דעתי היא שכדאי שתעבור על השרשורים כאן.
מישהו לפניך ממש באותם לבטים...
היי!
אני מחפש לקנות כלי שישמש אותי לנטו הנאה של רכיבות בין עירוניות קצרות ובסופי שבוע טיולים ארוכים.
התקציב לא כ"כ מוגדר, אבל אני אגדיר אותו כרגע על אזור ה-60 אלף כדי שלפחות תהיה איזה נקודת התחלה.
ראיתי שעלה עכשיו למכירה קטם סופר דיוק 990 שנת 2007, יד רביעית עם 29 אלף ק"מ.
מתאים לי איזה חוליגן סטריט-פייטר בסגנון הזה, אם כי אני מראש מגיע פתוח לכל הצעה שיכולה להיות מעניינת (מסופר ספורט עד אדוונצ'רים ונייקדים)
השאלה העיקרית לגבי הדיוק הזה, זה נושא האמינות. מישהו יכול לתת חוות דעת עליו מבחינת אמינות? מחלות ילדות? למרות הק"מ הנמוך, זה עדיין כלי שנמצא לא מעט שנים על הכביש.
אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה-mt09, אבל משהו בסופר דיוק גורם לי יותר להתחבר אליו (אולי זה הזיקה החיצונית לאחיו הגדול שהוא חלום חיי)
מה דעתכם?
אני לא הולך לגמוע יותר מדי ק"מ, ולכן עלויות הטיפולים קצת פחות מטרידות אותי במובן מסויים. מה שכן, קשה לי להתפשר על נושא האמינות
ולהיתקע באמצע הדרך בגלל איזה משאבת דלק שהלכה, או נזילת שמן מאסיבית פשוט לא כ"כ בא בחשבון מבחינתי
יש גם נייקדים בסגנון הסיבי/זד 1000. קצת פחות מתחבר אליהם באופן כללי (לא מתוך נסיון רכיבה, אלא מתוך חזות חיצונית... הזד עוד סבבה פחות או יותר) ואני לא יודע עד כמה הם באזור התקציב בכלל.
מה לגבי הדוקאטי למיניהם?
מה דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי Keyboard Rider; 06-01-2016 בשעה 22:15.
דעתי היא שכדאי שתעבור על השרשורים כאן.
מישהו לפניך ממש באותם לבטים...
שים לב להיסטוריה של הכלי הזה,בשנה האחרונה הוא נמכר 3 פעמים.
והכי מצחיק שבהתחלה הוא היה שייך לבחור מהדרום שפירסם אותו ב42.
(חפש בפורום 8)....
לעניין:
תקרא את המבחן דרכים של מיצו.על האכילת שמן.
מספרים בחול על בעיות חשמל ועל נזילות תכופות.וכן,כלי שנסע ב8 שנים 30 אלף זה לאו דווקא דבר טוב,אופנוע צריך ליסוע,שהוא עומד הוא סובל.