כלי בתחום שלו, הספורטיביים יהפכו למטורפים יותר.
אופנועי התיור לכבדים ומפנקים יותר, אופנועי המותרות יתייקרו ויהפכו לאופנועי תדמית בעלי יכולת.
ומי יעשו לדעתך את העבודה השחורה הסיזיפית ויתנו את התמורה הטובה ביותר?
אבל אופנוע קונים מהלב, זו תשוקה, אהבה, רצון...כשאתה חולם בלילה חוץ מבר, מי עוד שם איתך בחלום? - רן
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 01-01-2016 בשעה 09:14.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תודה על התגובות, עזר לי למקד את עצמי - הs1000xr ודומיו נופלים פשוט בגלל שלא מתחבר למראה הכללי, למרות שברור לי שאלה הטוררים המושלמים - פשוט לא מתחבר.
לגבי הטוררים הממש כבדים, גם הם נופלים מכיוון שאחד השימושים הוא לקפוץ למרכזי ערים לצורך סידורים, ואני פשוט לא רואה את עצמי על FJR בלוחמה אורבנית...
את הF800gt איך שהוא פיספסתי, משהו יכול לספר קצת מנסיון?
חוזר מגלות
אם יש לך תכסף ה S1000xr יש עליו ביקורות מטורפות, אופנוע אחד שיש בו הכל, שטח, טורינג, ספורט בחבילה אחת.
מתכנן לעשות רכיבה באלפים באירופה ולהשכיר אותו לטיול.
לי יש את ה- f800st שהוא דור אחד אחורה, אך השינויים בין שני הדגמים ממש מינוריים.
בעיניי מדובר בטורר אולטמיטיבי ויכול להיות רלוונטי מאוד עבורך. נראה טוב מאוד, מעטפת שימושיות רחבה, במיוחד עם שני הארגזים בעלי הנפח המשתנה והניתנים להסרה בשניה.
הוא צר (עם תיקים במצבם הכי מכווץ), קל במשקל ואינו מסורבל. בעיר נותן לך 85% מקטנוע עירוני. יש לו מנוע גמיש מאוד, הרבה מומנט זמין בסל"ד נמוך, ומספק המון פאן. הסאונד פחות מלהיב, אך ניתן לחיות עם זה.
בטורינג, תוכל לשייט על 140 בנוחות (5000 סל"ד בהילוך האחרון), עד 160 נסבל בהחלט, מעל מתחיל להציק.
יש לדאוג לטיפולים בזמן ולפי הספר. צריכת דלק ממוצעת 20 ק"מ/ל' מבלי לחשוב יותר מדיי על רכיבה חסכנית.
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T