אהבתי את ההמלצה על אפריליה rxv450 (מנוע v חזק מאוד לנפח, אמינות נמוכה מינוס, טיפולים יקרים תמיד) לרוכב שטח מתחיל. ללא ספק המלצה עם הרבה נסיון על הכלי מאחוריה.
לפות"ש - תגדיר תקציב יהיה אפשר לצמצם ולהמליץ.
אהבתי את ההמלצה על אפריליה rxv450 (מנוע v חזק מאוד לנפח, אמינות נמוכה מינוס, טיפולים יקרים תמיד) לרוכב שטח מתחיל. ללא ספק המלצה עם הרבה נסיון על הכלי מאחוריה.
לפות"ש - תגדיר תקציב יהיה אפשר לצמצם ולהמליץ.
מסכים עם כל מילה.
לפות"ש - לא רק תקציב, תסגר על מה אתה מחפש ותפרט לנו כמה שיותר, אנחנו לא קוראי מחשבות.
האם אתה מחפש כלי לנסיעות יומיות בכביש + שטח בסופ"ש, או רק כדי להגיע לעבודה דרך השטח + שטח בסופ"ש?
האם אתה מחפש משהו לטיולי מדבר ארוכים, או גם לרכיבות סינגלים, סלעים וכו'?
מה התקציב?
האם יש לך איך להוביל את האופנוע לשטח, או שאתה רוצה לרכב עליו עד השטח / המדבר, לעשות טיול, ולחזור בכביש?
אוהב תגובות סתם.. הכי כיף לכתוב סתם.
פות"ש יפני יהיה הכי אמין.
אבל יש לי הרגשה שאתה טרול
התקציב 30k השימוש כפי שכתבתי חלק מימי השבוע נסיעה לעבודה דרך השטח. שטח קל. מרחקים של 10 קמ לכל כיוון. שטח טכני אולי עדין+ אני פחדן. בהמשך מקווה לשלב טיולי מדבר ארוכים.
כרגע אין לי איך להוביל לשטח לכן הכוונה לטיולים במרחק סביר מאזור המגורים חיפה קריות שדות יערות סביב.
נ.ב. למה טרול ומה זה אומר בכלל.
wr250r בעדיפות ראשונה כי ב30 אפשר למצוא כלים טובים ממודל גבוה
drz400 בעדיפות שניה כי רובם עברו חיים לא קלים דווקא בגלל האמינות הגבוהה שלהם (גם עם הזנחה ממשיכים לעבוד)
2 הכלים האלו אמינים מאוד, 2 הכלים האלו יתאימו לדרישות שלך בלי למצמץ, ו2 הכלים האלו סחירים אם וכשתחליט לשדרג הלאה.
תודה למגיבים
אנחנו מדברים על ימהה 250wr סליחה על הבורות? באתר של ימהה חדש עולה 39900והוא עדיף על הונדה crf250 ? מבחינת מחיר זה ברור עולה מעל 50k או שהמחיר לימהה הוא מחיר לרישוי אפור?
נערך לאחרונה על ידי n_jony; 12-01-2016 בשעה 20:58.
אני עם crf250l... גם מתחיל בשטח אבל לא בטוח שמחפש להגיע לאותה רמה כמו פת"ש.
על הכביש הוא ממש אחלה.. עושה 35-45 קמ כמעט כל יום.
מטייל איתו מדי פעם ועד עכשיו מאוד נהנה איתו.
לא מזמן היה כאן שירשור שחיפש מידע על האופנוע הזה.
ה39900 זה המחיר החדש לWR250R חוקי וצהוב, האופנוע הזה היה מתומחר במעל ל50 אלף עד לפני חודש. אתה יכול למצוא כזה משומש במצב מצויין משנתון גבוה בתקציב שלך.
וכן, הוא עדיף על הcrfl בהכל.
תודה ידידי נראה לי שזה הכיוון