חשוב להם "לא לצאת פרייארים" ...
לא אבל ברצינות , 40-80 אחוז ? זו חתיכת הגזמה . על אופנועים שמורים לא מבקשים סכומים כאלו .
יש לי תקציב מוגבל ואני מחפש אופנוע דו"ש או תיור, זול יחסית, לנסיעות יומיומיות בנפח 500 עד 750 סמ"ק.
אך הופתעתי לגלות שכולם מבקשים 40 עד 80 אחוז מעל המחירון של הכלי שלהם, למה?!!!!!
כל אחד מחפש שאשלם לו את אחזקת הכלי שלו במשך השנים שהיה בבעלותו, אין הסבר אחר לתופעה המסריחה הזו.
אין לי תקציב לאופנוע חדש יחסית, אך במקרה הזה עדיף כבר לחכות בסבלנות, כחצי שנה, לנסות לחסוך עוד 5-7 אלף שקלים ולקנות אופנוע חדש בכ8 שנים יותר.
אגב,הוי סטרום שהיה לי, היה במצב מצויין ללא נפילות והיה אפילו עם כמה תוספות, מכרתי במחיר מחירון, לא שקל יותר ולא פחות.
נערך לאחרונה על ידי moshmosh; 26-06-2015 בשעה 08:48.
חשוב להם "לא לצאת פרייארים" ...
לא אבל ברצינות , 40-80 אחוז ? זו חתיכת הגזמה . על אופנועים שמורים לא מבקשים סכומים כאלו .
וואלה יופי. בא פישר כמוך ומחליט שהנבלה שלי משנות התשעים שווה שוש ושלוק. (אתה מבין לאן אני חותר?)
שנית - לא ביד2. ולא סוכנות. (חברים, וואצפ, פייסוש זולו זה כן.)
ולסיום שוק זה שוק. גיברת לא עם הידיים! את מפעסת את הסחורה.
כי כמו כל דבר בארץ גם מחירון האופנועים מעוות לחלוטין.
נסה לברר כמה עולה אופנוע כמו שלי במחירון היחידי הקיים. אח"כ נסה למצוא אחד כזה.
ואז נבחן את שלי...
תופתע לגלות שאם אני אסכים למכור את הקרנף (אין ממש סיכוי) זה יהיה כפול+ מהמחירון
הנדרש, ביום טוב ולמישהו שאני מכיר שיותר חזק ממני!
בקיצור לכלים טובים/מיוחדים/נדירים אין באמת מחירון אמתי רק כמה שווה האופנוע לך! - רן
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בוא נשאל ככה - מה התקציב?
ואגב, אנחנו צמאים לכסף כי זה מרווה ומרענן וחם פה. חם!!!!!
תקציב של 15-20
KLE500 בכלל ירד מהפרק, בגלל החלום הרטוב של המוכרים, חיים בסרט טוב מדי, שהם ימכרו את האופנוע שלהם בכ50-70 אחוז מעל המחירון, לא יקרה לעולם.
טרנסאלף או ויסטרום 2004-2005, כנ"ל , הרבה מעל המחירון ואני בטוח שאין סיבה לזה.
רק צדיק אחד בסדום, וי סטרום 2005 שדורש 21 שזה בדיוק מחירון, הבעיה שהוא נורא רחוק, אני מחיפה והוא מרחובות.
גם עוד אחד שמוכר CBF כנראה מזהב, יש עוד כמה שאני כבר לא זוכר.
נערך לאחרונה על ידי moshmosh; 26-06-2015 בשעה 10:40.
מכרתי ויסטרום 1000 שנת 2009 מעל המחירון ,שמור מתוקתק מתוחזק למשעי ,הראשון שבא לראות חטף את המפלץ מבלי להתמקח או לנסות להוריד את המחיר ..... שבת שלום :-)
Zx2r.
תאמין לי שלא כולם כאלה טובים, במיוחד אחרי שעברו 4 ו5 ידיים עם 80 אפילו 130 אלף ק"מ.
לא נפלתי על הראש כדי לשלם יותר מעשיריה על גרוטאה בת 20 שנה.
מעל 20 שנה אתה משלם על הגרוטאה את משקלה כברזל (איש חכם כתב "פעם האופנועים היו עשויים מברזל ...")
אתה מחפש פלסטיק מוזרק כנראה. שמעתי יש סייל מטורף בסוכנות ****.
מה עם bmw650 אני זוכר שהתמחור היה סביר כשחיפשתי.
או טנרה 660 גם מחירים סבירים.
יש גם כמה צדיקים עם dr650.