נכתב במקור על ידי
nadav
1. כל פעם אבל כל פעם שקר בחוץ לילה והמנוע קר או בבוקר מוקדם שקר בחוץ אחרי שמניע אותו ואז אחרי דקה וחצי שהוא חוזר לטורים רגילים הוא מתכבה לי או גם אם מתחיל נסיעה בירידה לדוגמא אז בום שלא נותן גז בירידה הוא מתכבה באמצע מה הבעייה פה? אחרי נסיעה של כמה דקות הוא בכלל לא מתכבה וכנ"ל גם שחם בצהריים אז אין לי בכלל תבעייה הזאת.. מה זה יכול להיות ? יש כאן בעייה? או זה ככה צריך להיות שקר אז מתכבה ב2 דקות נסיעה הראשונות ... או אם לא מתחיל נסיעה ורק מניע אז עלול להתכבה אחרי שחוזר לטורים רגיל לבד מעצמו.
אולי תערובת עשירה ? צריך לכוון קרבורטור
2. ברגע שאני בודק שמן מנוע אז כמובן אני עושה את זה שהמנוע קר. שאני על משטח ישר. שאני על ג"ק אמצע . אבל כעת השאלה המסקרנת אחרי שאני מנקב תמדיד האם שאני מכניס אותו אני צריך לבריג אותו עד הסוף ואז לבדוק אם יש במדיד שמן עד הסוף או רק להכניס תמדיד בלי לסובב אותו? למה אם אני מכניס אותו בלי לסובב יש לי בידיוק חצי במדיד ואם אני מכניס אותו ומסובב אז יש לי כמעט מלא אז איך עושים את זה אם הסיבוב או רק להכניס חייב על כך תשובה נכונה למה חלק אמרו לי אם לסובב חלק בלי ואני מבובל מאוד.[וכמובן גם כמה שמן אז צרי להיות לי בידיוק יענו מתי חובה וחייב למלא ואיך זה לפעמים שאני בודק אותו דבר באותו מקום זה פעם מראה לי יותר פעם פחות ואני בידיוק באותו מקום ואותו בדיקה עושה איך זה הגיוני}??ואיזה שמן לקנות 10/40ל4 פעימות?
אני תמיד בודק בלי להבריג את המדיד , עדיף שיהיה יותר מאשר פחות.
3. נדלק לי נורה שמן אדומה כזה בצג על הכידון וחבר אמר לי סתם חרטא הנורה הזאת במובי זה כל איזה 1000 קילומטר סתם הופך לאדום להזכיר לבדוק שמן והכנסתי תמפתח לכידון למטה כזה יש שם חור לחצתי אותו טיפה והופה חזר להיות ירוק! אבל השאלה מה זה בידיוק הנורה הזאת למה היא היתה לי אדום זה באמת כמו שאמר לי חבר וזה רק להזכיר לבדוק שמן במובי ? או זה מראה על איזה בעייה? למה שמן היה כמו שכתבתי בשאלה 3!
חבר שלך צודק
4 . ברקס אחורי שלי שמניע אותו בלילה שקר הוא עושה לי חריקה חזקה מאוד באוזן שלא נדבר על זה שבכללי הברקס הלחיצה חזקה והוא לא עוצר לי בכלל בקושי מחליש תמהירות חריקה אין סיכוי לעשות איתו מה הבעייה פה אם הברקס אחורי הבנתי זה מעצור תוף סנדלים שם אנערף מה יכול להיות הבעייה שלחיצה חזקה ולא עוצר טוב בכלל בקושי מחליש.
אולי צריך להחליף את הרפידה , אבל אל תצפה מבלם תוף להרבה.
תודה ממתין לתשובות