^
אני לא מסכים לגבי האחיזה, לא חושב שהיא נפגעת. מה שנפגע מעט זה התגובות - turn in ראשוני או שינויי כיוון מהירים - בכל מקרה מתרגלים וזה לא כ"כ מפריע.
משפיע גם משפיע כפי שהסביר notepad לפני.
מי שלא רוכב 'קיצוני' כנראה לא ירגיש הבדל אבל ככל שהמשקל הבלתי מוקפץ גבוה נפגמת האחיזה.
לכן רואים גלגלים קלים יותר בגירסאות קצה של אופנועי קצה (פאניגלה s,r..)
ועדיין מהנסיון שלי עם החומר אני ממליץ לעשות מיגון.
על אופנוע מסלול לא הייתי שם, כמעט לכל השאר כן.
^
אני לא מסכים לגבי האחיזה, לא חושב שהיא נפגעת. מה שנפגע מעט זה התגובות - turn in ראשוני או שינויי כיוון מהירים - בכל מקרה מתרגלים וזה לא כ"כ מפריע.
איך החומר הזה בהשוואה לסליים?
האם סליים גורם לחלודה בחישוק?
הבנתי שמעל ל 65 מייל לשעה לא מומלץ לשים את החומר הזה בתוך הצמיג, אלא רק במקרה חירום.
ואז הוא מאבד את כל העניין בעצם...
ממגן כבר הרבה שנים את הצמיגים האחוריים.
לא משפיע על ההתנהגות ברכיבה מנהלתית. בכלל. אולי יש דקויות שאפשר להרגיש בעומסי מסלול.
אפקטיביות המיגון - חלקית.
פה ושם הציל אותי מתיקון פנצ'ר, במקרים אחרים לא. אמנם ארתור נותן אחריות מלאה ומתקן את הפנצ'ר על חשבונו - אבל זאת לא המטרה בכל העסק.
בקיצור, כמיגון - מניסיוני הוא בינוני.
כ"תעודת ביטוח" שתאט את בריחת האוויר ולפעמים גם תאפשר להימנע כלל מתיקון הפנצ'ר - לא רע, תלוי בתדירות שבה סטטיסטית יש פנצ'רים בתוואי הנסיעה שלך.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הסליים הוא דינמי בזמן שריינו טייר סטטי למיטב ידעתי ככה שברור שתרצה חומר שלא מטייל בתוך הצמיג כדרך קבע.
סטטיסטית אני נוסע שנתיים שלוש בלי פנצ'רים, ואז חוטף ארבעה בחודשיים
מכיוון שיש לי תולעים, מחדר ומשאבה ידנית (מתאימים לאופנוע, לא השוחטי צמיגים שמוכרים ברוב החנויות) אני פחות רואה את הצורך. לתקן צמיג יום יומים אחרי הפנצ'ר אין לי בעיה, הבעיה היא לא להתקע בדרך להוצאת הילדים מהגן.
גם יצא לי לדבר עם מספר מכונאים שאמרו לי את אותם דברים בערך, אף אחד מהם לא מתלהב מהפטנט.
מה שKKatkov וayalzo אמרו.
הייתי ממגן והפסקתי, עוזר חלקית.
אין צורך כשיש לך באופנוע משאבה וערכת תולעים דקות.
גם כלכלית וגם מעשית כבר לא רואה צורך במיגון.
לא עזר לי ושינה לדעתי את ההתנהגות( רוכב על הקצה) והיה לי פנצר עם המיגון
לא מתקרב אליהם
איזה מחדרים יש לך?
חשבתי לקנות כזה קומפקטי, כדי לא לדאוג לקצוות החדים -
www.aliexpress.com/item/1005001930366665.html
Selection_005.jpg