לא...
שכחתם שזה עסק שצריך להרוויח ולא אתר לרווחת הרוכבים?
כל הכתבות הישנות עדיין שוות כניסות. במידה והם יעלו הכל בבת אחת, זה יפגע בכמות הצפיות שכל כתבה יכולה להרוויח.
זה גם טוב שיהיה תוכן זמין לתקופות פחות מרגשות.
לפחות זה מה שאני הייתי עושה.
לא...
שכחתם שזה עסק שצריך להרוויח ולא אתר לרווחת הרוכבים?
כל הכתבות הישנות עדיין שוות כניסות. במידה והם יעלו הכל בבת אחת, זה יפגע בכמות הצפיות שכל כתבה יכולה להרוויח.
זה גם טוב שיהיה תוכן זמין לתקופות פחות מרגשות.
לפחות זה מה שאני הייתי עושה.
אתה לא חושב שאתה *קצת* מגזים?
מדובר פה במגזין דו גלגלי, לא משרד התחבורה או הרשות לבטיחות בדרכים.
אתה פסע מלהצהיר כי למגזין יש אחריות שילוחית כלפי מישהו שנפל מהאופנוע כי הוא נעל מבט ובאתר טרם התפרסמה כתבה על חשיבות המבט ברכיבה.
סלח לי, אבל זו לא "דוגמה קיצונית", זו דמגוגיה מגוחכת ולא לענין.
בוא נשמח על מה שיש ועל האפשרות לתקשר יחסית בפשטות מול עורך וכתבי המגזין כדי לנסות ולהשפיע על תכנים מסויימים ואף להציע משלך.
שלא לדבר על כך שבסוף גם יש פורום שניתן לשאול בו שאלות, להעלות תהיות ולייצר דיונים ולנסות להשפיע על השיח.
על מה מדבר כבודו? על האפריקה טווין?
כי אם כן,
http://wheelz.co.il/11-%D7%94%D7%90%...A9%D7%9C-2015/רק הערה קטנה – את האפריקה טווין של הונדה וה-MT-10 של ימאהה אנחנו שומרים לרשימה של שנה הבאה, אחרי שנרכב עליהם…
אביעדהקדמת אותי בשניה
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
כן, התכוונתי לאפריקה והשורה וחצי בכתבת סיכום השנה ממש לא מסביר את דממת האלחוט בשבועות שקדמו להשקה,
והיעדר דיווחים מוחלט מההשקה עצמה. אלוהים יודע שיש המון אופנועים שחברי המערכת לא רכבו ואף לא ירכבו עליהם
אך זה מעולם לא מנע מכתבות, סיקורים ודיווחים לעלות על דפי האתר.
כשהגיע יום ההשקה האתר הראשון אליו פניתי למידע היה ווילז, כנראה מתוך הרגל מאז ימי פולגז"ל אבל כלום לא היה,
וזה לא שהייתה ציפייה שתשלחו נציג להשקה, כמו בימי הזוהר של עיתונות האופנועים בארץ.
נכון, אף אחד לא חייב לי כלום ובלה בלה בלה אבל you've dropped the ball on this one.
Fullgaz oportet resurgere