באחד האופנועים (או הsv או הcb) הותקן המיגון של ריינו (יחד עם צמיגים),
שהפסיד במערכה מול בורג קשוח.
אז את האמון במיגון איבדתי, אבל השירות של ריינו מעולה!
ושוב הגיע הזמן להחליף צמיגים. לאחר 2 פנצ׳רים באחורי בחצי שנה האחרונה, האם המיגון של ריינו טייר טוב ליהודים?
בעיות במהירויות גבוהות?
האם רק למגן או גם לקנות דרכם סט צמיגים?
הערות והארות, יתקבלו בברכה.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי mickyc; 04-01-2016 בשעה 22:44.
באחד האופנועים (או הsv או הcb) הותקן המיגון של ריינו (יחד עם צמיגים),
שהפסיד במערכה מול בורג קשוח.
אז את האמון במיגון איבדתי, אבל השירות של ריינו מעולה!
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
לא עושה טוב לא לצמיג ולא לאופנוע. וכן פנצ'רים קטנים זה ימנע, גדולים כנראה שלא. כנ"ל אין מילה רעה על ריינו טייר, שירות מצויין.
מוסיף לא מעט משקל לצמיג עצמו (יצא לי להרים 2 צמיגים זהים 1 עם מיגון 1 בלי וההבדל משמעותי, לא עניין של גרמים), ומשפיע ישירות על ההתנהגות של האופנוע כולו.
אתמול בערב היה לי פנצ'ר ראשון בצמיג האחורי עם המיגון שלהם. לזכותם ייאמר שבשעה מאוחרת ענו להודעה בפייסבוק, ומיד אמרו שישלחו גרר על הבוקר.
למרות שהיו כמה נזילות קטנות מהחומר על צידי הצמיג והגעתי הביתה עם 4 psi, ניפוח עם קומפרסור בלילה, בבוקר הכל היה כרגיל כאילו אין פנצ'ר..
שירות מצוין
יצרני האופנועים משקיעים זמן ומחשבה על תכנון משקל החישוקים והצמיגים והשפעתם על התנהגות האופנוע. יש כאן תוספת משמעותית למשקל שעד היום אף אחד לא הצליח לתת הסבר מלומד האם היא משפיעה או לא ולכן מעדיף להימנע
שטויות - המיגון מצוין ! הציל אותי ביותר מאופנוע אחד במקומות שקרובים לסוף העולם, ולא שינה מאום בהתנהגות הכלי, וכן אופנועי סופר ספורט. שלא נדבר על השרות שאתה מקבל. אני ממליץ בחום, מניסיון מר עם תקרים.
המיגון לא משפיע על התנהגות הכלי נקודה.
תעשה מיגון.
גם אצלי עם המיגון כמה פעמים היו ברגים/מסמרים ומקסימום בהוראה טלפונית של נציג/ארתור מרינו הוחזר המנקב הפושע למקומו אם ניסיתי להוציא אותו וזה סתם את בריחת האויר ללילה ולמחרת רכבתי אליהם ולא ירד אויר.
נכון, לא זול העניין, אבל שווה למי שמבקר גם בשוליים תכופות או באזורי שיפוצים ופיתוח כבישים שמעלים את הסיכוי למנקבי צמיגים למיניהם.
פוגע בהתנהגות הכלי?.. לאידע, אני רוכב על בהמה וגם לפני היתה בהמה. 220~230 ק"ג לפני רוכב זיווד ונוזלים.. עוד 100~200 גר' בצמיגים ישנו משהו ?, ממש לא נראה לי. מה גם אני לא רוכב ספורטיבי בכלל, אז..
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אם מוציאים מסמר עם המיגון, אפשר אחר כך להמשיך לנסוע בלי בעיה על הצמיגים האלה?
לפעמים כן ולפעמים לא. אצלי שני המקרים קרו. במקרה כשהמסמר/בורג הוצא וברח אויר קיבלתי הוראה מרינו להחזיר אותו חזרה, וזה עבד. כנראה כשהנקב גדול מדי צריך את האוביקט או אחד אחר שישלימו את החלל שהמיגון לא מצליח לסתום
ואז הלכת עם זה לפנצ'ריה והם סתמו את זה?
רכבתי ככה לרינו ותיקנו ללא עלות.
יש לי מיגון כזה לא נתקלתי בבעיה בהתנהגות האופנוע, ניגשתי אליהם בגלל משהו מבריק שראיתי בגלגל הקדמי יומיים אחרי שהבחנתי בדבר.
בבדיקה שעשו על הליפט הדבר שראיתי לא היה משממעותי כלל אבל כן היה בורג נעוץ בגלגל. במהלך היומיים האלה לא דלף אויר. שלפו וידאו שאין בריחת אויר. בדקו גם את האחורי ושחררו אותי ללא תשלום ווידוא לחץ אויר בגלגלים.
אמנם אין לי ניסיון עם ריינו טייר בדו"ג, אבל מיגנתי בעבר ארבעה צמיגים ספורטיביים (pilot super sport לסקרנים) במיאטה NC. החומר מוסיף כ 40 גרם לא מוקפצים בצמיג של רכב, בדו"ג זה יהיה פחות מן הסתם. ההיגוי הרגיש לי מעט כבד והרכב הרגיש טיפה יותר 'גדול' וטיפה יותר 'מגושם' בגלל שמשקל בלתי מוקפץ - כזה שיושב מתחת לבולמים / קפיצים - מורגש הרבה יותר. אבל, מדובר בתחושות ולא מעבר, כי עדיין המיאטה הייתה נותנת בראש בג'ימקנות ועדיין הייתה חדה עם התנהגות מעולה (בשלי היו כמה שדרוגים בפאן הזה). זה היה מורכב מהרגע שהציג היה חדש עד שהוא הוחלף אחרי שנה, והחומר החזיק מעמד יופי בזמן הזה. שווה כל פנצ'ר שנחסך ברכב בלי גלגל ספייר ואני אמגן גם את הקטנוע בקרוב.
וכן, השירות שלהם מעולה.