עוז לשאלתך אגיב בקצרה.( העבודה קוראת..) אני מוכן לשלם על כרטיס חבר _"גז מלא". שיתן לי הנחות בעסקים הקשורים לדוג", אבל לא רק במרכז. ויתן גם לפולגז הכנסה נוספת. כך כולם ירוויחו. מועדון חברים חזק, ואתר יותר מגוון.(כך אולי יהיה כסף לשלם לאופנוע בנק- )..
יום טוב .
אם כך, קודם כל קבל התנצלות.לעצמי?
דבר שני, כסף לא חייב להרחיק אותך, הפורום פתוח.
אולי בשביל לקרוא "על מלא" באתר עצמו, סטייל עיתון הארץ...זה דבר נחוץ.
מי שרוצה צבעוני ומעניין...שישלם. מי שלא, לא.
למי קראת צוציק? הא? שקול מילים...שלא תשקול שיניים!
זה לא משנה מהיכן מביאים כסף, מה שמשנה הוא...שלפעמים מחוסר כסף אין זמן להיות "דדיקייטד"
אבל את הקוראים זה לא מעניין...יש כאלו שממשיכים לבוא בטענות. זה מה שמעליב.
יש מה לעשות, יש תוכניות, יש דיבורים.
הבעיה היא בדיבורים! אני גם בעד מועדון ויש לי משנה סדורה ביותר מששה כרכים,
איך לעשות את זה. הבעיה שרוב האנשים רק מדברים ובשעת אמת...מתפוגגים.
צביקה...הנה תרגע, השתמשתי![]()
התגובות פה מזכירות לי את הבדיחה, "למה בישראל לא מקיימים יחסי מין ברחוב?"
ציניות בצד, אני בטוח שאפשר שיהיה פה דיון פורה, אבל לא נראה לי שזאת מטרת השרשור. מדובר בדיון מעניין במובן הרחב של ניהול עסק, ערוצי הכנסה וכדומה.
העניין באתר אופנועים שהוא חי בסביבה עוינת ולא לכולם ברור עד כמה, אם זה שוק האופנועים הקטן, העיוותים הנוראיים שיש בתחום הפרסום בישראל או הקושי של העיתונות בכלל ועיתונות הרכב בפרט. כל אלו הופכים ניהול מדיה אינטרנטית בתחום האופנועים למשימה לא פשוטה בעליל, בטח אם רוצים לקיים עסק שמצליח לקיים את עצמו (לא מדבר פה עוד על משכורות או דיווידנדים).
השניקל שלי הם שמכירת תוכן באינטרנט אולי עובדת טוב בחו"ל (גם בספק), אך לא מצליחה להתרומם בארץ. גם לא הקמת מועדון הנחות, שנוסה בעבר בפול גז.
לעוז-
אני אומר שווה לנסות למרות שיש פייסבוק ושלל מתחרים והכל בחינם, לכו תדעו אולי יתפוס בקטנה ויצבור תאוצה.
הכל תלוי בעוסקים במלאכה, ברצון שלהם להצליח ובכמות ההשקעה (רמז- המון, גם משאבים וגם זמן עצבים והתרוצצויות).
תתחילו מהפורום הטכני- 5 שקל כניסה :P
בכל מקרה מאחל בהצלחה על מה שלא יהיה...
5 שקל כניסה. מה זה פוקר?
, רמי? פרסומות יא עמי וכרטיס חבר, להחזיק כרטיס גז מלא(פולגזה) בארנק.
לך, כמובן. כולך בן 50 (לפי מה שכתבת). צוציק.(כמו שאתה רואה, בחיוך שלי כבר אין שניים, אז אל תאיים סתם).
אתה כמובן צודק, אבל השאלה היא אם תשלום כתנאי לכניסה לאתר יפתור זאת. אל תשכח שיש לא מעט שמבינים את הקשיים היום ולכן לא מתלוננים או אפילו מנסים (בדרכם) לעזור. כשתגבה תשלום - אפילו סמלי - אנשים ירגישו שממש מגיע להם והסיכוי להפסיד אותם גדול יותר. כעובדה - פולגז הישן נמכר בלא מעט כסף כאתר שלא בתשלום. לי זה אומר שיש אנשים החושבים שיש פוטנציאל להרוויח.
שם המשחק הוא השקעה וסבלנות!
האתר תופס תאוצה ולדעתי הוא יקבל ( אם לא קיבל) את הלגיטימציה שלו כאתר מוביל ולראייה הפעילות הענפה שקיימת פה בפורום. אני מהמר שזה עניין של זמן שאחדים מאנשי המערכת שהיו בהנהלה הקודמת ישובו ( ואחרים לא).
הגדולה/היתרון של פולגז היא המגזין שהולך יד ביד עם הפורום וביחד נותן חבילה ידידותית למשתמש ומהווה קהילה ( פתוחה תחת פיקוח או הכוונה) שלטעמי האישי יותר נעימה מהפייסבוק ודומיו.
ולבסוף מהכרותי עם חלק מהנפשות הפועלות באתר והפורום ברור לי שיהיה שווה להשאר במשפחת פולגז שתשלוף עוד לא מעט הפתעות מהשרוול!
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הדיון יהפוך פורה ברגע שאנשים אשר מבינים בעניין יגיבו לעניין.
ולצורך העניין אני לא זה ולא זה. אני אנד יוזר. ואני בא מקונספט של קהילה פתוחה ושיתוף ידע (אק"א "דחווףף!!! איזה שמן שמים ב..")
בעניין הכתבות אשר מוגשות לי ללעיסה - לי טעים מה שקרוב לי. ולאחרים מה שקרוב להם.
והעניין הופך ל(וסליחה על המילה הגסה)מגוחך ברגע שאני נדרש להודות לכתב כלשהו בנושא כלשהו אשר כלל לא מעניין לי.
אז אולי כדאי באמת לחזור למודל הישן של קהילה פתוחה על פלטפורמה פתוחה (וכמה זה היום להחזיק שרת בענן שקר כלשהו? עשרות דולרין לחודש?)
ברגע שאתה מתמחר את עצמך ככתב כמו שאתה מרוויח במשרה שלך בהייטק פה אנחנו נכנסים לקונפליקט (ולאמוציות).
ואם בכלל אתה כתב מקצועי שאמור להתפרנס מזה .... טוב בזה אני בכלל לא קרוב להבין.
כעת בא לי אלפרזינטה בוחן DR650 חדש בראי הזמן. צ'אפ! צ'אפ! (מחיאות כף קלות אריסטוקראטיות)
אילן, קבל:
http://fullgaz.co.il/?p=104922
מזל טוב וברוך הבא פרדר.
וואלק מרגיש כמו VIP
אל תשכח יא אביעד יש לי עוד 2 משאלות סבא סנטה .
קח את הזמן.
ריספקט.
אני לא נוהג לנעול דרזדנר ידידי.
אני בכלל הייתי מציע באותו עניין להפוך את כבודו לנציג רשמי של פולגז בבונדס ליג , (מדור אופנועים,+קצת רקע מהעונה המתעוררת באביב. .
עם גיחות למרוצים מה רע.
במקרה הגעתי לשרשור הזה, מלפני כמעט 6 שנים.
היה מעניין לקרוא את כולו בפרספקטיבה הנוכחית, ויהיה יותר מעניין לשמוע את דעתכם, בעיקר על האתר - 6 שנים אחרי אותו אירוע מכונן והשרשור הזה שבא בעקבותיו.