תלוי איזה חבילה אתה קונה,יש מוצר עם פיצוי ויש מוצר שנותן רק את האיתור והסיירים שמחפשים את האופנוע ללא פיצוי.
ביקשתי הסבר לגבי האזעקה שלהם.
חזרו אלי מהמוקד והסבירו לי שהם הצליחו להחזיר כ90% מהכלים שנגנבו, אך הם אמרו לי בפירוש שבמידה ולא הצליחו לאתר ולהחזיר הכלי שנגנב, הם לא מחזירים שקל.
אז איך כולם מנגנים על זה שהחברה מחזירה 90% ממחיר הכלי במידה ולא הצליחו לאתר ולהשיב אותו לבעלים תוך 30 יום מזמן הגניבה?
תלוי איזה חבילה אתה קונה,יש מוצר עם פיצוי ויש מוצר שנותן רק את האיתור והסיירים שמחפשים את האופנוע ללא פיצוי.
אז, אני לא יודע.
שאלתי בפירוש שם, ואם נגנב ולא הצלחתם להחזיר, ענו לי שבמקרה כזה אני מפסיד את הכלי, אז למה לא הציעו לי את החבילה המתקדמת הזו?
תתקשר אליהם עוד פעם ותבקש הסבר, אולי נפלת על איש מכירות לא משהו.
דיברתי איתם שוב, והסבירו שהמערכת המתקדמת שנקראת pro אפשר להתקין רק על קטנועים חדשים והיא היחידה שכוללת החזר כספי במידה ולא הצלחיו לאתר את הכלי.
אמרה לי בפירוש, אין מערכת כזו ואין פיצוי כספי לאופנועים, רק קטנועים חדשים.
אצלי על הcb500X מותקן pro-i, עם התחייבות להחזרת הכלי או 90% מהמחירון.
לפני מספר חודשים, עוד על דפי פולגז, נאמר ע"י מישהו בפורום שהם מסרבים להתחייב לגבי מספר דגמים... לא זוכר אם הסיבה לכך הייתה מעצם היותר גניבים יותר או שמדובר באי תאימות עם המערכת. אולי מישהו כאן זוכר על מה דובר?
Yamaha Tracer 9GT
אולי השתנה משהו?
על איזה כלי מדובר?
אני עם vfr 800 2002 ומערכת Pro I כולל פיצוי כספי בשווי 90 אחוז מערך הכלי במידה ולא מצליחים להחזיר אותו (כמובן, עם הסייגים שלהם)
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
וי סטרום 650 שנת 2005.
כבר דיברתי עם 2 מוקדניות שם, שתיהן אמרו לי אותו הדבר.
כי יש לי אופנוע וגם ישן, זה תקף רק לקטנועים חדשים.
חברים, אני מציע לכם לבדוק את הנושא איתם.
זה לא תקף רק לקטנועים חדשים ולא ברור לי למה אתה אומר לאנשים לבדוק את זה כאילו הם לא יודעים על מה הם משלמים ומה הם מקבלים.
כנראה שלא משתלם לבטח את האופנוע שלך או שלא בא להם מכל סיבה אחרת.
mudale
אתה חושב שכל כך משעמם לי?
הבחורה אמרה בפירוש, אין החזר כספי על אופנועים, רק קטנועים חדשים.
אם הייתה לי הקלטה הייתי מעלה אותה לכאן, תתקשר בעצמך ותבדוק, זה הטלפון:
03-6839129
תגיע למכירות שלוחה 2 אם אני לא טועה.
אז מה בעצם האינטרס שלהם להתאמץ ולהחזיר לך את האופנוע?
אגב, סתם נקודה למחשבה:
הזעקה אחרונה למיטב ידיעתי לא נחשבים לחברת ביטוח. ההסכם איתם לגבי החזרת הכלי הוא חוזי (גם חברת ביטוח, אבל שוב, אז מדובר בפוליסה תקנית שבמסגרתה לא ניתן לבטח כלי רכב במספר חברות ביטוח) לאחר שיחה עם הזעקה אחרונה הבנתי מהם שהם לא נחשבים ככזו אלא נותנים אחריות במקרה של גניבה בלבד.
לכן לעניות דעתי..מי שאין לו ממש בעיית ממון, וחפץ לשריין לעצמו את הכלי מכל הכיוונים לרבות אפשרות של כפל פיצוי במקרה של גניבה ו/או הכלי ניזוק ביותר מ 50% מערכו, יוכל הן לבטח עצמו בביטוח מקיף בחברת ביטוח וגם לרכוש אחריות בהזעקה אחרונה.
אני לא יודע מה התניה של חברת ביטוח במקרה של נזק מעל 50% לכלי, אבל בהנחה ובמקרה כזה מדובר בטוטאל לוס אז במקרה שנגנב הכלי ולא נמצא או שנמצא וניזוק ב 50% ומעלה, תקבל פיצוי גם מחברת הביטוח וגם מהזעקה אחרונה.
הכל בצריך עיון, וגם אז רלוונטי לבעלי ממון בלבד.
האזעקה האחרונה לא נותנים פיצוי כספי על אופנועי שטח מהסיבה ש'בלתי אפשרי להסליק בצורה ראויה את המערכת בגוף האופנוע'.