בלי להעליב, לא הייתי קונה. ב-4 שנים האחרונות, המחירון ירד מ-24 ל-15, האופנוע צבר שנים וקילומטרים, החל מהשנה הבאה, אתה צריך אישור בלמים לכל טסט -
ואתה רוצה למכור את האופנוע באותו מחיר, שהוא עלה לך לפני 4 שנים. מצטער, זה לא עובד ככה. וזה לא משנה כמה האופנוע שלך שמור, הוא לא משתבח עם השנים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אופנוע בארץ זה כמו במזללה של "אכול כפי יכולתך" אתה משלם מחיר מופרך על הזכות לאכול אוכל בינוני,
ולכן אתה דוחס הרבה מעבר לצורך, היכולת וההרגשה, רק בשביל לא לצאת פראייר. (כי אף אחד
לא רוצה לצאת פראייר).
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כמובן שיש בלאי וכמובן שדברים משתנים
אבל מי שמחפש באנדיט טוב יתקשה למצוא
רבים מהם מתפוצצים נזנחים ובפועל נעלמים מהארץ.
מי כמוך יודע שכלי מטופל ייתן שירות טוב יותר מכלי שעבר תחזוקת שבר
מהמעט שאני מכיר אותך אתה עובד לבד על האופנוע ויכול לקחת נבלה ולהפוך אותה לפנינה ( תקן אותי אם אני טועה) כך שאצלך ישנה חשיבות משנית בהשוואה אלי לגבי מצב הכלי.
אני ואני מניח שאנשים דוגמתי יעדיפו לשלם על כלי מטופל יותר ולדעת שיש להם כלי שעבר תחזוקה מונעת או שופץ ברמה גבוהה ולא לרכוש כלי חדש יותר שיצריך תיקונים ותחזוקה בשל הזנחה וקילומטראז גבוהה.
תישוב על זה ואני מאמין שבחלק מהדברים תסכים איתי
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אתה טועה.
למשל אם ניקח כדוג' את כל הסופרספורטים הנפוצים (600\1000 קוואסקי\ימאהה\הונדה\סוזוקי), נגלה משוואה מאוד פשוטה, בשנים הראשונות שלהם הם שווים הרבה מתחת למחיר מחירון שלהם, בגלל הסיבה הפשוטה שאין הרבה אנשים עם כסף לקנות אותם ובוודאי שלא נראה מצבים שהם נמכרים ב10 מעל המחירון למרות שרובם עדיין במצב די מושלם ובלי תאונות וכו'
לעומת זאת ברגע שאנחנו יורדים לשנתונים <07 המצב בדיוק מתהפך, כל ילדי הa1 ששדרגו לa ומתים לסופרספורט ומה שיש להם ביד זה המחיר של האופנוע שלהם ועוד קצת גרודים מתחת לבלטה....
ככה נוצר מצב אבסורדי שאותו אופנוע שנת 04 עולה 40k (עשר מעל המחירון) ואותו אופנוע עם 4 שנים פחות ו50 אלף קילומטר פחות עולה 45-50.
Mudale
זה בדיוק מה שניסיתי להגיד, אופנוע זה לא נדל"ן , הוא מתבלה ומתישן.
כל מי שחושב כך כנראה שיצטרך להמתין הרבה זמן, ואחרי זה לא שמישהו יקנה, אל תצטרך להוריד במחיר לאט לאט, עד שתעשה מעצמך בדיחה בלוח המודעות.
Loki, מתנצל לאכזב אותך, אבל אותי לא מעניין כמה שמרתה על האופנוע, המחירון הוא לכלי תקין, אם הכלי שלך לא תקין ולא מטופל כראוי צריך למכור מתחת למחירון ולא מחירון.
כנראה שבארץ לא מצליחים להפנים זאת, ובכלל לקלוט מה המשמעות של המחירון הזה, אם כולם היו חושבים כמוך, היינו מורידים את המחירון לקרשים.
אז אתה אומר שאם אני אקנה אופנוע סופר ספורט לטיולים בלבד אחרי אטפל בו ובקושי אסע, אחרי 5 שנים אמכור אותו כיד ראשונה עם 10000 ק"מ, ואבקש מעל המחירון אפילו יותר ממחיר כלי חדש?
ב28000 שקלים אני יכול להשיג כלי חדש יותר ב8 שנים עם קילומטראג' חצי ממה שעשיתה, תסתכל מחוץ לקופסה.
תנסה
רבים מהכלים בשימוש יום יומי מודל 2005 עברו את המאה אלף קילומטר כנס ליד 2 חפש וספר לנו מה מצאת ב 28000₪
חדש יותר כן אבל מצב יד קילומטרים ומצב תחזוקה.
לדעתי יהיה לך קשה למצוא כלי ברמה של הכלי שלי שהוא מתוחזק בתחזוקה מונעת ולא שבר כשה הכל מתועד ובלי עין הרע ללא תאונות כלל!
בהצלחה
אני מרגיש כאילו אני מנסה למכור את הבאנדיט שלי ואני ממש לא
Loki
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
צריך לשנות את הנושא של השרשור ל:
אשכול: ריבונו של עולם, למה עם ישראל צמא לחסוך כסף
בקיצור - המחיר לא מתאים אל תקנה (או שתקנה מהמחירון). אין הרבה תחליפים ל-KLE ואין סיבה למכור אותו במחיר רצפה למרות שאני אישית לא מתלהב ממנו בכלל ונראה לי שעדיף לך בלעדיו...
ב-35-40k אפשר לרכוש בנדיט 1250, שנת 07'-09', עם 40-80k ק"מ.
לא נראה לך, שזאת עסקה טובה יותר ממה שאתה מציע?
זה טבעי, שהדגמים הישנים נזנחים ומתפוצצים, ומחליפים אותם דגמים חדשים יותר. זאת לא סיבה לקנות כלי ישן במחיר של כלי חדש משמעותית - ואני אומר את זה, כאחד שהולך בעוד כמה חודשים להשקיע את הסכום הזה, לכל הפחות, בקניית אופנוע משומש.
אין לי ספק שהאופנוע שלך שמור, ושהוא יכול להימכר במהירות כמה אלפים מעל המחירון - אבל לצפות לקבל כמעט 200% זה לא ריאלי.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 06-07-2015 בשעה 18:31.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual