צוות כותבי האתר היום כולל את אסף זומר, סקוטרמן, נעם יעקובסון, נמרוד ארמן, יוסי שווץ ואנוכי, ומדי פעם תראו פה גם את אייל פרדר, הילה פנלון, וגם את מוניק.
כמובן ששני הצלמים אסף רחמים ובני דויטש.
" אביעד יש אנשים שהשינוי בפולגז היה כמו סוג של גירושים . שהחברים נאלצים לבחור צד." הבחנה יפה דרזדנר.
ההרגשה שלי שלמרות השמות המכובדים ,הם יותר בתור אורחים שצצים מדי פעם. נעם במוטו . סקוטרמן צץ רץ, הטכנוקרט .פרדר בכלל לא פעיל.
לי זה נראה כמו one man show.
אני יודע שאתם מבינים, לכל העוסקים במלאכה, יש עבודה וחיים לנהל.
כולם רצים לכל הכיוונים. יש כוונות טובות, יש רעיונות מעולים, יש רצון להפוך להיות הכי טובים.
לפעמים יש בעיות של בירוקרטיה, עמידה בזמנים, תקציב ואפילו סתם דברים שצריך לעבד ולעכל.
שינויים לא קורים בלחיצת כפתור במקלדת, אבל השאיפות קיימות ועובדים על כל מיני דברים, חלקם בהפתעה.
כמו למשל החשיבה להחזיר את השם פול-גז, שהתבשלה לא מעט זמן ובסוף יצאה לפועל.
תנו צ'אנס, האתר אפילו לא בן שנה...אז לפעמים, עם כל הרצון לעשות טוב, באמת...
לי אישית עוד יוצא קקי קטן (מה שנקרא - יש לי יציאות מסריחות)
אבל גם אני משתדל...להגמל מזה.
בשורה התחתונה, יש אנשים שבאמת, אבל באמת רוצים להרים את "הסצנה"
(כמו שהיו אומרים בסצנת המועדונים)
רק קצת סבלנות.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 14-03-2016 בשעה 02:03.
Zvika, אף אחד לא אונס אותי.
אני רק אומר את דעתי.
לא חייב להסכים, אם לא הייתי אוהב את המקום לא הייתי בו.
העניין הוא געגוע לכמה כותבים שנעלמו, זה שלאביעד יש הרבה קרדיט מסכים, רק לדעתי הוא לוקח על עצמו הכל, במקום להעזר לשותפים אמיתים סביבו. ועוד פעם ההרגשה שלי.- היו בפולגז עורכים ואורחים, זה היה אחרת. אבל בוא נשחרר את הוויב. מה שהיה היה.
איזה שותפים, היה פיצול, חלק הלכו ימה וחלק הלכו קדמה.
ואנחנו הילדים בהסדרי ראייה...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ידידי המפכל. את זה אני יודע.
גם אני בהסדרי הראייה.
' ויהי בזמון הזה בארץ, והשמש יום אחד קופחת, ויום שני הגשם יורד, ויוקם האיש האביעדי ויגד - אן יותר ווילז ( הגלגל) ויחזיר את השם גז מלא.
השם והמותג. וישאלו כמה תועים , לאן נעלמו כמה ממנהגי העם.. וישלח עלייהם את שוטרי התנועה והמפכל' ויגידו "אוסקוט, של נעליך מעל רגלך כי המנהיג שלנו הוא האביעדי. וכל אשר ידבר נגדו במקלדת ישא בתוצאות ועצירות גדולה תבוא עליו. "ושתוק העם . וישלוט השקט המתוח .
יום ימה ויום קדימה, ויצעקו כמה פוחזים _- פרדר הייכה? ולא ענה להם עד עצם היום הזה.
ויקום ה' ויתמתח וישאל את עצמו- זה העם הנבחר, וילך לטבול הימה.'
מה אני מבקש עוז- אתר יותר מגוון, יותר צבע , פחות יבשושי.
להחזיר את פרדר , לתת לרוני לייבוביץ טור קבוע, לתת לנעם קידום.
מעבר לזה שקט ושלווה ודוקאטי בחנייה.
מה כבר רציתי..
פרדר לא כותב בפול גז על בסיס קבוע. הוא מצא עבודה יומית ששואבת את רוב זמנו, והוא יופיע כאן מדי פעם - בעיקר בכתיבת מבחני דרכים.
בנוסף, גם נשחזר חומרים ישנים שלו מהעבר.
תודה על התשובה אביעד.
עכשיו נשאר קצת צבע( אהבתי את גשר מעריב..) טור לרוני לייבוביץ . ודוקאטי בחנייה...