עמוד 17 מתוך 34 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
תוצאות 241 עד 255 מ 514

אשכול: קריאה לחברי פולגז ז"ל לשעבר, להתפקד מחדש.

צפייה משולבת

Member הסמל האישי של Smi1ey
    קראתי פה ושם את התגובות ואגיד את מה שיש לי להגיד על האתר:
    *מי שרוצה להיות בווילז מוזמן ומי שלא טוב לו - יום טוב לו.
    *בהשוואה לפול גז האתר מתפקד יותר כאל בלוג מאשר מגזין רציני (אין מספיק כותבים, סירטוני וידאו ושאר תכנים ואירועים איכותיים ויצירתיים אשר היו בפג"z... ושלא נדבר על "השוואתי ליטרים ספורטיבי" חס ושלום), אז יסלחו לי האנשים שאני אוהב כל כך - מגזין זה לא.
    *הרבה רוכבים צמאים למגזין איכותי ואולי זה יהיה רק עניין של זמן (וכסף כמובן) עד שיוקם מגזין שכזה.
    *אם ביום אחד ובהיר אני קם ואני רואה שהתוכן שהשקעתי בו ושאר תכנים שהשקיעו במשך למעלה מעשור כבר איננו עוד, אז מן הסתם שלא אהייה מופתע אם יום אחד גם ווילז יוריד את השאלטר בגלל סכסוך או בגלל חוסר חשק להמשיך עם האתר או כל סיבה שטותית שתהייה.
    הקטע היותר מעצבן שהגולשים לא עודכנו ב"פיצוץ" שקרה מאחורי הקלעים והם לא נלקחו בחשבון בסיפור הזה... שלעיניות דעתי, כן היו אמורים ל-פ-ח-ו-ת להיות מודעים להשלכות של הסכסוך.
    וכמובן, לא לקרוא לזה בשם "... יצאנו לדרך חדשה" או משהו בסגנון, כי זה נקרא 'טיוח'.

קיצר, אחרי שהעיתונות הדו-גלגלית הבועטת קרסה (פול גז ומוטו) - מקווים שיצוץ לו יום של שחר חדש ומגזין חדש.

Banned
    יש דברים שפשוט לא עושים, שהם ביג, אבל ביג נו נו.
    כמו להפיל סתם ככה אתר (המושך דיבדנדים מהעבר על מנת להלחם במדיות האחרות) למשך שבוע! סתם ככה.
    או למחוק את התגובה אשר הייתה כאן. של איקון בענף.
    דעתי.

נו טוף תאלצו לקרוא אותי במקום.

Member הסמל האישי של Smi1ey
    ציטוט נכתב במקור על ידי קסד צפיה בהודעה
    יש דברים שפשוט לא עושים, שהם ביג, אבל ביג נו נו.
    כמו להפיל סתם ככה אתר (המושך דיבדנדים מהעבר על מנת להלחם במדיות האחרות) למשך שבוע! סתם ככה.
    או למחוק את התגובה אשר הייתה כאן. של איקון בענף.
    דעתי.

נו טוף תאלצו לקרוא אותי במקום.
    לא הבנתי... מי מה מו??

Banned
    כתב כאן מי מ"הצד השני".
    במקום למחוק מן הראוי היה לבחור אם להגיב או לא. ואם להגיב אז עניינית.
    מנהלי האתר היו יוצאים סופר גברגברים אם היו עושים זאת. אבל לא, בוא נמחק.

עכשיו אני כי ההוא הלך ...

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    כתב כאן מי מ"הצד השני".
    במקום למחוק מן הראוי היה לבחור אם להגיב או לא. ואם להגיב אז עניינית.
    מנהלי האתר היו יוצאים סופר גברגברים אם היו עושים זאת. אבל לא, בוא נמחק.

עכשיו אני כי ההוא הלך ...
    לא הבנתי, מי מה מו???

חיוך, טוב לראותך כאן.
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

אני קיבלתי עדכון מ-tapatalk על תגובה של אבי פרידמן ואחרים בשרשור, וכשנכנסתי אין שום דבר. על זה קסד מדבר.

Banned
    יש יאמרו שחרחרן ריב אנוכי והדיאלוג אשר היה אמור להיות כאן היה הופך למהלומות והטחת אשמות.
    שזה אולי נכון אבל אם אדם בחר להשקיע, להרשם ולומר את דברו. והוא לא סתם. אולי היה כדאי לפלטר את הטונים הצורמים ולהקשיב למה שנאמר.

ועל זה ספתא ננה היתה אומרת - יד אחת אינה יכולה למחוא כף. עדיף שניים...
    ושלוש וארבע ודאבל סנדביץ' תוציא תוציא את הסראפאון מהבוידעם

Senior Member
    שלום גם לך.

Senior Member
    מעולם לא ביקשו מאף אחד אז איך זה יקרה.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    MasterOz,
    אחלה פתגמים הבאת כאן! אני גונב לך את השני, פשוט כי הוא רלוונטי לכמעט כל מה שיש היום...
    אקדים ואומר, אני משתמש חדש כאן, ולא מכיר או לקחתי חלק בתקופת פול גז, ככה שמצד אחד יש לי ראייה חפת נוסטלגיה, ומצד שני אין לי זכות לדבר על אותה תקופה.
    בעיניין התרומה של משתמשים לקיום הפורום, זהו תנאי הכרחי ביותר להמשך קיום הפורום. כמו שנכתב כאן פורום בהגדרתו הוא משהו התנדבותי שלא נושא רווחים למשתמשים בו. בחלק מהכובעים שלי אני מנהל את אחד הפורומים הגדולים יותר בארץ (iAndroid) וכל עניין התרומה של המשתמשים או לחליפין דעיכת התרומה בפורום נידון שם כל כמה זמן. מבחינת ניהול, כל תת פורום מנוהל ע"י מנהל מסויים, ולפורום עצמו יש עוד כמה מנהלים ראשיים עם סמכויות ניהול לכל תתי הפורומים. צעד ראשון שהפורום הזה צריך לדעתי זה חוקים ברורים ומסודרים- גם להתנהלות בפורום, גם לכללים לפרסום פוסטים, וגם לסמכויות המנהלים (נעילת פוסטים, באנים, מחיקת פוסטים וכו'). השלב הבא הוא פשוט יותר מנהלים. קהילת פורום היא קהילה התנדבותית, והתרומה של המשתמשים בה היא מרצונם החופשי וזה מה שצריך להיות מועבר וידוע לכולם. אני יודע שבאופן אישי אני כן מתכנן להיות פעיל ברמה מסויימת בפורום (בהתאם למה ששאר הכובעים יכתיבו) אם זה בסקירות של מוצרים חדשים, או בדיונים שיראו לי רלוונטים. כן יראה לי חבל אם הפורום הזה ידעך ומשתמשים וותיקים בעלי ניסיון יעלמו ולו בגלל שזה הפורום הכמעט יחידי בתחום (אני לא מכליל את תפוז או FXP בתוך העסק, מטעמים מובנים), ובתור משתמש חדש אני יכול להעיד שבמעט זמן שאני כאן קיבלתי יותר מידע ועזרה ממה שקיבלתי מאדון גוגל או מהחבר פייסבוק.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    MasterOz,
    כן יראה לי חבל אם הפורום הזה ידעך ומשתמשים וותיקים בעלי ניסיון יעלמו ולו בגלל שזה הפורום הכמעט יחידי בתחום (אני לא מכליל את תפוז או FXP בתוך העסק, מטעמים מובנים), ובתור משתמש חדש אני יכול להעיד שבמעט זמן שאני כאן קיבלתי יותר מידע ועזרה ממה שקיבלתי מאדון גוגל או מהחבר פייסבוק.
    חבל שאיני יכול לומר את אותו הדבר על האתר שלך.
    בזמנו כשרציתי לשרש את הגאלקסי ללא הטרפה של הנוקס עילעלתי בו ואני חייב להודות שהמצב שלו עגום יותר מכאן.
    ותתפלא גם לא האקסדא היה חבר.

בסוף גוגל היה המושיע (אבל זו לא חכמה זה אנדרואיד)

Member הסמל האישי של Zvika
    התאפקתי מלהגיב כאן למה שראיתי אבל החלטתי שאני חייב להתייחס לזה.
    פרידמן עשה תרגיל יפה. כתב כדי שימחקו אותו ואז הוא יוצא הקוזאק הנגזל. מצטער, לא קונה את זה. מי שמכיר את הסיפור המלא מאחורי הסגירה של פולגז יודע שפרידמן הוא אחד משני האחראיים הבלעדיים לסגירת האתר, יחד עם זה שנתן את השליטה בחברה לעו"ד הובר.
    על הזין הפוליטיקלי קורקט. לפרידמן החוצפן לא מגיע לכתוב פה, וטוב שמחקו אותו. לא מעניין אותי מה יש לו להגיד.
    ד"א סמיילי, בהמשך לשרשור "המילים הכנות" שפתחת בזמנו, נראה שבחרת צד ו/או יש לך בעיה אישית עם ווילז ו/או עם אביעד אברהמי. קצת דבילי הייתי אומר לשרוץ בבית שלו ולטנף עליו.

מאסטרעוז,

מילים כדורבנות!
    אני לגמרי חושב שזה רעיון נפלא.
    אם אני משלם מאה שקל למועדון האופנועים הישראלי או למועדון אלפא רומיאו או להומטיאטר או לשאר מקומות רציניים - בשמחה רבה אשלם "דמי חבר" למועדון רציני נוסף נטול שיגולי שכל וספאם.
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Zvika צפיה בהודעה
    התאפקתי מלהגיב כאן למה שראיתי אבל החלטתי שאני חייב להתייחס לזה.
    פרידמן עשה תרגיל יפה. כתב כדי שימחקו אותו ואז הוא יוצא הקוזאק הנגזל. מצטער, לא קונה את זה. מי שמכיר את הסיפור המלא מאחורי הסגירה של פולגז יודע שפרידמן הוא אחד משני האחראיים הבלעדיים לסגירת האתר, יחד עם זה שנתן את השליטה בחברה לעו"ד הובר.
    על הזין הפוליטיקלי קורקט. לפרידמן החוצפן לא מגיע לכתוב פה, וטוב שמחקו אותו. לא מעניין אותי מה יש לו להגיד.
    ד"א סמיילי, בהמשך לשרשור "המילים הכנות" שפתחת בזמנו, נראה שבחרת צד ו/או יש לך בעיה אישית עם ווילז ו/או עם אביעד אברהמי. קצת דבילי הייתי אומר לשרוץ בבית שלו ולטנף עליו.
    יש מעט מאד אנשים שבאמת מכירים את סיפור מותו של פולגז לאמיתה. להבנתי, כשלושה או ארבעה מה שאומר שיש שלושה או ארבעה צדדים לאמת מאחורי מותו של פולגז. מה שאומר שכולם נושאים באחריות כזאת או אחרת, מי יותר ומי פחות. לטעמי, התיאור שלך לא עולה בקנה אחד עם האמת של כל הצדדים.
    זה בעיקר, לא משנה. מותו של פולגז הוא אירוע בעבר. השרשור הזה מדבר על ההווה ועל העתיד.

איללכא...ושבוע מבורך

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    יש מעט מאד אנשים שבאמת מכירים את סיפור מותו של פולגז לאמיתה.
    בלה בלה בלה
    להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא

חבר מערכת FullgaZ
    ידידי,
    אתה כמו חור שחור. לא רק שאינך תורם לסביבה כאן, אתה מצליח לשאוב לתהום הנשייה כל טיפה של אור.
    אני סמוך ובטוח שאתה נהנה. ואפילו מאד. ישר דרך ותמשיך להחשיך את סביבתך.

אם הייתי יודע את האמת האבסולוטית על מותו של פולגז הייתי מניח אותה כאן. רק, שאיני אחד מאותם מעטים.
    לא הייתי מאבות ההצלחה. הייתי חלק ממנה. הכישלון מונח לפתחם של אותם שלושה או ארבעה שדיברתי עליהם.

איללכא...עברנו את פרעה, נעבור גם אותך.

וכמובן, שבוע מבורך.