בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 01-02-2016 בשעה 00:02.
בברכה,
SM26
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
בברכה,
SM26
אין שום בעיה עם ההרגשה שלך שהאופנוע אהוב על ידך ומושקע וכו', אבל שוק ה250 מת מזמן, 33 כ"ס לא מדבר לאף אחד, drz סופרמוטו חדשים בפתח, ביום שתרצה למכור המחירון ידגדג אותך או שתישאר עם אהובך לנצח וזה סבבה.
לפי הכתבה הזו שפורסמה פה בווילז: http://wheelz.co.il/%D7%99%D7%9E%D7%...-%D7%A9%D7%97/
המחיר החדש של ה WR250R זה רק מחיר מבצע זמני.
אבל כשנכנסים לאתר של היבואן הדגם הזה לא מופיע במבצעים... אלא 40 אלף זה פשוט המחיר החדש הקבוע שלו...
יש הסבר למישהו?
wr250r 2011 רק 19 אלף במחירון! ה2010 רק 17 אלף!
אחד הדילים היותר משתלמים שיש בשוק!
רק שמישהו ייתן כאפה למוכרים ביד 2 שעדיין לא ראו את המחירון החדש, או מתעלמים ממנו בשיטת מצליח.
המחירון יכול גם לומר שפרארי עולה שקל ועשרים אגורות. נראה לך שמישהו ימכור לך פרארי במחיר הזה?
אתה תבכה עד מחרתיים על המחירון, בעלי האופנוע ימכרו אותו בכמה שהם רוצים.
בברכה,
SM26
לא הבנתי.
ה wrr שנמכר ב 40 הוא יד 2 ?
אז כמה עולה חדש?
ודרך אגב כל המבצעים באתר שלהם (גם ה wrf450 למשל) זה אופנועים ממודל 2015 יד 2 ?
בברכה,
SM26
שיורידו עוד קצת אם הם רוצים להיפטר מהמלאי